king2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) 1. Register a free account 2. Choose your item from the the list below and add to cart 3. Enter coupon code ZAPALS160219 in your shopping cart or during checkout 4. Complete checkout 5. Receive your awesome free item courtesy of Zapals! http://www.zapals.com/promotion/215-10000-Universal-3-in-1-USB-Charge-Sync-Cables-to-Giveaway Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2016 από king2009 14
blueangel3 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 σας δουλέυει ο κωδικός ZAPALS160219 ? Ναι αρκεί να διαφοροποιήσεις λίγο το email σου.. 1
sistah Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αρκεί να διαφοροποιήσεις λίγο το email σου.. Γιατι το υπαρχων account δεν αρκει?
king2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Θέλει νέο mail παιδιά. Πήρα από 2 χωρίς πρόβλημα. 1
Questioner Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Πως ακριβώς παίρνετε 2; Εγώ τις προάλλες που δοκίμασα με άλλο μειλ να πάρω στον πατέρα μου, μου έστειλαν μόνο ένα γιατί λέει το σύστημά τους το αναγνώρισε ότι έγινε 2πλη παραγγελία.
Billator Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Πως ακριβώς παίρνετε 2; Εγώ τις προάλλες που δοκίμασα με άλλο μειλ να πάρω στον πατέρα μου, μου έστειλαν μόνο ένα γιατί λέει το σύστημά τους το αναγνώρισε ότι έγινε 2πλη παραγγελία. Εγώ για καλό και για κακό απλά αλλάζω IP με VPN... 1
Questioner Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ για καλό και για κακό απλά αλλάζω IP με VPN... Αυτό είναι το μόνο εύκολο. Το shipping/billing address είναι το ίδιο μαζί με ίδιο όνομα παραλήπτη;
king2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Πως ακριβώς παίρνετε 2; Εγώ τις προάλλες που δοκίμασα με άλλο μειλ να πάρω στον πατέρα μου, μου έστειλαν μόνο ένα γιατί λέει το σύστημά τους το αναγνώρισε ότι έγινε 2πλη παραγγελία. Εγώ κάνω νέα εγγραφή παραγγελνω ένα. Κάνω logout και νέα εγγραφή με άλλο mail και όνομα. Παραγγελνω και ξανά εγγραφή με άλλο όνομα και mail. 4 πήρα από τα συγκεκριμένα 2 κοντά καλώδια και 2 με 1 μέτρο και τα δέχτηκε κανονικα. Άλλες φορές που έχω πάρει από 2 μου έχουν έρθει κανονικά. Αυτό είναι το μόνο εύκολο. Το shipping/billing address είναι το ίδιο μαζί με ίδιο όνομα παραλήπτη; Η διεύθυνση είναι ίδια δεν γίνεται αλλιώς. Αλλάζω το όνομα απλώς. 1
Billator Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό είναι το μόνο εύκολο. Το shipping/billing address είναι το ίδιο μαζί με ίδιο όνομα παραλήπτη; Θα σου πω τι έκανα και μου έστειλα 10 δέματα από το ίδιο δώρο. 1) Εβαζα μία το όνομα/διεύθυνση στα αγγλικά μία στα Ελληνικά (δεν μπορούν να καταλάβουν με τίποτα ότι είναι ίδια ) 2) Διαφορετικό όνομα στην ίδια διεύθυνση πάλι 2 φορές αγγλικά και ελληνικά (πχ αν μένεις με κάποιον άλλον) Ειδικά αν είσαι σε πολυκατοικία άνετα βάζεις ότι νάναι όνομα. Εγώ δοκίμασα και τυχαία ονόματα και πάλι παρέλαβα. 1
Georgegr3 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Άντε με το Mail θα βγει άκρη, με το όνομα ομως; Δηλαδή κάνετε νέο λογαριασμό στο Zapals, με ότι να ναι όνομα και μετά σε shipping address το κανονικό σας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα