xristos_2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα σε όλους Θέλω να απεικονίσω κάποιες συγκεκριμένες διευθύνσεις επάνω σε ένα χάρτη της Αθήνας Τα σημεία είναι αρκετά , γύρω στα 150 με 200. Υπάρχει καμία ιδέα πως μπορώ να το κάνω Κάθε ιδέα – γνώμη δεκτή Ευχαριστώ Χρήστος
jimakos234 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα σε όλους Θέλω να απεικονίσω κάποιες συγκεκριμένες διευθύνσεις επάνω σε ένα χάρτη της Αθήνας Τα σημεία είναι αρκετά , γύρω στα 150 με 200. Υπάρχει καμία ιδέα πως μπορώ να το κάνω Κάθε ιδέα – γνώμη δεκτή Ευχαριστώ Χρήστος τι εννοείς, θελεις να βάλεις σε ένα έτοιμο χαρτη 200 σημεία, ή θες να φτιάξεις εσύ ένα χάρτη με το ΑΡΙ της google με 200 σημεία πάνω?
xristos_2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση και τα δυο που αναφέρεις μου κάνουν δηλαδή θέλω στο app της google να απεικονίσω 200 περίπου δ/σεις ή εαν αυτό είναι δύσκολο να πάω σε κάποιον χάρτη από άλλη εφαρμόγη και να "τικάρω" τις εν λόγω δ/νσεις αυτό που με είναι βασικό είναι να μπορώ να τυπώσω μετά την απεικόνιση αυτή Ευχαριστώ και πάλι
NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Η google δεν το κανει το δοκίμασες; Mια ευκολη λυση, ετσι στο ποδι, ειναι το print screen 1
xristos_2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχω βρει εαν μπορεις και πως βάζεις στο google maps παραπάνω από ένα σημείο Εάν καταφέρω να βάλω παραπάνω από ένα σημείο μετά θα βρώ να το τυπώσω (π.χ. Snipping Tool, print screen)
Manu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Θα ανοιξεις google maps και αφου εχεις κανει login θα επιλεξεις οι χαρτες μου. Εκει εχει επιλογη αριστερα "ανοιγμα στο my maps' , το επιλεγεις , στο ανοιγει και εκει μπορεις να προσθεσεις οσα σημεια θελεις. 2
jimakos234 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 ότι σου είπαν παραπάνω, αν θες τώρα κώδικα και τέτοια, πας σε google maps jscript api - complex mark icons 1
xristos_2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολυ δοκιμάζω και επανέρχομαι ΤΕΛΕΙΟ δουλεύει μια χαρά και δέχεται και αρχείο EXCEL ΕΧΥΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2016 από xristos_2011
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα