Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Αγορασα χθες τον παραπανω ssd και τρεχοντας τον με as ssd μου βγαζει 264 read και 336 write..Γιατι?

Ο δισκος ειναι μονο με windows και 3-4 αλλα προγραμματα..

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Αγορασα χθες τον παραπανω ssd και τρεχοντας τον με as ssd μου βγαζει 264 read και 336 write..Γιατι?

Ο δισκος ειναι μονο με windows και 3-4 αλλα προγραμματα..

Σε sata2?

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι,

Δεν με βαζει σε ahci mode,ισως επειδη εχω συνδεδεμενο και εναν wd hdd?οταν το ενεργοποιω απο τα bios μου βγαζει αυτο το μηνυμα :

an operating system wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating system

Δημοσ.

Ποια μητρικη εχεις?Μια χαρα 500αρια θα δεις και σε AMD συστημα.Βγηκε νεα μοδα τωρα,περα απο τους πιο γρηγορους επεξεργαστες,εχει και το γρηγοροτερο southbridge η Intel?Μαλιστα.

• Like 3
Δημοσ.

Μητρικη εχω την msi 970A-G43.

Δεν με βαζει σε ahci mode,ισως επειδη εχω συνδεδεμενο και εναν wd hdd?οταν το ενεργοποιω απο τα bios μου βγαζει αυτο το μηνυμα :

an operating system wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating system

Δημοσ.

Καλησπερα. Αγορασα προχτες τον Samsung 850 evo 500gb και απο το Magician που ετρεξα τωρα βλεπω 

read 549 και write 524 αλλα με intel συστημα 1150 σε Z87 μητρικη.

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβα φιλε μου μια χαρα.Ενταξει και εγω δεν περιμενα 500αρια,αλλα πιστευα πως θα ηταν και καλυτερα τα νουμερα.

Εχει καποιος ιδεα αν μπορει να φταιει αυτο που ειπα παραπανω?

Δημοσ.

Ποια μητρικη εχεις?Μια χαρα 500αρια θα δεις και σε AMD συστημα.Βγηκε νεα μοδα τωρα,περα απο τους πιο γρηγορους επεξεργαστες,εχει και το γρηγοροτερο southbridge η Intel?Μαλιστα.

Σε πολλά έχει διαφορά ναι.

Πριν κρεμάσουμε την ταμπέλα fanboy ας ρίχνουμε μια μάτια άλλη φορά.

http://www.tomshardware.com/reviews/storage-controller-performance-ssd,3540-4.html

http://www.tomshardware.com/reviews/storage-controller-performance-ssd,3540-7.html

AS-SSD_Score.png

Desktop_Performance.png

Οι εικόνες είναι το overal score. Σε επιμέρους τεστ πιθανόν οι AMD να πάνε λίγο μπροστά αλλά στο σύνολο είναι πολύ πίσω.

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...