Thanos233 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ το έχω δει και από κοντά το Motorola και αν είχα τα χρήματα δεν θα το σκεφτόμουν για τίποτα άλλο. Κάτοχος του Lg G3 και ενώ το σκεφτόμουν να πάω στο G4, αν είχα τα λεφτά ξανά λέω για το motorola θα πήγαινα.. 1
g2econdo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Είχα moto x style. Φίλος είχε g4. Δεν υπάρχει επίπεδο σύγκρισης, είναι πολύ ανώτερο το motorola. Αλλά πιο ακριβό. Σαν εμπειρία χρήσης καμία επαφή όμως, 1
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Με αυτα τα λεφτα μπορεις να παρεις και το Xiaomi mi5 απο το Vickmall στα 370€ περιπου. Αλλα ειπες θες απο Skroutz....... 1
blueangel3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Το Motorola X Style είναι ανώτερο του G4,γενικά μιλώντας.Έχω μία εμπειρία με το X Style και μπορώ να πω πως με άφησε έκπληκτο(για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω..).Σκέφτομαι να το αγοράσω ! Το 150άρι που κοστίζει παραπάνω το Χ Style από το G4,το αξίζει και όχι άδικα κατά την γνώμη μου.Θα σου πρότεινα να το αγοράσεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα