patriot21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Λοιπον,εχω μπει στη τελικη ευθεια αγορας για το redmi note 3.Tι θα πρεπει να προσεξω σε περιπτωση που τελικα το παρω απο vickmall η banggood?Tελικα λεω να παω στο απλο και οχι στο pro/prime,καθως δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις.Ισως να μου ειναι αρκετη και η εκδοση με τα 2/16gb..Σχετικα με τη ρομ,και με το bootloader,μπορει να με διαφωτισει καποιος? Υπαρχει ελληνικη,η μας κανει και η multilanguage? Το bootloader τι ειναι? Ευχαριστω εκ των προτερων..
saruman123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Λοιπον,εχω μπει στη τελικη ευθεια αγορας για το redmi note 3.Tι θα πρεπει να προσεξω σε περιπτωση που τελικα το παρω απο vickmall η banggood?Tελικα λεω να παω στο απλο και οχι στο pro/prime,καθως δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις.Ισως να μου ειναι αρκετη και η εκδοση με τα 2/16gb..Σχετικα με τη ρομ,και με το bootloader,μπορει να με διαφωτισει καποιος? Υπαρχει ελληνικη,η μας κανει και η multilanguage? Το bootloader τι ειναι? Ευχαριστω εκ των προτερων.. Εχω το note 3(32gb)με την multilanguage δεν θα εχεις θεμα.Ειναι η Eng/Jap. Ελληνικη υπαρχει αλλα για μενα μην μπλεξεις καλυτερα. Ασε που υπαρχουν θεματα και δευτερων εχει μανουρα. Οδηγο θα βρεις στην κοινοτιτα. Για το Bootloader διαβασε εδω http://www.doctorandroid.gr/2012/02/android-basics-bootloader.html?m=1 1
jimakos234 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν νομίζω να χρειαστείς ξεκλείδωμα του bootloader αν κάνεις βασική χρήση. Υπάρχουν 2 version της MIUI ROM, η κινέζικη(LHNCNCK) και η ευρωπαική(LHNCNCJ), η κινέζικη είναι αυτή που πέρνει τα πιο πολλά Updates.Και οι 2 έχουν multilanguage support. Aν σου έρθει με ευρωπαική όπως εμένα, 7.0.19 , δεν με άφηνε να κάνω update ούτε στην 7.0.22 ευρωπαική, όυτε στην 7.1.8 κινέζικη καθώς δεν αναγνώριζε τα updates ως valid από τον στοκ updater, και αναγκάστικα να flashaρω με mediatek tool την 7.1.8 κινέζικη, χωρίς να χρειαστεί ξεκλείδωμα ο bootloader. 1
saruman123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν νομίζω να χρειαστείς ξεκλείδωμα του bootloader αν κάνεις βασική χρήση. Υπάρχουν 2 version της MIUI ROM, η κινέζικη(LHNCNCK) και η ευρωπαική(LHNCNCJ), η κινέζικη είναι αυτή που πέρνει τα πιο πολλά Updates.Και οι 2 έχουν multilanguage support. Aν σου έρθει με ευρωπαική όπως εμένα, 7.0.19 , δεν με άφηνε να κάνω update ούτε στην 7.0.22 ευρωπαική, όυτε στην 7.1.8 κινέζικη καθώς δεν αναγνώριζε τα updates ως valid από τον στοκ updater, και αναγκάστικα να flashaρω με mediatek tool την 7.1.8 κινέζικη, χωρίς να χρειαστεί ξεκλείδωμα ο bootloader. 1
patriot21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-MTK-X10-Octa-core-4G-Smartphone-p-1016742.html Ειναι κομπλε το συγκεκριμενο?Να το παραγγειλω?Εχω ηδη λογαριασμο στο banggood,και η τιμουλα ειναι καλη..Σχετικα με τη ρομ,τους ενημερωνω και αυτους οπως στο vickmall?
saruman123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-MTK-X10-Octa-core-4G-Smartphone-p-1016742.html Ειναι κομπλε το συγκεκριμενο?Να το παραγγειλω?Εχω ηδη λογαριασμο στο banggood,και η τιμουλα ειναι καλη..Σχετικα με τη ρομ,τους ενημερωνω και αυτους οπως στο vickmall? Κομπλε οσο δεν παει.Χτυπα το. Ναι ενημερωσε τους. 1
vchristod84 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Κομπλε οσο δεν παει. Χτυπα το. Ναι ενημερωσε τους. Ερώτηση/απορία: γιατί να μην πάρει την έκδοση PRO?
haHa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-MTK-X10-Octa-core-4G-Smartphone-p-1016742.html Ειναι κομπλε το συγκεκριμενο?Να το παραγγειλω?Εχω ηδη λογαριασμο στο banggood,και η τιμουλα ειναι καλη..Σχετικα με τη ρομ,τους ενημερωνω και αυτους οπως στο vickmall? Γιατι δεν παιρνεις το lg g flex 2 ή το lg g3 σε αυτα τα χρηματα περιπου; Θα τα εχεις αμεσα και οχι σε ~30 μερες , θα εχεις μεγαλυτερη κ σοβαροτερη εγγυηση , καλυτερο επεξεργαστη, καλυτερη καρτα γραφικων και μαλλον καλυτερες καμερες. 1
jimakos234 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Γιατι δεν παιρνεις το lg g flex 2 ή το lg g3 σε αυτα τα χρηματα περιπου; Θα τα εχεις αμεσα και οχι σε ~30 μερες , θα εχεις μεγαλυτερη κ σοβαροτερη εγγυηση , καλυτερο επεξεργαστη, καλυτερη καρτα γραφικων και μαλλον καλυτερες καμερες. Και τα 2 που ανέφερες έχουν λιγότερη RAM, εκτός αν δώσεις παραπάνω για την έκδοση με 3Gb, μικρότερη μπαταρία, και είναι λίγο πιο παλιά μοντέλα, με παλαιότερης αρχιτεκτονικής 32 bit cpu, και με ίδια, αν όχι και χειρότερη, κάμερα στο ίδια λεφτά (200 ευρό). Tα άλλα ξεκινάνε από τα 220-230, που με 220 παίρνεις το pro με τον snapdragon , που είναι μακραν καλύτερο από όλα. 1
patriot21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Γιατι δεν παιρνεις το lg g flex 2 ή το lg g3 σε αυτα τα χρηματα περιπου; Θα τα εχεις αμεσα και οχι σε ~30 μερες , θα εχεις μεγαλυτερη κ σοβαροτερη εγγυηση , καλυτερο επεξεργαστη, καλυτερη καρτα γραφικων και μαλλον καλυτερες καμερες. Γιατι δε μου αρεσουν τα lg,και γιατι εχω σταμπαρει το συγκεκριμενο.. Κομπλε οσο δεν παει. Χτυπα το. Ναι ενημερωσε τους. Ωραιος,μεχρι Δευτερα φευγει παραγγελια...Ευχαριστω!
haHa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Και τα 2 που ανέφερες έχουν λιγότερη RAM, εκτός αν δώσεις παραπάνω για την έκδοση με 3Gb, μικρότερη μπαταρία, και είναι λίγο πιο παλιά μοντέλα, με παλαιότερης αρχιτεκτονικής 32 bit cpu, και με ίδια, αν όχι και χειρότερη, κάμερα στο ίδια λεφτά (200 ευρό). Tα άλλα ξεκινάνε από τα 220-230, που με 220 παίρνεις το pro με τον snapdragon , που είναι μακραν καλύτερο από όλα. Mα και στην εκδοση με 2gb ειναι πιο γρηγορα απο το redmi note 3 με τον αργο mediatek. Αν λοιπον τον ενδιαφερει απλα να λεει οτι εχει "πιο προσφατο" κινητο, ας παρει το πιο αργο xiaomi note 3 με τον mediatek και την ακομα πιο αργη καρτα γραφικων του. Εκτος απο καμερα, υστερει και σε οθονη. Γιατι δε μου αρεσουν τα lg,και γιατι εχω σταμπαρει το συγκεκριμενο.. Οκ δεκτον, απλα εχε υποψην σου οτι ειναι πιο αργο, με χειροτερη οθονη κ καμερα. Καλυτερα τουλαχιστον να κοιταξεις για το xiaomi note 3 pro που εχει δυνατο επεξεργαστη. 1
patriot21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Mα και στην εκδοση με 2gb ειναι πιο γρηγορα απο το redmi note 3 με τον αργο mediatek. Αν λοιπον τον ενδιαφερει απλα να λεει οτι εχει "πιο προσφατο" κινητο, ας παρει το πιο αργο xiaomi note 3 με τον mediatek και την ακομα πιο αργη καρτα γραφικων του. Εκτος απο καμερα, υστερει και σε οθονη. Οκ δεκτον, απλα εχε υποψην σου οτι ειναι πιο αργο, με χειροτερη οθονη κ καμερα. Καλυτερα τουλαχιστον να κοιταξεις για το xiaomi note 3 pro που εχει δυνατο επεξεργαστη. Δεν εχω τρελλες απαιτησεις απο το τηλεφωνο,να φανταστεις μου αρκει και η απλη εκδοση των 2/16gb,απλα παιρνω το 32αρι για πιο futureproof..
jimakos234 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Mα και στην εκδοση με 2gb ειναι πιο γρηγορα απο το redmi note 3 με τον αργο mediatek. Αν λοιπον τον ενδιαφερει απλα να λεει οτι εχει "πιο προσφατο" κινητο, ας παρει το πιο αργο xiaomi note 3 με τον mediatek και την ακομα πιο αργη καρτα γραφικων του. Εκτος απο καμερα, υστερει και σε οθονη. Οκ δεκτον, απλα εχε υποψην σου οτι ειναι πιο αργο, με χειροτερη οθονη κ καμερα. Καλυτερα τουλαχιστον να κοιταξεις για το xiaomi note 3 pro που εχει δυνατο επεξεργαστη. Μπορείς να μου δώσεις κάποιον σύνδεσμο να δείχνει το πόσο πιο αργό είναι το redmi note 3 σε κανονική χρήση?(τώρα αν μιλάς για benchmarks και μου πεις ότι το redmi βγάζει 52000 και το flex 55000 θα σου πω και κάτι έγινε). Και πως εννούμε το θέμα με την οθόνη? Γιατί εγώ δεν παρατηρώ κάτι στην οθόνη του δικού μου.
haHa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μπορείς να μου δώσεις κάποιον σύνδεσμο να δείχνει το πόσο πιο αργό είναι το redmi note 3 σε κανονική χρήση?(τώρα αν μιλάς για benchmarks και μου πεις ότι το redmi βγάζει 52000 και το flex 55000 θα σου πω και κάτι έγινε). Και πως εννούμε το θέμα με την οθόνη? Γιατί εγώ δεν παρατηρώ κάτι στην οθόνη του δικού μου. Τι να παρατηρήσεις στην οθονη σου; Δεν εχει κατι, αλλα δεν φθανει την οθονη πχ του lg g3. Eνδεικτικα, εχει χαμηλοτερο contrast και δεν εχει τοσο πιστα χρωματα. Το ιδιο και στις επιδοσεις. Δεν εχω τρελλες απαιτησεις απο το τηλεφωνο,να φανταστεις μου αρκει και η απλη εκδοση των 2/16gb,απλα παιρνω το 32αρι για πιο futureproof.. Παρε καλυτερα το note 3 pro που εχει δυνατο επεξεργαστη κ καρτα γραφικων σε αντιθεση με το απλο note 3 που ακομα κ κινητα απο Ελλαδα με κανονικη εγγυηση κλπ στα ιδια χρηματα ειναι πιο δυνατα κ γρηγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα