Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi note 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι, δεν είναι καλύτερο, μια χαρά επιλογή είναι το pro ακόμη και σε αυτή την τιμή

Ναι για το redmi note 3 pro ενδιαφέρομαι αρχικά, γιατί είναι καλύτερο το mi4 ?

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σαν χαρακτηριστικά το Mi4c θεωρείτε ανώτερο από το note 3, τώρα με το pro δεν έχω δει κάποιο review, σκέψου το σαν το note 3 με λίγο καλύτερο cpu απο το mi4c (650 > 808)  και παραπάνω  μπαταρία.

Δημοσ.

Το mi4c ναι ειναι ανωτερο στα σημεια απο το Note 3 το απλο,αλλα οχι απο το pro.

Αλλα εχουν και διαφορετικο μεγεθος οποτε παιζουν σε αλλη κατηγορια.

Δημοσ.

Παιδιά πήρα για μια φίλη το redmi note 3 από Amazon Ευρώπη. Αν βγει κάποιο ελάττωμα που το πάμε για service? 

Δημοσ.

Παιδιά πήρα για μια φίλη το redmi note 3 από Amazon Ευρώπη. Αν βγει κάποιο ελάττωμα που το πάμε για service?

Το στελνεις στο Amazon και αυτο το στελνει Κινα.
Δημοσ.

Αν δεν έχω απόδειξη από το Amazon διότι στάλθηκε ως δώρο όπως μου είπε ο πωλητής ισχύει και με το imei κανονικά;

Δημοσ.

Αν δεν έχω απόδειξη από το Amazon διότι στάλθηκε ως δώρο όπως μου είπε ο πωλητής ισχύει και με το imei κανονικά;

Ωραίο δώρο ;)

Το email αποστολής ή την συνομιλία με το μαγαζί, για να το στείλεις πίσω εκεί και αυτοί να το προωθήσουν όπου πρέπει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,γλυκοκοιταζω και εγω το redmi note 3,αλλα εχω καποιες αποριες..Ειναι αλλο το pro και αλλο το prime?Δε θελω το απλο καθως εχω σκοπο να το κρατησω οσο παει...Αν δεν ειναι το ιδιο,ποιες ειναι οι διαφορες τους?

Ευχαριστω...

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,γλυκοκοιταζω και εγω το redmi note 3,αλλα εχω καποιες αποριες..Ειναι αλλο το pro και αλλο το prime?Δε θελω το απλο καθως εχω σκοπο να το κρατησω οσο παει...Αν δεν ειναι το ιδιο,ποιες ειναι οι διαφορες τους?

Ευχαριστω...

Το ίδιο είναι. Απλώς κάποια μαγαζιά το λένε pro, κάποια prime.
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω,μολις ερθει η ωρα της παραγγελιας,θα ξαναρωτησω για περαιτερω λεπτομεριες!

Δημοσ.

Μην παραπληροφόρεις αν δεν γνωρίζεις το prime είναι έκδοση του note 3 με mtk 32αρι με 3giga ram το pro είναι το τελευταίο note της xiaomi το οποίο βγαίνει σε 16/2 και 32/3 με snap 650

• Like 2
Δημοσ.

Μην παραπληροφόρεις αν δεν γνωρίζεις το prime είναι έκδοση του note 3 με mtk 32αρι με 3giga ram το pro είναι το τελευταίο note της xiaomi το οποίο βγαίνει σε 16/2 και 32/3 με snap 650

Aρα για ποιο να κοιταξω?Ποιο ειναι το καλυτερο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...