Προς το περιεχόμενο

LG G4 vs MOTO X PLAY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

LG G4 vs MOTO X PLAY

Εχω καταληξει σε αυτες τις δυο συσκευες. Το LG G4 παιζει στα ~325€ και το MOTO X PLAY στα ~275€. Η διαφορα τιμης των 50€ δεν με ενοχλει, αλλά για παραπανω χρηματα απο τα 325€ του LG G4 δεν υπαρχει δυνατοτητα

Χρηση: τηλεφωνα, sms, browsing, λιγο facebook, χαρτες-gps, φωτογραφιες. ΚΑΘΟΛΟΥ games.

Ποιο να επιλεξω και γιατι? Ευχαριστω.

Δημοσ.

LG G4 από εμένα για την χρήση που θέλεις να κάνεις αν δεν σε βιάζει για αγορά σε κάνα μήνα η τιμή θα παίζει γύρω στα 300 ευρώ 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Για μενα το lg g4.

Θα σου πω τα 2 "αρνητικα"

Λιγο η μπαταρια απο οτι εχω ακουση εχει θεματα.

Βεβαια ισως ειναι αναλογα την χρηση.

Με τη Android 6.0 ισως εχει φτιαξει...

Επισης να προσεξεις πιο μοντελο ειναι γιατι αρκετα εχουν θεμα μετα την αναβαθμισει(πεφτουν σε bootloop).

Δεν το λεω εγω αλλα η ιδια η LG

http://www.androidauthority.com/lg-admits-g4-bootloop-problem-hardware-fault-669603/

Ο μόνος τρόπος για να δείς αν είναι ελαττωματικό είναι στο κουτί κάπου από έξω υπάρχει το παρακάτω MEZ66471902(1.0)BL αν μέσα στην παρένθεση είναι 1 αντί για 2 τότε είναι το παλιό ελαττωματικό version(Το πηρε προσφατα φιλος και μου το ειπε).

Τα υπολοιπα ειναι θετικα.

Και στην τιμη VFM

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, το G4 είναι από τα κορυφαία κινητά σήμερα και με αυτήν την τιμή δύσκολο να το αποφύγεις

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα και τα δυο γι αυτα που θες την δουλεια τους την κανουν ανετα πλην ομως επειδη εχεις βαλη την φωτογραφια εε εκει κολαει το G4 οπως και να το κανουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Το moto x play ειναι αχρηστο πακιστανικο τηλεφωνο των 100 ευρω που το εχουν κοστολογησει 300 ευρω στο ελλαδισταν.
Τα χαρακτηριστικα του με snapdragon 615 τα βρισκεις και στο lg g4s που κανει 180€ και αν με λιγοτερη ραμ τρεχει πιο smooth. Μεινε μακρια απο moto x play.
Παρε το lg ή δες το moto x 2nd gen αν θες καλο moto μεχρι αυτα τα χρηματα.

• Like 1
Δημοσ.

εγω έχω το g4 και πραγματικα δεν εχω κανενα προβλημα με την μπαταρια παρολο σκεφτειτε που στο στρατο που ειμαι για να βρεις μπριζα κανεις το σταυρο σου με μουσικη και διαδικτυο που εμπαινα μου κρατησε 49 ωρες το κινητό και ειχα ακομα 23%.Πολλοι λένε για την μπαταρία αλλα ειλικρινά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν το κανεις τσεκαρε να παρεις απο την τελευταια παρτιδα 601-602 γιατι ισως εχεις θεματακι με τις παλαιοτερες.
Σημερα το αγορασα και εγω το κινητο :)

• Like 1
Δημοσ.

Πριν το κανεις τσεκαρε να παρεις απο την τελευταια παρτιδα 601-602 γιατι ισως εχεις θεματακι με τις παλαιοτερες.

Σημερα το αγορασα και εγω το κινητο :)

Πως μπορω να διαπιστωσω αν η συσκευη ειναι απο τις τελευταιες παρτιδες πριν το αγορασω? Ο φιλος saruman123 ανεφερε πιο πανω:

"Ο μόνος τρόπος για να δείς αν είναι ελαττωματικό είναι στο κουτί κάπου από έξω υπάρχει το παρακάτω MEZ66471902(1.0)BL αν μέσα στην παρένθεση είναι 1 αντί για 2 τότε είναι το παλιό ελαττωματικό version"

Υπαρχει και καποιος αλλος τροπος? Και αν επιτρεπεται απο ποιο καταστημα το αγορασες? Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...