Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi note 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα τυχαία στη σειρά βίντεο στο youtube και ενθουσιάστηκα απο την μπαταρία και το χαμηλό κόστος του.
Έχω το huawei p8 lite και είμαι στη φάση που αναζητώ κάτι καλύτερο ανέκαθεν είχα στόχο το P8.Για το p8 είμαι στα όρια της "κλειδωμένης" επιλογής όμως το xiaomi είναι 90 ευρω κάτω.
Δεν με ενδιαφέρουν οι κάμερες του.
Με ενδιαφέρουν οι ίντσες(μικρότερα κινητά), που είναι 5.5 η ανάλυση προφανώς χειρότερη απο του p8 που είναι 5,2 αλλά όχι μεγάλες διαφορές
Είναι πολύ χοντρό λόγω της μπαταρίας μάλλον,αλλά αν με ανταμείβει στην μπαταρία τότε το αποδέχομαι και αυτό.
Ερωτήσεις
το λογισμικό του είναι άνετο και ελαφρύ?? έχω συνηθίσει στο EMUI της huawei και θα ήθελα κάτι αντίστοιχο .
Απο σήμα πως πάει? πιάνει 4g στην ελλάδα? το wifi του είναι ισχυρό ?
GPS? το χρησιμοποιώ πάρα πολύ οπότε είναι βασική μου επιλογή.
Τα χρώματα της οθόνης? διάβασα ότι το μαύρο του δεν είναι τόσο μαύρο και έχει τεράστιο ελλάτωμα στην οθόνη του ( χωρίς να αναφέρεται σε τι ακριβώς)/

ραδιόφωνο έχει?
Led φωτάκι έχει για ειδοποιήσεις?
το ηχείο του είναι δυνατό?
O επεξεργαστής του είναι καλός? τυχαία κάποτε είχα διαβάσει οτι οι mediatek είναι μαπα :D
Η χρήση που θα του κάνω είναι κυρίως ελαφριά το θέλω για προγράμματα word,excel,pp. Παιχνίδια όχι βαριά και σερφάρισμα στο ίντερνετ και προφανώς για το gps του.

Δεν θέλω προτάσεις για άλλα κινητά μεγάλων εταιριων (lg,samsung sony κτλ κτλ) Με ενδιαφέρει η κινέζικη αγορά και κυριώς XIAOMI και HUAWEI που φαίνεται να είναι τα πιο αξιόπιστα.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπάρχουν 2-3 άτομα στο φόρουμ που το έχουν και μπορούν να σου πούνε, αλλιώς κοιτάς στο ελληνικό φόρουμ της MIUI όπου εξιδεικεύονται, στο xiaomi-miui.gr

Δημοσ.

Φίλε  έχω το κινητό στα χέρια μου από την Δευτέρα και σου απαντάω ως κάτοχος του.το μοντέλο που έχω είναι το 32 gb storage/3 gb ram

το λογισμικό του είναι άνετο και ελαφρύ?? - Ναι είναι αρκετά άνετο και φιλικό στον χρήστη, έχει αρκετά καλό RAM management, συνήθως εχω 1.4-1.7 Gb ελευθερα από τα 3 με fb/instagram k τέτοια πραγματα, αλλά εγώ τα κλείνω και ανοιγωκλείνω το 4g,το έχω φορτίσει την δευτέρα(3 μερες κ κάτι μετά) που το πήρα και χτες το πρωί με την μέτρια χρήση που κάνω.

Απο σήμα πως πάει? πιάνει 4g στην ελλάδα? - Ναι, σχεδόν παντού έχω cosmote 4g (τρίπολη-αθήνα πηγαινοέρχομαι)

το wifi του είναι ισχυρό ? - Aρκετά καλό, αν και δεν το έχω δοκιμάσει σε μεγάλες αποστάσεις

GPS? το χρησιμοποιώ πάρα πολύ οπότε είναι βασική μου επιλογή. - Ναι πολύ γρήγορο και αξιόπιστο Gps

Τα χρώματα της οθόνης? διάβασα ότι το μαύρο του δεν είναι τόσο μαύρο και έχει τεράστιο ελλάτωμα στην οθόνη του ( χωρίς να αναφέρεται σε τι ακριβώς) -  Η οθόνη του είναι πολύ ωραία, δεν έχω δει κάποιο θέμα με την οθόνη, και το έχω σε μέτρια προς χαμηλή φωτεινότητα και πάλι βλέπω κανονικότατα, γιατί μου την δίνει να είναι σαν να κρατάω μια λάμπα στα χέρια μου με full φωτεινότητα ή με auto

ραδιόφωνο έχει? - Ναι
Led φωτάκι έχει για ειδοποιήσεις? - Ναι μπορείς να επιλέξει και τι χρώμα θες ανάλογα την ειδοποίηση
το ηχείο του είναι δυνατό? Πολυ δυνατό το ηχείο , με καθαρό ήχο
O επεξεργαστής του είναι καλός? Ναι, και παιχνίδια που δοκίμασα ανταποκρίθηκε πλήρως σε max settings αρκετά  άνετα σε balanced mode, σε performance mode ακόμα καλύτερα.

@@elenit24

• Like 2
Δημοσ.

@jimakos234
Μια περιττή πληροφορία, μιας και έχω αρκετό καιρό huawei για την μπροστινή κάμερα υπάρχει επιλογή πανόραμα καθώς και κάποιο "φλας"?

Όταν έχεις το κινητό κάτω απο τον ήλιο φαντάζομαι αναγκάζεσαι να το βάλεις σε μέγιστη φωτεινότητα, ακόμα και τότε είναι εύκολο να δεις? 
Από πιο μαγαζί το πήρες και πόσο καιρό έκανε να έρθει? 

Α, και στις ρυθμίσεις υπάρχει τίποτα για τα δεδομένα?όπως ποιες εφαρμογές θέλω να χρησιμοποιούνται με wifi / δεδομένα ,ωστέ να μου είναι εύκολο να κάνω εξοικονόμηση τους καθώς τα χρησιμοποιώ πολύ?.

Δημοσ.

+1 σε οτι ειπε ο @jimakos234 για την καμερα μπορεις να βρεις εφαρμογες  να κανεις οτι θες. για τις εφαρμογες δεν το εχω δει αυτο που λες, και κατι ακομα το ξεκλειδωμα με το αποτυπωμα ειναι πολυ γρηγορο, για καταστημα κοιτα για το vickmall και αν βιαζεσαι από την ευρωπαϊκή αποθήκη του

• Like 1
Δημοσ.

Στο HUAWEI βρίσκονται στις ρυθμίσεις > εφαρμογές δικτύου > και έχει μια μία να τα επιλέγεις. το λέω απλά αν κάποιος θέλει να κοιτάξει να μου πει  :-D  :wub:  Η αγορά γίνεται με το γνωστό τρόπο? με balance στη paypal?

Δημοσ.

@jimakos234

Μια περιττή πληροφορία, μιας και έχω αρκετό καιρό huawei για την μπροστινή κάμερα υπάρχει επιλογή πανόραμα καθώς και κάποιο "φλας"?

Όταν έχεις το κινητό κάτω απο τον ήλιο φαντάζομαι αναγκάζεσαι να το βάλεις σε μέγιστη φωτεινότητα, ακόμα και τότε είναι εύκολο να δεις? 

Από πιο μαγαζί το πήρες και πόσο καιρό έκανε να έρθει? 

Α, και στις ρυθμίσεις υπάρχει τίποτα για τα δεδομένα?όπως ποιες εφαρμογές θέλω να χρησιμοποιούνται με wifi / δεδομένα ,ωστέ να μου είναι εύκολο να κάνω εξοικονόμηση τους καθώς τα χρησιμοποιώ πολύ?.

η μπροστινή δεν έχει flash, έχει κατι filtra kai beautify,

Δεν αλλάζω καν την φωτεινότητα  κάτω από τον ήλιο, βλέπω μια χαρά την οθόνη ανεξαρτήτως συνθηκών :P

το πήρα απο to2c k έκανε κατι λιγότερο απο 20 μερες μέσω NL post,το παρείγγειλα χτες και για ένα φίλο μου, λογικά πάλι τόσο θα κάνει, μαζί με την αυθεντική θήκη xiaomi flip case

έχει αρκετες ρυθμίσεις για δεδομένα και εφαρμογές σε μια εφαρμογή που ονομάζεται security, εκεί μπορείς να ελέξεις ποια εφαρμογή θα έχει πρόσβαση σε τι που και πως, αν θα ξεκινάει αυτόματα κλπ

Δημοσ.

(Στο HUAWEI βρίσκονται στις ρυθμίσεις > εφαρμογές δικτύου) δεν το βρηκα  αυτο.  αγορα κλασικα απο τραπεζα καταθεση και paypal περασα ολες τις αγορες μου κανονικα χωρις προβλημα 

Δημοσ.

η μπροστινή δεν έχει flash, έχει κατι filtra kai beautify,

Δεν αλλάζω καν την φωτεινότητα  κάτω από τον ήλιο, βλέπω μια χαρά την οθόνη ανεξαρτήτως συνθηκών :P

το πήρα απο to2c k έκανε κατι λιγότερο απο 20 μερες μέσω NL post,το παρείγγειλα χτες και για ένα φίλο μου, λογικά πάλι τόσο θα κάνει, μαζί με την αυθεντική θήκη xiaomi flip case

έχει αρκετες ρυθμίσεις για δεδομένα και εφαρμογές σε μια εφαρμογή που ονομάζεται security, εκεί μπορείς να ελέξεις ποια εφαρμογή θα έχει πρόσβαση σε τι που και πως, αν θα ξεκινάει αυτόματα κλπ

(Στο HUAWEI βρίσκονται στις ρυθμίσεις > εφαρμογές δικτύου) δεν το βρηκα  αυτο.  αγορα κλασικα απο τραπεζα καταθεση και paypal περασα ολες τις αγορες μου κανονικα χωρις προβλημα 

Αυτό μάλλον θα είναι με το Security αυτό που ζητάω. Είναι αξιόλογο το συγκεκριμένο κατάστημα?

Δημοσ.

Αυτό μάλλον θα είναι με το Security αυτό που ζητάω. Είναι αξιόλογο το συγκεκριμένο κατάστημα?

εγώ 4 κινητά έχω πάρει απο εκεί, δεν είχα ποτε θέμα. είναι και εξυπηρετικοί, ότι θες το γράφεις σε comment και σου απαντάνε και αναλόγως πράττουν, και σε ενημερώνουν αν προκύψει κάτι. μια φορά είχε γίνει λαθος στο ΤΚ και μου είπαν που θες να γίνει αποστολη γιατί έχεις αλλο billing adress από delivery και τους ενημέρωσα αντίστοιχα. Εντάξει είναι, απλά τα αγγλικά τους είναι λίγο πιο... απλοικά, φαντάσου ελληνάρες σε παραλία να την πέφτουν σε αγγλίδες, τέτοια  φάση αγγλικά, αλλά είναι πολύ εξυπηρετικοι.

Δημοσ.

με το Security εχει για τις εφαρμογες επιλογη για δεδομενα η wifi

Είναι αξιόλογο το  κατάστημα δεν ειχα ποτε προβλημα στις αγορες μου η στην χρήση εγγυησης

Δημοσ.

+1 και απο μενα σε αυτα που ειπε ο jimakos234.

Εγω το εχω 1 μηνα και εχω παρει 4 αναβαθμισης.

Το ραδιόφωνο παιζει και χωρις ακουστικα.

Παιχνιδια εχω δοκιμασει βαρια(Mortal Kombat X)και παραλληλα με σχεδων 8-9 εφαρμογες ανοιχτες και επαιζα κανονικα.

Η μπαταρια του κραταει 1μερα σε φουλ χρηση και 3 σε νορμαλ.

Φωτογραφιες και βιντεο δεν πολυ τραβαω αλλα ετσι κανα δυο(φωτ-βιντεο)εχω,για εναν μεσω χρηστη ειναι αρκετα ικανοποιητικη.

Εγω το πηρα(αλλος εκανε την δουλεια :-P)απο το GearBest σε 15 μερες το ειχα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...