djsaxsax Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα,εδω και 2 μερες εχω το εξης προβλημα,μπαινω σε καποια τυχαια αγγελια και οταν κλικαρω το πεδιο "επικοινωνια με των πωλητη" μου πεταει μια καρτουλα με το error 502...ειτε ειμαι στο wi fi δικτυο του σπιτιου μου (οτε),ειτε ειμαι με το κινητο μου (κοσμοτε) και μπαινω με 3g......σε εξωτερικο δικτυο καφετεριας και με κινητο φιλου χρησιμοποιωντας τους κωδικους μου ειχα ξανα το ερορ......με τους δικους του ομως κωδικους μπηκε κανονικα.....τι γινεται επαψε να με συμπαθει το ινσομνια?χαχαχαχαχαχα....καμια ιδεα?
Hal9000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα,εδω και 2 μερες εχω το εξης προβλημα,μπαινω σε καποια τυχαια αγγελια και οταν κλικαρω το πεδιο "επικοινωνια με των πωλητη" μου πεταει μια καρτουλα με το error 502...ειτε ειμαι στο wi fi δικτυο του σπιτιου μου (οτε),ειτε ειμαι με το κινητο μου (κοσμοτε) και μπαινω με 3g......σε εξωτερικο δικτυο καφετεριας και με κινητο φιλου χρησιμοποιωντας τους κωδικους μου ειχα ξανα το ερορ......με τους δικους του ομως κωδικους μπηκε κανονικα.....τι γινεται επαψε να με συμπαθει το ινσομνια?χαχαχαχαχαχα....καμια ιδεα? Μήπως έχεις γεμίσει τα εισερχόμενα ? Δοκίμασε να σβήσεις κάποια προσωπικά μηνύματα και ξαναδοκίμασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις