Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi note 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το pro το εχω,το παρελαβα πριν 2 μερες.

Για τα 20Ε παραπανω που βγαινει(απο vickmall) αξιζει τη διαφορα.

Παει σφαιρα.

Το μονο μειον οτι ακομα δεν υπαρχουν ρομ,οδηγος για ροοτ κτλ,μιας και βγηκε προσφατα.

Σε 2-3 μηνες θα εχουν βελτιωθει τα πραγματα.

Δημοσ.

Καλύτερα πήγαινε σε mi 4c αν είναι να πας σε 6core με ακριβότερη τιμή.

σε κατάστημα μπήκε το παιδί να του πούνε το ένα έχει 8 πυρήνες το άλλο 6 άρα είναι καλύτερο το πρώτο ;;;

(δεν το λέω για το mi4c γιατί έχει άλλα υπέρ , αλλά προφανώς είναι άκυρο αυτό με τους πυρήνες)

Δημοσ.

σε κατάστημα μπήκε το παιδί να του πούνε το ένα έχει 8 πυρήνες το άλλο 6 άρα είναι καλύτερο το πρώτο ;;;

(δεν το λέω για το mi4c γιατί έχει άλλα υπέρ , αλλά προφανώς είναι άκυρο αυτό με τους πυρήνες)

και οι 2 εκδόσεις είναι πολύ καλές, απλά μετα αλλάζει η τεχνολογία κ το είδος κάθε επεξεργαστή, απλά δεν μου φαίνεται ,  κατα την δικη μου γνώμη, οτι αξίζει να δώσεις 20-25 ευρό παραπάνω για άλλο επεξεργαστή, ενω το υπόλοιπο θα είναι ίδιο.Δώσε 30 και πάρε καλύτερο κινητό. Στην ίδια τιμή το συζητούσαμε ποιον να παρεις και γιατί.

Δημοσ.

δεν έχω καταλάβει τι εννοείς? το mi4c που αναφέρετε  στην παράθεση έχει και αυτό 6 πυρήνες, ο 650 του note 3 pro είναι λίγο καλύτερος από τον 808 του mi4c ενώ είναι αρκετά καλύτερος από τον x10 του note 3

Δημοσ.

και οι 2 εκδόσεις είναι πολύ καλές, απλά μετα αλλάζει η τεχνολογία κ το είδος κάθε επεξεργαστή, απλά δεν μου φαίνεται ,  κατα την δικη μου γνώμη, οτι αξίζει να δώσεις 20-25 ευρό παραπάνω για άλλο επεξεργαστή, ενω το υπόλοιπο θα είναι ίδιο.Δώσε 30 και πάρε καλύτερο κινητό. Στην ίδια τιμή το συζητούσαμε ποιον να παρεις και γιατί.

αν βρίσκεις ίδια το Note 3 pro με το mi4c (τι κοινό έχουν ; την μνήμη ;;;) ε τότε ίδιο είναι και το redmi 3 οπότε δίνεις ακόμα λιγότερα 

Δημοσ.

αν βρίσκεις ίδια το Note 3 pro με το mi4c (τι κοινό έχουν ; την μνήμη ;; ;) ε τότε ίδιο είναι και το redmi 3 οπότε δίνεις ακόμα λιγότερα 

δεν νομίζω οτι κατάλαβες τι εννοώ

Δημοσ.

Θεωρείται στα λεφτά αυτά παίρνεις καλύτερο κινητό ? Αν ναι ρίξτε προτάσεις.

Στα 200 είναι top, στα 230-250 όχι, πήγαινε σε άλλο, xiaomi mi4c καλύτερα

Δημοσ.

από ποιο? το note 3 pro?

Θεωρείται στα λεφτά αυτά παίρνεις καλύτερο κινητό ? Αν ναι ρίξτε προτάσεις.

γιατί είναι καλύτερο το mi4c από το note 3 pro?

Στα 200 είναι top, στα 230-250 όχι, πήγαινε σε άλλο, xiaomi mi4c καλύτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...