blueangel3 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Πως ακριβώς παίρνετε 2; Εγώ τις προάλλες που δοκίμασα με άλλο μειλ να πάρω στον πατέρα μου, μου έστειλαν μόνο ένα γιατί λέει το σύστημά τους το αναγνώρισε ότι έγινε 2πλη παραγγελία. Γίνεται να μας δείξεις τί ακριβώς σου έστειλαν ? Δοκίμασε και πες μας. Οκ,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα !
geokarbou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ και εγώ τον TS, τσίμπησα ένα...
Questioner Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Γίνεται να μας δείξεις τί ακριβώς σου έστειλαν ? Οκ,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ! 1
king2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θέλω να φανώ πολύ κουραστικός αλλά μπορείς να με καθοδηγήσεις για να μην κάνω πατάτα. Κανεις logout από τον λογαριασμό που έχεις τώρα και κάνεις join με νέο όνομα και mail. Έπειτα κάνεις κανονικά την αγορά. 1
tiestointhemix Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τελος μαλλον. Promotion ended λεει
king2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τελος μαλλον. Promotion ended λεει Το Insomnia έδειξε τη δύναμη του και πάλι. Με σε 3 ώρες τελείωσαν όλα. 2
SKRUTZ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τέλος Coupon code "ZAPALS160219" is not valid.
Dynamics Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 προλαβα στο τσακ πηρα 4!οντως τελειωσε.... Το Insomnia έδειξε τη δύναμη του και πάλι. Με σε 3 ώρες τελείωσαν όλα. να εισαι καλα king σε ευχαριστουμε 1
eddie1996 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Πήρα προχθές ένα και για έμενα. Πάντως τα πρώτα από τα zapals μου έχουν έρθει. Να δούμε τώρα και αυτό Ευχαριστώ τον king.
king2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αψογο το zapals ακομα μια φορα Ειχα παρει ενα μικρο και ενα μεγαλο καλωδιο και ηρθαν σημερα και τα 2.Πολυ βολικα γιατι εχει 3 βυσματα για ολα τα τηλεφωνα.Το μεγαλο ενω ειναι ιδιο με αυτο που εχω στο samsung tablet δεν κουμπωνει.
Dynamics Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 ο king εχει βυσμα η στα ζαπαλς η στα Ελτα παντα μου ερχονται τα δεματα τουλαχιστον μια εβδομαδα μετα τον king χαχαχα εχθες μ ηρθε η θηκη για το 5s μου οπου εκανε περιπου 2 μηνες... 1
Questioner Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αψογο το zapals ακομα μια φορα Ειχα παρει ενα μικρο και ενα μεγαλο καλωδιο και ηρθαν σημερα και τα 2.Πολυ βολικα γιατι εχει 3 βυσματα για ολα τα τηλεφωνα.Το μεγαλο ενω ειναι ιδιο με αυτο που εχω στο samsung tablet δεν κουμπωνει. Ήρθαν κιόλας; Μπράβο! Μια ερώτηση: Δοκίμασες να φορτίσεις συσκευές; Φορτίζουν; Δεν περιμένω να περνάνε 2Α στα 5V αλλά τουλάχιστον να φορτίζει αξιοπρεπως μιας και σκέφτομαι να το εχω στον φορτιστή αυτοκινήτου μιας και βγάζει διάφορα βύσματα. 1
king2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ήρθαν κιόλας; Μπράβο! Μια ερώτηση: Δοκίμασες να φορτίσεις συσκευές; Φορτίζουν; Δεν περιμένω να περνάνε 2Α στα 5V αλλά τουλάχιστον να φορτίζει αξιοπρεπως μιας και σκέφτομαι να το εχω στον φορτιστή αυτοκινήτου μιας και βγάζει διάφορα βύσματα. Γρήγορα ήρθαν ναι. Δοκίμασα με φορτιστη που βγαζει 2.1 και δίνουν κανονικά τόσο. Με 1800ma φορτίζει το NOTE 3 όπως και με το δικό του καλώδιο. Δείχνουν πάρα πολύ ποιοτικά και είναι απίστευτα χρήσιμα. ο king εχει βυσμα η στα ζαπαλς η στα Ελτα παντα μου ερχονται τα δεματα τουλαχιστον μια εβδομαδα μετα τον king χαχαχα εχθες μ ηρθε η θηκη για το 5s μου οπου εκανε περιπου 2 μηνες... Είμαι και από χωριό να φανταστείς 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα