Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκιναει μετα το format fs=ntfs quick παει στο 0% και τωρα μου γραφει ''το diskpart αντιμετωπισε ενα σφαλμα: Η παραμετρος ειναι εσφαλμενη. Δειτε το αρχειο καταγραφης συμβαντων συστηματος για περισσοτερες πληροφοριες. ?!?!

Να σε ευχαριστησω που καθεσαι και βοηθας τετοια ωρα. Μηπως να το κανουμε μεσα απο το device management για να μην σκαμε? Πως παω εκει? Πινακας ελεγχου>Υλικο και ηχος>Διαχειριση συσκευων και μετα? Ο αλλος το απογευμα με 2 κλικ τον διαμορφωσε και τελειωσε η ιστορια.

Δεξί κλικ στο υπολογιστής και διαχείριση. Κάνε από εκεί φορματ να δούμε

Είχα το ίδιο πρόβλημα και με τη διαδικασία που παραθέτω στο παρακάτω λινκ το έφτιαξα.

http://www.tenforums.com/drivers-hardware/15006-attn-ssd-owners-enabling-ahci-mode-after-windows-10-installation.html

KNSM δεν κατάλαβα καλά αν έχεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα αλλά ίσως κάνει δουλειά και σε σένα!

Δεν έχει βάλει win. Τον έχει ως 2ο.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου τον δειχνει raw, πως τον κανω ntfs?

Προσπαθω να κανω διαμορφωση αλλα δεν κανει, δειχνει αποτυχια και συνεχιζει να τον δειχνει raw.

Παντως στο AS SSD Benchmark το AHCI φαινεται ενεργοποιημενο. Τωρα μονο να τον κανουμε ntfs για να τον βλεπει μενει. Οπως και για ποιον λογο στα καλα καθουμενα μου εφαγε 30 GB απο τον C. αν δεν λυθει αυτο αυριο ειμαι για format.

Edit 1:Εδω και 10 λεπτα (!) κανει διαμορφωση μεσω του device management. Μηπως να το σταματησω?

Edit 2:Κλαιω! Η επιδοση του στο Hard Disk Sentinel εχει πεσει στο 87% και συνεχιζει να πεφτει! ΟΚ! Και συνεχιζει να αρνειται πεισματικα να κανει διαμορφωση...

Μηπως τον κατεστρεψα? Τσαμπα το 100αρικο?

Επεξ/σία από KNSM
Δημοσ.

Κατέβασε το testdisk,

Το ανοίγεις και θα επιλέγεις με τα βελάκια και το εντερ

1. Επιλέγεις NO Log

2. Επιλέγεις τον ssd που θέλεις (Disk ..... Physical drive.....)

3. Επιλέγεις Intel.

4. Επιλέγεις analyse

5. Επιλέγεις Search

Όταν τελειώσει στις κάτω γραμμές και στην 1η θα γράφει structure ok 

Κάνε μέχρι εδώ αλλά αν κάπου είναι διαφορετικά από τα παραπάνω με ρωτάς.

Μου τον δειχνει raw, πως τον κανω ntfs?

Προσπαθω να κανω διαμορφωση αλλα δεν κανει, δειχνει αποτυχια και συνεχιζει να τον δειχνει raw.

Παντως στο AS SSD Benchmark το AHCI φαινεται ενεργοποιημενο. Τωρα μονο να τον κανουμε ntfs για να τον βλεπει μενει. Οπως και για ποιον λογο στα καλα καθουμενα μου εφαγε 30 GB απο τον C. αν δεν λυθει αυτο αυριο ειμαι για format.

Edit 1:Εδω και 10 λεπτα (!) κανει διαμορφωση μεσω του device management. Μηπως να το σταματησω?

Edit 2:Κλαιω! Η επιδοση του στο Hard Disk Sentinel εχει πεσει στο 87% και συνεχιζει να πεφτει! ΟΚ! Και συνεχιζει να αρνειται πεισματικα να κανει διαμορφωση...

Μηπως τον κατεστρεψα? Τσαμπα το 100αρικο?

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να έχει θέμα ο ssd. Έχεις εγγύηση. Μην κλαις.

Δημοσ.

Μου βγαζει current partition structure

Invalid FAT boot sector

1.* FAT16>32                             και μετα κατι αριθμους.

structure ok δεν βλεπω καπου.

Να κανω ολα αυτα τα test που εχει η μονο το Intel?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τον, εβαλα στη θεση sata 2. Απο 0 εως 3 δηλαδη. Εβαλα το dvd player στη θεση 4.

http://postimg.org/image/e5925kfzl/

Edit: Μηπως δεν κανω κατι σωστα στο device management? Δεξι κλικ> νεος απλος τομος>Επομενο>καθοριστε το μεγεθος του τομου>Αντιστοιχιση του παρακατω γραμματος μοναδας δισκου (δινω F)>Διαμορφωση αυτου του τομου με τις παρακατω ρυθμισεις:Συστημα αρχειων-->NTFS, Μεγεθος μοναδας εκχωρησης (αυτο το αφηνω στην προεπιλογη),Ετικετα τομου-->Νεος τομος και τικ στο γρηγορη διαμορφωση.

BlueBlood7 σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο που διεθεσες αλλα σε περιπου 3 ωρες πρεπει να ξυπνησω οποτε τα παραταω εδω για αποψε. Αν μπορει και οποιοσδηποτε αλλος να βοηθησει απο αυριο θα το εκτιμουσα ετσι ωστε να δουμε μηπως ειναι DOA ο δισκος και πρεπει να τον γυρισω πισω.

Επεξ/σία από KNSM
Δημοσ.

οκ τώρα είναι σωστά. Μένει να τον φέρουμε σε ntfs

Πάμε σε άλλη λύση αν δουλέψει. Κατέβασε το Hirens Boot CD και κάψε το σε ένα cd ή φλασάκι. Όταν ξεκινήσει θα σου βγάλει ένα μενου και θα επιλεξεις το parted magic. Είναι στις πρώτες επιλογές. Αφού το επιλέξεις πατάς enter και στη συνέχεια πάλι εντερ. Όταν μπεις στο περιβάλλον του parted magic (αν το drive βγάλει το cd μην ανησυχείς) ανοίγεις το Partition Editor. Αν εμφανίσει τον 850 κάνεις δεξί κλικ και Format to και από τη λίστα επιλέγεις το ntfs (αν σε αφ'ησει φυσικά)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το δοκιμασω το απογευμα. Προς το παρον πηγα και πηρα ενα καλωδια sata 3 μηπως και το υπαρχον ειναι sata 2 η χαλασμενο και γι'αυτο εχω προβληματα.

Edit: Το ζητημα λυθηκε   http://postimg.org/image/jgc2jx7wl/

Το Benchmark ειναι πια φυσιολογικο. Αλλα, η επιδοση του δισκου στο HD Sentinel παραμενει στο 83%. Να πω και πως το ελυσα, παντα με την βοηθεια του BlueBlood7. Αλλαξα το καλωδιο με ενα που ημουν σιγουρος οτι ειναι sata 3 και μεσα απο το device management εκανα διαμορφωση και διαλεξα να ονομασω τον δισκο με το γραμμα I και οχι το F γιατι σκεφτηκα οτι εχω και εναν εξωτερικο δισκο τον οποιο συνδεω στο pc για backup και νομιζω οτι εκεινον τον βλεπει ως F: οποτε ισως να υπηρχε καποιο conflict. Δεν ξερω ποιο απο τα 2 ελυσε το προβλημα.

Stiil, η δεσμευση 30GB απο τον C μετα απο την πρωτη επανεκινηση χθες το βραδυ παραμενει. Πως μπορω να δω απο που δεσμευτηκαν αυτα τα 30? Εκανα εμφανιση ολων των φακελων και αρχειων και στις ιδιοτητες μου δειχνει συνολο 63 GB, αρα 120-63=57 GB ελευθερα (θα επρεπε). Εμενα αυτη τη στιγμη μου εμφανιζει 20 GB ελευθερα. Θα ηθελα αν γινετε να αποφυγω το format καθως δεν εχω τον χρονο να κατσω να τα ξαναβαλω ολα απο την αρχη και ειδικα την εξωτερικη καρτα ηχου Line6 η οποια μου εφαγε την ψυχη μεχρι να δουλεψει.

Επεξ/σία από KNSM

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...