Προς το περιεχόμενο

Τι windows να βαλω?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω 2 laaptop στο ενα εχω windows 7 32bit με τα εξης χαρακτηριστικα cpu:intel pentium dual core t3200 2.00ghz ram:3 gb και στο αλλο windows 8 64βιτ με cpu:amd e1-6010 apu 1.35 ghz και  ram:2(1.71 usable) θα ηθελα την γνωμη σας για το ποια windows ειναι κατταληλα για να βαλω.

Στο πρωτο λαπτοπ δεν εχω προβλημα γιατι δεν κολαει παρα πολυ αλλα μοθ φενονται λιγο βαρια τα windows 7 αν και ειναι αρκετα γρηγορα (εσεις τι προτεινετε).

Στο δεθτερο τορα λαπτοπ αρχιζουν τα προβληματα γιατι κολαει παρα πολυ για να σας δοσψ να καταλαβετε ακομα και οταν παταω το μενου κατο αριστερα αργει κανα 5 δεθτερα να ανοιξειι ενω οταν ανοιγο το γοογλε αργει πανω απο 10 δεθτερα ναα φορτοσει ειναι σαν να κολανε  τα windows μου φενετε αλλα μπορει να ειναι και τα χαρακτηριστικα που δεν του δινουν τις δυνατοτητεσ(εσεις τι λετε?) 

Δημοσ.

αυτο μοθ εκανε και εμενα εντυπωση γιατι ετσι τον ειχα παρει τον υπολογιστη εσυ τι windows προτηνεις?

windows 7 32 bit ή Linux. Δεν ξερω κατά ποσό υποστηρίζεται το hardware σου από τα windows 10 για αυτό και δεν τα προτείνω.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω κι εγω με MechaCorn. Τωρα αν δεν εχεις ξαναδουλεψει linux και δεν εχεις σκοπο να ασχοληθεις, καλυτερα windows, αλλα και παλι μην περιμενεις να πεταει.

• Like 1
Δημοσ.

Για το δεύτερο λάπτοπ, ό,τι και να βάλεις πάλι αργό του θανατά θα είναι.

Ο επεξεργαστής ειναι πραγματικά ΤΡΟΜΕΡΑ αδύναμος.

με τι windows ηταν; θα σου έλεγα να βάλεις 4 γιγα ραμ και εναν ssd να πάρει τα πάνω του.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω ότι όποια Windows και να βάλω δεν θα γίνει ξαφνικά "καλό" αλλα απλά να το φρεσκαρω λίγο επειδή είναι από την μάνα του ετσι και έχει κάποια προγράμματα προεγκατεστημένα λέω μήπως γίνει κατι άμα του αλλάξω Windows.τώρα μπορώ να βάλω 32 βιτ Windows Giati τώρα έχει 64βιτ

Γιατί έχω το CD από τα Windows του άλλου υπολογιστή τα οποία είναι Windows ultimate 7 32bit γίνετε να τα βάλω?

Δημοσ.

εαν βρίσκεις drivers απ το site του κατασκευαστή του λαπτοπ,ναι μπορείς να τα βάλεις αλλα δεν θα κερδίσεις κάτι.

καλύτερα 8.1 απο μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Για το δεύτερο λάπτοπ, ό,τι και να βάλεις πάλι αργό του θανατά θα είναι.

Ο επεξεργαστής ειναι πραγματικά ΤΡΟΜΕΡΑ αδύναμος.

με τι windows ηταν; θα σου έλεγα να βάλεις 4 γιγα ραμ και εναν ssd να πάρει τα πάνω του.

Καμία αναβάθμιση δεν παίρνει ο φορητός αυτός μνήμη πεταμένα χρήματα μόνο ο δίσκος ssd περνάει στον επόμενο υπολογιστή του αλλά εκεί που θέλεις αναβάθμιση δεν θα σου κάνει καμία βελτίωση.

Τώρα χωρίς αναβάθμιση στη μνήμη και ο ssd είναι πεταμένα χρήματα.

Συμπέρασμα

Ορατότης μηδέν.

Δημοσ.

εχοντας ενα netbook 7ετιας με ssd και 2gb ram σου προτεινω linux και συγκεκριμενα manjaro. Τρεχει σφαιρα το δικο μου λεμεεε!!!! :)

Δημοσ.

Ο πρώτος με win 8.1 σε 32 bit και με ένα ssd που αργότερα θα είναι χρησιμοποιήσιμος κάπου αλλού είναι μία καλή περίπτωση εφόσον έχεις το λειτουργικό γιατί αλλιώς για μένα καλό είναι να εξέταζες τη περίπτωση ενός καινούργιου υπολογιστή.

Αρκεί στο βάθος η κάρτα γραφικών να κάνει κάποια εργασία και να μην είναι ανύπαρκτη.

Αλλά τουλάχιστον πορεύεσαι για κάποιο διάστημα και σου μένει ο ssd για αργότερα.

εχοντας ενα netbook 7ετιας με ssd και 2gb ram σου προτεινω linux και συγκεκριμενα manjaro. Τρεχει σφαιρα το δικο μου λεμεεε!!!! :)

Τι μου θύμησες http://www.insomnia.gr/topic/600279-wifi-πρόβλημα-στις-επαφές/?p=54656925 πρώτη φορά πήγα να τρελαθώ με εγκατάσταση linux αλλά το άτιμο θα είναι εξαιρετικά ελαφρύ, ναι γιατί όχι αν δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα.

Δημοσ.

Ο πρώτος με win 8.1 σε 32 bit και με ένα ssd που αργότερα θα είναι χρησιμοποιήσιμος κάπου αλλού είναι μία καλή περίπτωση εφόσον έχεις το λειτουργικό γιατί αλλιώς για μένα καλό είναι να εξέταζες τη περίπτωση ενός καινούργιου υπολογιστή.

Αρκεί στο βάθος η κάρτα γραφικών να κάνει κάποια εργασία και να μην είναι ανύπαρκτη.

Αλλά τουλάχιστον πορεύεσαι για κάποιο διάστημα και σου μένει ο ssd για αργότερα.

Τι μου θύμησες http://www.insomnia.gr/topic/600279-wifi-πρόβλημα-στις-επαφές/?p=54656925 πρώτη φορά πήγα να τρελαθώ με εγκατάσταση linux αλλά το άτιμο θα είναι εξαιρετικά ελαφρύ, ναι γιατί όχι αν δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα.

έχει φτάσει πολύ μπροστά το συγκεκριμένο distro! Ειχα αγπρασει ταμπλετ πολυ καλυτερο σε χαρακτηριστικα και το πουλησα γιατι εφτιαξα αυτο και μιας και ειναι ελαφρυ και εχει και πληκτρολογιο πραγματικα ειναι οτι πρεπει!!! Συν της αλλης για καποιο λογο εκει που δεν επαιζε fullhd βιντεο, τωρα με το τελευταιο update τα παιζει!

Δημοσ.

έχει φτάσει πολύ μπροστά το συγκεκριμένο distro! Ειχα αγπρασει ταμπλετ πολυ καλυτερο σε χαρακτηριστικα και το πουλησα γιατι εφτιαξα αυτο και μιας και ειναι ελαφρυ και εχει και πληκτρολογιο πραγματικα ειναι οτι πρεπει!!! Συν της αλλης για καποιο λογο εκει που δεν επαιζε fullhd βιντεο, τωρα με το τελευταιο update τα παιζει!

Εγώ το είχα διαβάσει στο pcsteps.gr και μιας και είχα χρόνο βάλθηκα να το περάσω αλλά ατύχησα στις επιλογές κατά την εγκατάσταση από απροσεξία καλά που το ανέφερες κάποια στιγμή να το προσπαθήσω και πάλι έτσι για την εμπειρία από τη μεριά μου.

Χαίρομαι που πάει καλά και το συντηρεί η κοινότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...