AlexXd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας. Ένας γνωστός μου πουλάει ένα iPhone 5 μεταχειρισμένο σε καλή τιμή. Αυτή την στιγμή έχω κινέζικο android 5" quad core 1,3 και 1gb ram. Από την μία πάντα ήθελα iPhone αλλά από την άλλη είναι ένα παλιό μοντέλο και ίσως είναι αργό και είναι μικρότερη η οθόνη αλλά δεν με πειράζει πάρα πολύ. Τι να κάνω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Neg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας. Ένας γνωστός μου πουλάει ένα iPhone 5 μεταχειρισμένο σε καλή τιμή. Αυτή την στιγμή έχω κινέζικο android 5" quad core 1,3 και 1gb ram. Από την μία πάντα ήθελα iPhone αλλά από την άλλη είναι ένα παλιό μοντέλο και ίσως είναι αργό και είναι μικρότερη η οθόνη αλλά δεν με πειράζει πάρα πολύ. Τι να κάνω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εξαρτάτε την τιμή, άμα το πουλάει με ταβάνι τα 150€ τότε γιατί όχι, αν ζητάει παραπάνω ξέχασε το.
MechaCorn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας. Ένας γνωστός μου πουλάει ένα iPhone 5 μεταχειρισμένο σε καλή τιμή. Αυτή την στιγμή έχω κινέζικο android 5" quad core 1,3 και 1gb ram. Από την μία πάντα ήθελα iPhone αλλά από την άλλη είναι ένα παλιό μοντέλο και ίσως είναι αργό και είναι μικρότερη η οθόνη αλλά δεν με πειράζει πάρα πολύ. Τι να κάνω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν πιστευω ότι αξιζει. Εάν το δινει γύρω στα 140€ οκ, αλλά δεν αξίζει παραπάνω. 1
technology_guy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας. Ένας γνωστός μου πουλάει ένα iPhone 5 μεταχειρισμένο σε καλή τιμή. Αυτή την στιγμή έχω κινέζικο android 5" quad core 1,3 και 1gb ram. Από την μία πάντα ήθελα iPhone αλλά από την άλλη είναι ένα παλιό μοντέλο και ίσως είναι αργό και είναι μικρότερη η οθόνη αλλά δεν με πειράζει πάρα πολύ. Τι να κάνω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πριν το πάρεις, έλεγξε σε ποια έκδοση λογισμικού είναι. Αν είναι μέχρι 7, μην κάνεις αναβάθμιση και το χαλάσεις.
protathlitis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Το iPhone 5 παίρνει το τελευταίο iOS χωρίς πρόβλημα, και θα είναι σχετικά γρήγορο. Πέρα από την τιμή του, νομίζω ότι η 4" οθόνη του θα σου φανεί μικρή σε σχέση με την 5" που έχεις.
Phonic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Αξίζει. Αυτήν την στιγμή έχω το 5 και είναι μια χαρά στο 9.2.1 χώρος τις κανένα απολύτως θέμα. Και παρόλο που βγείτε το 12 τρέχει πολύ καλά . Αλλά εξαρτάται και η τιμή δλδ με ποσό το δίνει
alkis13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Στην 9,0,2 jb που το έχω από τον Νοέμβρη έχω κάνει 1 φορά επανεκκίνηση συσκευής. Και δεν υπάρχει lag. Σε android φίλων σε αυτές τις τιμές υπάρχει lag. Θεωρώ οτι 8 πυρήνες 3Gb Ram είναι υπερβολή για έναν υπολογιστή τσέπης και ότι πιο σκατένιο λογισμικό από το android δεν υπάρχει, αγαπώ δε τα windows phone για τις τιμές τους και για αυτά που προσφέρουν. Τώρα η αξία που βλέπω στις αγγελίες είναι 200-250€.
livefreeordie Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 δε νομιζω πως αξιζει. ειναι παλιο μοντελο και τα χαρακτηριστικα του θεωρουνται πλεον χαμηλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. κι ειναι ηδη χρησιμοποιημενο και ζορισμενο. τωρα αν το δινει γυρω στα 150 και το εχεις κι αχτι παρτο,αλλα δεν πιστευω πως θα θελησεις να το κρατησεις περισσοτερο απο εναν χρονο. πανω απο 150 δεν αξιζει με τιποτα,αν και βλεπω πως οι τιμες τους κυμαινονται πανω απο 200 ακομη στα μεταχειρισμενα κι ειλικρινα απορω ποιος τα αγοραζει ακομη σε τετοια τιμη.
Phonic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Τουλαχιστον δεν θα μετανιωσει. ( λογικα ορια οχι πανω απο 190 ευρω ). Ολα τα αλλα κινητα( excluding i5 ) σε αυτην την τιμη μετα απο 2-3 μηνες κολλανε ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. Πχ πειρα το xperia sp 200 ευρω κανουριο απο πλαισιο μετα το καινουριο update δλδ το 4.3 αρχισε να σερνεται κυριολεκτικα. Πριν απο το SP ειχα το iphone 4 και δεν κολλουσε καθολου...... 6 χρονων κινητο.........
~mxls~ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ... Πχ πειρα το xperia sp 200 ευρω κανουριο απο πλαισιο μετα το καινουριο update δλδ το 4.3 αρχισε να σερνεται κυριολεκτικα.... Για πότε μιλάμε;
giannis.36 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αν ειναι ενταξει η μπαταρια θα εισαι μια χαρα. Εδω μεχρι πριν λιγο καιρο αγοραζανε ακομα τα 4s καινουργια που εχουν 512ram οχι το 1GB του 5...To δικο μου το 5αρι αν δεν χαλαγε πριν ενα μηνα δεν ειχα κανενα λογο να το αλλαξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα