jimakos234 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τι να παρατηρήσεις στην οθονη σου; Δεν εχει κατι, αλλα δεν φθανει την οθονη πχ του lg g3. Eνδεικτικα, εχει χαμηλοτερο contrast και δεν εχει τοσο πιστα χρωματα. Το ιδιο και στις επιδοσεις. Παρε καλυτερα το note 3 pro που εχει δυνατο επεξεργαστη κ καρτα γραφικων σε αντιθεση με το απλο note 3 που ακομα κ κινητα απο Ελλαδα με κανονικη εγγυηση κλπ στα ιδια χρηματα ειναι πιο δυνατα κ γρηγορα. Το G3 έχει 2κ οθόνη, και βγήκε πριν 2 χρόνια κοντά, και δεν έκανε προφανώς 230 τότε.... Τώρα, ρεαλιστικά, διαφορά δεν θα δει στο μάτι με 5-6κ παραπάνω στο antutu με snapdragon αντί για Helio για να μπει FB/instagram,να πάρει τηλ και να παίξει κανα παιχνίδι, αλλά οκ.
haHa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το G3 έχει 2κ οθόνη, και βγήκε πριν 2 χρόνια κοντά, και δεν έκανε προφανώς 230 τότε.... Τώρα, ρεαλιστικά, διαφορά δεν θα δει στο μάτι με 5-6κ παραπάνω στο antutu με snapdragon αντί για Helio για να μπει FB/instagram,να πάρει τηλ και να παίξει κανα παιχνίδι, αλλά οκ. Το οτι βγηκε πριν 2 χρονια δεν αλλαζει το γεγονος για το οποιο μιλαμε: το g3 εχει καλυτερη οθονη σε παρομοια χρηματα . (ο φιλος θα το αγορασει με τωρινη τιμη , οχι με την τιμη που βγηκε πριν 2 χρονια) Ταυτοχρονα εχει καλυτερη καμερα κ ειναι πιο γρηγορο , ενω το παιρνει αμεσα(κ οχι μετα απο ~30 μερες) σε παρομοια χρηματα και εχει μεγαλυτερη κ σοβαροτερη εγγυηση. 1
takaros24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Παιδια εχω παραγγειλει την εκδοση με τα 32 και τον Ηελιο απο 9/2 και απο bangood και δεν μου εχει ερθει ακομα. Λετε αν παιζει κανα θεμα?
newsformobiles Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Το απλό πάντως, το Redmi 3, βγάλανε δίπλα στο φόρουμ της ελληνικής Miui διαγωνισμό και το δίνουν. Αν θέλει να δοκιμάσει κάποιος, είναι καλό και γράφετε ότι θα το στείλουν από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicοοl. Παιδια εχω παραγγειλει την εκδοση με τα 32 και τον Ηελιο απο 9/2 και απο bangood και δεν μου εχει ερθει ακομα. Λετε αν παιζει κανα θεμα?To tracking number τι λέει!?
takaros24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Το απλό πάντως, το Redmi 3, βγάλανε δίπλα στο φόρουμ της ελληνικής Miui διαγωνισμό και το δίνουν. Αν θέλει να δοκιμάσει κάποιος, είναι καλό και γράφετε ότι θα το στείλουν από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicοοl. To tracking number τι λέει!? The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination. Στις 1/3/2016. Το ιδιο και στα ΕΛΤΑ. Αυτο ειναι απο postnord.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα