oktanio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αγαπητή μου φίλοι θα ήθελα την βοήθεια σας Στη επιλογή επίπλων Σχεδιάζω σε λίγου μήνες να επιπλωσω ένα σπίτι ξεκινάω από το μηδέν θα χρειαστώ τα πάντα μαζεύω χρήματα σε μια δύσκολη εποχή και Δεν είναι εύκολο Προς το παρόν μένω σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα που νοικιαζω μαζι με τα έπιπλα Εδώ και 7 μέρες αφιερώνω χρόνο μα κοιτάω μερικά καταστήματα ωμός πέφτω σε απογοήτευση όταν βλέπω την ποιότητα σε αυτά , ικεα, μαρμαριδης Έπιπλα από σχόλια. Google έπεσα από τα σύννεφα Δεν θα ήθελα να πληρώσω κάτι κινέζικο ούτε να πάνε χαμένα τα λεφτά που μάζεψα Χρειάζομαι κάτι καλό σε καλή τιμή Θα χρειαστω 1 Τραπεζαρία καρεκλες 2 καναπέ γωνία με τραπεζάκι και έπιπλο για τηλεόραση 3 σετ κρεβατοκάμαρας με 2 κομοδίνα και μια συρταργιερα οι ντουλάπα είναι εκτός αγοράς 4 όπως είπα ξεκινάω απο το μηδεν άρα πιάτα κατσαρόλες ποτήρια και σχετικά Θα ήθελα να μου πείτε μεγάλα πολυκαταστήματα για εκεί νομίζω ότι θα βρω κάτι καλό και ποιο οικονομικά Το μπαζετ μου θα 5 χιλιάρικα για τα έπιπλα και να μείνει κάτι για να βάλω στην κουζίνα Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου δώσετε μερικά καταστήματα από την εμπειρία σας Δεν νομίζω ότι αξίζει κανείς.να πληρώνει πριονιδι για ξύλο Σε άλλα καταστήματα μου κοίταξα βρίσκω ακριβώς τα ίδια έπιπλα και με 300 εύρο Διάφορα
g2econdo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Φτιάξε τα μόνος σου. Μπες youtube. Είναι απλό.
φιρίκι Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εάν υπάρχει αυτοκίνητο ίσως αξίζει τον κόπο να πας απο τους 120 Κατασκευαστές Επίπλου. Γενικά δεν ξετρελάθηκα αλλά είχε κάποια καλά πράγματα. 1
Soufesis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ο κανόνας είναι πως η φτήνια τρώει τον παρά. Καλύτερα να κάνεις υπομονή και να αγοράζεις κομμάτια που πραγματικά αξίζουν και παρά το μεγαλύτερο κόστος θα σου μείνουν παρά να γεμίσεις το σπίτι και σε 2 3 χρόνια να διαλύονται. Αν πάλι με τα χρήματα που έχεις είσαι αποφασισμένος να τα αγοράσεις όλα με τη μια βάλε προτεραιότητες. ΠΧ αξίζει να επενδύσεις σε έναν καλό καναπέ αφού εκεί θα περνάς αρκετό καιρό όπως και σε ένα καλό στρώμα και ας είναι τα κομοδίνα και το έπιπλο της τηλεόρασης από κανένα μαγαζί του σκρουτζ από κινέζική μελαμίνη. Αν το σπίτι δεν είναι δικό σου και είναι ενοικιαζόμενο φρόντισε να πας σε safe επιλογές γιατί μπορεί στο επόμενο που θα βρεις τα μισά σου έπιπλα να μην ταιριάζουν ή ακόμα χειρότερα να μην χωράνε. Στη θέση σου δεν θα κοίταζα σε πολυκαταστήματα αλλά σε συνοικιακά καταστήματα μικρές βιοτεχνίες όπου θα μπορείς και να διαπραγματευτείς την τιμή και πιθανότερο να πάρεις καλύτερη ποιότητα από τα εισαγόμενα των καταστημάτων. Καλό είναι να υπολογίσεις και στα λεφτά που πρόκειται να ξοδέψεις ότι θα χρειαστείς φωτιστικά κουρτίνες πετσέτες σεντόνια κτλ το οποίο είναι πολύ μεγάλο κόστος και αρκετοί δεν το υπολογίζουν μέχρι που έρχεται η ώρα της αγοράς Τέλος και βασικό αν πρόκειται να πας σε συνοικιακό επιπλάδικο και είσαι σε μια ηλικία γάμου καλό είναι να μην πας με το ταίρι σου γιατί αν αναφέρεις η΄υποψιαστεί ο πωλητής την λέξη γάμος να ξέρεις πως αυτόματα η τιμή παίρνει καπέλο. Όταν είχα πάει με την γυναίκα μου πριν το γάμο και ψάχναμε για έπιπλα μας έδωσαν 4 χιλιάρικα ακριβότερη τιμή απ αυτή που έδωσε μετά από 4 μέρες στους γονείς μου 2
Pokemon640 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 /\ ακριβώς αυτό. Προσωπικά τα έπιπλα τα αγοράζω από μαραγκό της γειτονιάς μου, στις προδιαγραφές που θέλω και κάνει τρελή δουλειά. Μου βγαίνει ένα κλίκ ακριβότερο από ότι να το πάρω έτοιμο αλλά η ποιότητα πολύ είναι καλύτερη και κρατάει.
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι και λιγα τα λεφτα ,ουτε και πολλα ,πιστευω βρισκεις λυσεις με αρκετο ψαξιμο .Εγω δεν εχω να προτεινω κατι ,γιατι μερικες φορες εμπεριεχεται και ο παραγοντας τυχη.Ειχα αγορασει κρεβατι απο καλουτσικο καταστημα,αξιοπρεπες ποσο και αποδειχθηκε μαπα, αναγκαστικα να περασω εγω περαστες βιδες .Και πετυχα συνοικιακο επιπλοποιο (επαρχια ) που μου εφτιαξε δυο επιπλα tv,γαματα, ασηκωτα, στο μισο της τιμης που ειχαν αλλα ετοιμα ''καλα'' επιπλα
marios_geo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μεγάλος αστικός μύθος η ποιότητα των ικεα. Τα έπιπλα είναι πολύ καλά, έχει καναπέ από 200 έως 2000 ευρώ. Όλα παίζουν στο ενδιάμεσο. Άσε που δίνει και εγγύηση, πάρτε εσείς από τον μαραγγο μια. Αφού σε κόψει πρώτα σε τι φάση είσαι, να δει και πόσο θα χρεώσει. Μακρυά... 2
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Στην θεση σου ισως κοιταζα και μεταχειρισμενα απο χε , τουλαχιστον στα επιπλα που δεν θεωρουνται ''προσωπικα'' .Επειδη ριχνω κατα καιρους καμμια ματια , εχω δει μερικες τραπεζαριες απο μασιφ ξυλο που φαινονται.πολυ καλες περιπτωσεις.Απο μασιφ ομως ε
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Φτιάξε τα μόνος σου. Μπες youtube. Είναι απλό. Σοβαρά το λες;!
idomeneas7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τα ικεα είναι μια χαρά και πάρα πολύ καλό vfm, δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί τα σνομπάρουν. 2
mary Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου ελεγα να ριξεις μια ματια και σε ηλεκτρονικα καταστηματα με επιπλα. Πχ απο το homemarkt εχουμε παρει 2 καρεκλες γραφειου και κατι ψιλοπραγματα και γενικα μειναμε πολυ ικανοποιημενοι. Πιστευω αξιζει να το τσεκαρεις. Αλλά για πιατικά, κουταλοπηρουνα, κατσαρολικα κλπ και γω προς ικεα θα εκλινα.
Papakaliati Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αγαπητή μου φίλοι θα ήθελα την βοήθεια σας Στη επιλογή επίπλων Σχεδιάζω σε λίγου μήνες να επιπλωσω ένα σπίτι ξεκινάω από το μηδέν θα χρειαστώ τα πάντα μαζεύω χρήματα σε μια δύσκολη εποχή και Δεν είναι εύκολο Προς το παρόν μένω σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα που νοικιαζω μαζι με τα έπιπλα Εδώ και 7 μέρες αφιερώνω χρόνο μα κοιτάω μερικά καταστήματα ωμός πέφτω σε απογοήτευση όταν βλέπω την ποιότητα σε αυτά , ικεα, μαρμαριδης Έπιπλα από σχόλια. Google έπεσα από τα σύννεφα Δεν θα ήθελα να πληρώσω κάτι κινέζικο ούτε να πάνε χαμένα τα λεφτά που μάζεψα Χρειάζομαι κάτι καλό σε καλή τιμή Θα χρειαστω 1 Τραπεζαρία καρεκλες 2 καναπέ γωνία με τραπεζάκι και έπιπλο για τηλεόραση 3 σετ κρεβατοκάμαρας με 2 κομοδίνα και μια συρταργιερα οι ντουλάπα είναι εκτός αγοράς 4 όπως είπα ξεκινάω απο το μηδεν άρα πιάτα κατσαρόλες ποτήρια και σχετικά Θα ήθελα να μου πείτε μεγάλα πολυκαταστήματα για εκεί νομίζω ότι θα βρω κάτι καλό και ποιο οικονομικά Το μπαζετ μου θα 5 χιλιάρικα για τα έπιπλα και να μείνει κάτι για να βάλω στην κουζίνα Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου δώσετε μερικά καταστήματα από την εμπειρία σας Δεν νομίζω ότι αξίζει κανείς.να πληρώνει πριονιδι για ξύλο Σε άλλα καταστήματα μου κοίταξα βρίσκω ακριβώς τα ίδια έπιπλα και με 300 εύρο Διάφορα Με 5 χιλιαρικα πιστευω παιρνεις πολυ καλα πραγματα. Τα ikea οπως αναφερε και ο φιλος πανω, εχουνε μερικα εξαιρετικα κομματια, αλλα πρεπει να κοιταξεις τα πιο ακριβα κομματια τους τα οποια και εχουνε εξαιρετικη ποιοτητα με πολυ καλες τιμες σε σχεση με αλλα καταστηματα πχ http://www.ikea.gr/kathistiko/epipla-kai-doulapia-tileorasis/epipla-tileorasis/epiplo-tv-32621/33752/ http://www.ikea.gr/ypnodomatio/krevatia/dipla-kai-uperdipla-krevatia/skeletos-krebatioy-53762/79011/ Επειδη πριν απο λιγο καιρο και εγω εφτιαξα το σπιτι μου, σε μερικα πραγματα οντως τα ikea δεν με καλυψανε, κυριως τραπεζαρια με καρεκλες και καναπε, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχουνε και σε αυτα επιλογες. Τωρα για τραπεζαρια θα ελεγα ενα ξυλινο τραπεζι κατα προτιμιση με επεκταση, και απλες καρεκλες στυλ eames, http://img.archiexpo.com/images_ae/photo-g/80422-3019841.jpg ειχε παρει η αδερφη μου κανα 80 η μια, αλλα δεν ξερω απο που. Amazon αμα εχεις τροπους να αγορασεις απο εξωτερικο ειναι μια πολυ καλη και ευκολη επιλογη. Α και που εισαι, τα χαλια πραγματικα μεταμορφωνουνε ενα σπιτι, και μην παρεις μικρα.
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου ελεγα να ριξεις μια ματια και σε ηλεκτρονικα καταστηματα με επιπλα. Πχ απο το homemarkt εχουμε παρει 2 καρεκλες γραφειου και κατι ψιλοπραγματα και γενικα μειναμε πολυ ικανοποιημενοι. Πιστευω αξιζει να το τσεκαρεις. Αλλά για πιατικά, κουταλοπηρουνα, κατσαρολικα κλπ και γω προς ικεα θα εκλινα. Εγώ τα ψιλοφοβάμαι τα ηλεκτρονικά σε αυτό το θέμα...Δεν μπορείς να καταλάβεις αν σε βολεύει ένας καναπές μόνο από φωτογραφίες ας πούμε.
Papakaliati Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ τα ψιλοφοβάμαι τα ηλεκτρονικά σε αυτό το θέμα...Δεν μπορείς να καταλάβεις αν σε βολεύει ένας καναπές μόνο από φωτογραφίες ας πούμε. Συμφωνω σε μεγαλο βαθμο. Μερικα επιπλα, πχ καρεκλες κρεββατι, κομοδινα ανετα μπορεις να τα παρεις απο ιντερνετ μονο, αλλα καναπε πιστευω πρεπει να τον δεις. Επιπλεον δεν ξερω τι οικονομικες δυνατοτητες εχεις, αλλα οι δερμαντινοι καναπεδες εχουνε τουλαχιστον 2 φορες μεγαλυτερο χρονο ζωης, και σε ολη την διαρκεια της ζωης σου δειχνουνε εξαιρετικοι. Και ουτε λερωνουνε, ουτε επεσε καφες, κρασι, φαγητο θα μεινει σημαδι, ουτε τιποτα. Το μονο που μπορει να παθει ειναι καμια γρατσουνια, που ουτε καν φαινεται ασχημα πανω του. 1
mary Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ τα ψιλοφοβάμαι τα ηλεκτρονικά σε αυτό το θέμα...Δεν μπορείς να καταλάβεις αν σε βολεύει ένας καναπές μόνο από φωτογραφίες ας πούμε. Συμφωνω σε μεγαλο βαθμο. Μερικα επιπλα, πχ καρεκλες κρεββατι, κομοδινα ανετα μπορεις να τα παρεις απο ιντερνετ μονο, αλλα καναπε πιστευω πρεπει να τον δεις. Αυτο. Δεν ειπα να παρεις το στρωμα (που θεωρω αδιανοητο να μη το δοκιμασεις πριν καταληξεις), αλλά το σκελετο του κρεβατιου, τα κομοδινα, παπουτσοθηκες, καλογεροι, ραφια, ντουλαπες κλπ γιατι οχι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις