gthe Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το ikea είναι VFΜ επιλογή και τα έπιπλα του είναι ανθεκτικά. Μπορεί να μην είναι προφανώς τόσο ωραία όσο άλλα έπιπλα, αλλά δεν χαλάνε, μην τρελαθούμε κιόλας. Φυσικά αν συγκίνεις κρεβατι μασιφ ή τραπεζαρία μασιφ με τα αντίστοιχα φτηνά του ΙΚΕΑ, όλοι βλέπουν την διαφορά ... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλά ή ότι θα χαλάσουν. Στο σπίτι μου στην Αθήνα, τα πάντα ΙΚΕΑ, έχουν κρατήσει με μηδέν απώλειες 15+ χρόνια. Και δεν είμαι φοιτητής. Έχω κανονικά καναπέ, τραπεζαρία καρέκλες, κρεβάτι, κομοδίνα, συρτάρια, βιβλιοθήκες φωτιστικά και όλα τα είδη κουζίνας ΙΚΕΑ. Και το στρώμα κρεβατιού ΙΚΕΑ έχουν 25 χρόνια εγγύηση, αν πάρεις κάποιο από την μεσαία τιμή και πάνω, είναι ποιοτικά. Και για το νέο μου σπίτι στην Ιρλανδία, πάλι ΙΚΕΑ θα πάω, γιατί απλά δεν θέλω να ξοδέψω ένα νεφρό για τα έπιπλα και θέλω να τα έχω όλα αμεσα και γρήγορα με ότι αντέχει η τσέπη μου. Προσωπικά, τα 5χιλιάρικα για full επίπλωση σπιτιού τα βρίσκω μικρό budget για να πας σε μασίφ ξύλο. Και αυτό που εννοώ είναι ότι θα χρειαστεις πολλά μικρά πραγματα στην κουζίνα σκεύη κτλ, κουρτίνες, κουρτινοξυλα που αυτά στοιχίζουν χρήματα που μπάινουν μέσα στο budget σου. Προφανώς ξεχωριστά οι λευκές συσκευές, οι μικρές λευκές (καφετιέρα, τοστιέρα) κτλ Η δική μου συμβουλή θα ήταν η εξής: Αν θες να έχεις fully equipped σπίτι asap να πάς σε λύση ΙΚΕΑ και να καταναλώσεις λίγο χρόνο για την σωστή όμορφη διακόσμηση των "φτηνών" επιπλων σου. Αν θες να πάρεις πράγματα πολύ καλά ποιοτικά να κάνεις ια υποχώρηση στο θέμα χρόνου και να τα πάρεις σταδιακά με μεγαλύτερο budget προφανώς (π.χ. φτιάχνεις την κρεβατοκάμαρα σου τώρα και αποταμιεύεις για το σαλόνι σιγά σιγά) Βέβαια υπάρχει ας πούμε κόσμος (αναφέρθηκε ήδη στο φόρουμ) που λέει ... σιγά μην φτιάξω "σπίτι για γάμο" και πάρω από ΙΚΕΑ ... οκ απόψεις είναι αυτές, έχει να κάνει με το κοινωνικό στατους μάλλον που πρεσβεύει η επίπλωση για τον καθέναν. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από gthe 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, snaketrader είπε Υπάρχουν άτομα που είστε δυσαρεστημένοι από την ποιότητα των καναπέδων entos? Έχω αγοράσει έναν καναπέ γωνία αξίας 1200 ευρώ σε προσφορά προς 700 ευρώ. Το 2010. Τον έχω ακόμα, σαν καινούριος είναι
meletis_m Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, snaketrader είπε Υπάρχει κάποιο update? Υπάρχουν άτομα που είστε δυσαρεστημένοι από την ποιότητα των καναπέδων entos? Είχα ρωτήσει και σε επιπλοποιο ο οποίος μου είχε πει περίπου 200 ευρω παραπάνω. Έχει φτιάξει κανένας σας σε μαραγκό στην αθηνα και να έχει μεινει ικανοποιημένος? Σε μαραγκό έχω φτιάξει όλα τα έπιπλα και στα 2 σπίτια. (Καναπέδες, Τραπεζαρία ,Μπουφέ κ.λ.π) Σίγουρα θα σου κάνει καλύτερη δουλειά απ[ο ότι στα έτοιμα, με καλύτερους μηχανισμούς. Τότε που κοίταγα , του έδειχνα το σχέδιο που μου άρεσε και τα φτιάξαμε . Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και τι ποιότητα ξύλου θα χρησιμοποιήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις