kfyros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τράβα στα μεταχειρισμένα στο μοναστηράκι και πάρε ότι θες.Θα βρεις τα πάντα, από βαριά μαόνια μέχρι σύγχρονα και συνθετικά. Τα πιο πολλά από ανθρώπους που τα σκότωσαν λόγω οικονομικής κατάστασης.Το budget σου γενικά είναι μικρό για μασίφ έπιπλα (επειδή γράφεις ότι δεν σου αρέσει το "πριονίδι").Η μεγαλύτερη σου επένδυση θα πρέπει να είναι στο στρώμα , μετά στον καναπέ , και τέλος στα φωτιστικά.Για πάρτη μου θα επένδυα σε στρώμα και σε home cinema , αλλά άλλη κουβέντα αυτή.Αλλιώς μετά κατά σειρά Σεϊτανίδη , 120, ΙΚΕΑ ανάλογα τι είναι και πιο κοντά σου.
Liverpool89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Στο ικεα μ αρεσει που χει χωρους διακοσμημενους. Οπου 30τμ το βλεπεις και λες πως ειναι τοσο σωστα διαμορφωμενο. 1
Runner25 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 μια χαρα ειναι τα ικεα εχω παρει κρεβατι το χω 7 χρονια το χω πηδηξει και μεταφορικα και κυριολεκτικα ειναι μια χαρα 2
Papakaliati Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τράβα στα μεταχειρισμένα στο μοναστηράκι και πάρε ότι θες. Θα βρεις τα πάντα, από βαριά μαόνια μέχρι σύγχρονα και συνθετικά. Τα πιο πολλά από ανθρώπους που τα σκότωσαν λόγω οικονομικής κατάστασης. Το budget σου γενικά είναι μικρό για μασίφ έπιπλα (επειδή γράφεις ότι δεν σου αρέσει το "πριονίδι"). Η μεγαλύτερη σου επένδυση θα πρέπει να είναι στο στρώμα , μετά στον καναπέ , και τέλος στα φωτιστικά. Για πάρτη μου θα επένδυα σε στρώμα και σε home cinema , αλλά άλλη κουβέντα αυτή. Αλλιώς μετά κατά σειρά Σεϊτανίδη , 120, ΙΚΕΑ ανάλογα τι είναι και πιο κοντά σου. Δεν θεωρω οτι το budget του ειναι μικρο για αρκετα καλα επιπλα. 2 k σαλονι, 1,5κ υπνοδωματιο, 1,5 τραπεζαρια καρεκλες μια χαρα του βγαινει. 1
oktanio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ όλους σας παιδιά Καταστήματα δεν βλεπω, αν μπορεί κάποιος παρακαλώ να ξέρει κανένα κατάστημα
oktanio Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 σας ευχαριστω ολους με καλυτερη σκεψη θα ανεβασω καλα πολυ το budget διοτι δεν υπαρχει αλλη λυση
Liverpool89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τι γνωμη εχετς για τους καναπεδες του μαρμαριδη;
zio10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τι γνωμη εχετς για τους καναπεδες του μαρμαριδη; Δες και τους καναπέδες του entos αν έχουν ακόμα την έκπτωση.
G.bar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τι γνωμη εχετς για τους καναπεδες του μαρμαριδη; Δες Γαλανη στη πειραιως. Καλύτερες τιμές και τα κατασκευαζουν ακριβως στα μετρα, χρωμματα, υφασματα, μαξιλαρια που θέλεις. Του Μαρμαρίδη ειναι fix γιατι είναι απο διαφορους κατασκευαστες εντος η εκτός Ελλαδας και αν πχ δεν χρειαζεσαι ενα σκαμπο που παει μαζί με τον καναπε, εισαι αναγκασμενος να το παρεις γιατι δεν σπαει το πακετο. Ήμουν στο ψαξιμο για καναπέ κανένα δίμηνο αλλα τελικά κατέληξα σε γωνία Κivik απο το ικεα για διάφορους λόγους.
ΑΛΑ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ. ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ......@&@€&@€& ΝΤΡΟΠΗ
Dimi00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαν νιοπαντρη, επίπλωσα κι εγω προσφατα το σπίτι μου.Σεβομαι ακομα και το 1 cent τέτοιες εποχές που περνάμε, οπότε εδωσα μεγαλη βάση στο να βρώ κατι το όμορφο, καλό και οικονομικό. σου προτεινω το eurosofa. Εχω ψωνίσει απο εκει σύνθετο, τραπεζαρία, μπουφέ, 2 συρταριέρες,και τραπεζι κουζινας με καρέκλες. Ολα είναι υπέροχα. Και οι τιμές πάρα πολύ καλές, καθως εκανα μεγάλη έρευνα τιμών πριν προβώ σε αγορές. Έχει επίσης ωραίους καναπέδες, εγω ειχα αγοράσει ήδη και δεν πήρα απο εκει(δυστυχως γιατι εχει πολυ ωραίους) . Για κρεβάτι, istikbal προτείνω να πας, αξιζει να δώσεις κατι παραπάνω για ένα καλο κρεβάτι με καλό στρώμα . Χαλιά ωραία και φθηνά εχει το νεοκαρπετ. Για Ηλεκτρικες συσκευές ψάξου σκρουτζ.θα βρεις το μοντέλο που θες πολύ φθηνότερα απο μεγάλες αλυσίδες. Ντουλαπια για κουζινα δεν γνωριζω αν χρειαζεσαι, εχω εντοπίσει ωραία στο ικεα. Για μπανιο (έπιπλα, καθρεφτες, λεκανες) προτεινω praktiker. Για ειδη νοικοκυριού (μαγειρικά σκεύη, αξεσουάρ κουζινας) vicko---και μια βολτα στο notos home αν πας, θα βρεις ορισμενα επώνυμα φθηνά . Για χυτρες κλπ, σκρουτζ. Ελπιζω να σε βοηθησα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από Dimi00 1
greekbusters Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 19/2/2016 στις 12:22 ΜΜ, Soufesis είπε Spoiler Αυτό που λες στο τέλος δεν είναι και ο κανόνας, στο κάθε τι μπορεί να γίνει από τον κάθε έναν...
greekbusters Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σρυ για το διπλό πόστ αλλά δεν μπορώ να συμπληρώσω στο άνωθεν κειμενο Αυτό που κάποιοι θεωρείται τα ικεα και γενικά τέτοιου είδους καλά ποιοτικά με ξεπερνάει. Αν ξέρατε τιμές από υλικά, συνδέσμους σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρουν θα πετάτε από τα σύννεφα. Τα πιο πολλά δεν είναι καν νοβοπαν ή mdf αλλά πολύ σκληρό χαρτί που έχει μεγάλη διαφορά. Ακόμα και στα πιο ακριβά τους κομμάτια. Για φοιτητικό σπίτι ή εργένικο σπίτι είναι ότι πρέπει, αλλά για σπίτι κάποιου που πρόκειται να παντρευτεί και να φτιάξει το σπίτι του, όχι δεν αξίζει. Έχω επισκευάσει τόσα που ξέρω πολύ πολύ καλά τι λέω. Πρόσφατο παράδειγμα γνωστού μ που ειχε δώσει 7 χιλιάρικα για σετ σαλονιού (σύνθετο, τραπέζι, σαλόνι) αλλά και τραπέζι κουζίνας από ικεα μόλις πήγα να του το διορθώσω γτ λίγο το κούνησε και ξεχαρβαλωθηκε όλη η τραπεζαρία , ενώ όλες οι πάντες από τις καρέκλες είχαν πει μέσα και το ύφασμα ξεφτυσει, μόλις και ο ίδιος είδε τα υλικά εφριξε και έκλαιγε τα λεφτά του. Παραδείγματα τέτοια έχω άπειρα Γνώμη μου είναι να κοιτάξεις σε πολύ καταστήματα για σχέδια κλπ. Και να πας σε κάποιον τεχνίτη να στα φτιάξει.όχι στον πρώτο τυχόν τα εννοείται. Θα ρωτήσεις και έναν και δύο και εκατό, και από γνωστούς κλπ. Το μπατζετ σου είναι στα όρια για κουζίνα και κρεβατοκαμαρα δυστυχώς η ευτυχώς. Η διαφορά στην ποιότητα είναι μεγάλη και δεν φαίνεται με την μια αλλά μετά το πέρας 2-3 ετών Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από greekbusters
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Για το καναπε αν θελω να μαι αντικειμενικος με τον εαυτο μου, δεν το εψαξα οσο επρεπε. Τωρα απο κει τον πήρα. Αλλα δεν θα ξαναπροτειμησω τον Μαρμαριδη για αλλα επιπλα. Πρωτον εκανα διακονονισμο και εδινα καποια λεφτά καθε εβδομαδα, εβαλε μια ημερονηνια παραλαβης για 8/1/18 χτες με πηρε τηλεφωνο με υφος βαρβατο να μου πει εχω δρομολόγιο να σου τον φερω, λεω οχι, την δευτερα με ξαναρωταει, τον ειπα θα σε πω εγω ποτέ θα τον φερεις. Με νευριασε τοσο, πηγα απο το μαγαζι τον εδωσα τα μισα λεφτα, τον ειπα αυριο φερε τον καναπε για να παρεις και τα αλλα λεφτα. Μονο γι αυτο δεν θα τον ξαναεπιλεξω. Αλλου που πηγα τοσο μεγαλους καναπεδες δεν εχω συναντησει
snaketrader Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Υπάρχει κάποιο update? Υπάρχουν άτομα που είστε δυσαρεστημένοι από την ποιότητα των καναπέδων entos? Είχα ρωτήσει και σε επιπλοποιο ο οποίος μου είχε πει περίπου 200 ευρω παραπάνω. Έχει φτιάξει κανένας σας σε μαραγκό στην αθηνα και να έχει μεινει ικανοποιημένος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις