BasicStuff Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας, θέλω να συνδέσω δυο modem router σε δυο τηλεφωνικές πρίζες. Το ένα modem να το έχω για βασικό router στο οποίο θα είναι συνδεδεμένο συνέχεια το pc. Το άλλο να το έχω σαν κεραία από την οποία θα σερβίρω wireless internet. Γίνεται να δουλέψουν και τα δυο ταυτόχρονα;; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
rfc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μονο το ενα με το αλλο μπορεις να συνδεσεις και να το κανεις ΑΡ για να σερβιρεις ιντερνετ.
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Γεια σας, θέλω να συνδέσω δυο modem router σε δυο τηλεφωνικές πρίζες. Το ένα modem να το έχω για βασικό router στο οποίο θα είναι συνδεδεμένο συνέχεια το pc. Το άλλο να το έχω σαν κεραία από την οποία θα σερβίρω wireless internet. Γίνεται να δουλέψουν και τα δυο ταυτόχρονα;; Ευχαριστώ προκαταβολικά. δυο adsl router δεν θα παιξουν ταυτοχρονα πανω στην ιδια τηλεφωνικη γραμμη.απο εκει και περα υπαρχουν διαφορες λυσεις. α.παιρνεις Repeater.πιανει ασυρματα ιντερνετ και αναμεταδιδει. β.το δευτερο ρουτερ το συνδεεις με ethernet πανω στο πρωτο ρουτερ και το κανεις access point. γ.το δευτερο ρουτερ το συνδεεις με ethernet Πανω στο πρωτο ρουτερ αλλα για να μην εχεις μεγαλο καλωδιο βαζεις Powerline. δ.παιρνεις Powerline που εχει και wifi. ε.δυσκολη λυση.αν πισω απο τον τοιχο εχεις utp και οχι απλο ραζιμ καλωδιο μπορεις απο την μια πριζα στην αλλη να περασεις και ethernet. στις λυσεις που το δευτερο adsl router θα παιξει σαν access point θα πρεπει να γινουν ρυθμισεις σε αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα