Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογισμικο/κατασκευη/ηχεια/αδιαβροχοποιηση κ νομιζω πιο φωτεινη οθονη,γενικα ξερω οτι το style εχει μια πολυ καλη οθονη κ πολυ φωτεινη

οχι οτι το g4 δεν εχει αριστη οθονη

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το style σε τι υπερέχει του G4;

Λειτουργικό (stock android), στερεοφωνικά μπροστινά ηχεία,, η φωτεινότερη οθόνη σε smartphone (αν και δεν εχει τοσο καλα μαύρα οσο το g4) και τελος οι προσθήκες της motorala που ειναι χρήσιμες και αν της συνηθίσεις δεν θα μπορείς να πιάσεις κινητό χωρίς αυτές. Εχει ενα υπερ ραδιο με αποτέλεσμα να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε ολο το κοσμο.

A εχει και μπροστινό φλας...

To g4 εχει λιγάκι καλύτερη καμερα και αποσπομενη μπαταρια

• Like 1
Δημοσ.

Λειτουργικό (stock android), στερεοφωνικά μπροστινά ηχεία,, η φωτεινότερη οθόνη σε smartphone (αν και δεν εχει τοσο καλα μαύρα οσο το g4) και τελος οι προσθήκες της motorala που ειναι χρήσιμες και αν της συνηθίσεις δεν θα μπορείς να πιάσεις κινητό χωρίς αυτές. Εχει ενα υπερ ραδιο με αποτέλεσμα να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε ολο το κοσμο.

A εχει και μπροστινό φλας...

To g4 εχει λιγάκι καλύτερη καμερα και αποσπομενη μπαταρια

Tο Lg g4 εχει πολυ καλυτερη καμερα και οχι ''λιγακι''..εχει αποσπομενη μπαταρια,εχει καλυτερη μπροστινη καμερα που με το εξυπνο φλας με την οθονη βγαζει πολυ πιο καθαρες φωτο απο το moto με το φλας..Και φυσικα υποστιριξη LG....

Δημοσ.

Tο Lg g4 εχει πολυ καλυτερη καμερα και οχι ''λιγακι''..εχει αποσπομενη μπαταρια,εχει καλυτερη μπροστινη καμερα που με το εξυπνο φλας με την οθονη βγαζει πολυ πιο καθαρες φωτο απο το moto με το φλας..Και φυσικα υποστιριξη LG....

Επιμένω στο Ελάχιστα καλύτερη. και αυτο λογο λογισμικού.  Πιο αναλυτικά το style εχει λιγο καλύτερη καμερα σε καλο φωτισμό και λιγο χειρότερη σε κακο.

Και τα δυο εχουνε το ιδιο σκορ στο dxomark και σε ολλα τα reviews που διαβάζω αυτο λενε.

Δημοσ.

Εγω δεν βλεπω κ καμια τρεελη διαφορα στις καμερες..Προσωπικα θεωρω καλυτερο κινητο το moto κ η αποσπομενη μπαταρια δεν μου λεει κατι,προτιμω την πιο στιβαρη κατασκευη κ αδιαβροχοποιηση του moto κ ας μην εχει αποσπομενη..

Δημοσ.

Εναταξει τα reviews αλλα τα εχεις κανει test ο ιδιος?και τα δυο?Επειδη εγω τα εχω κανει και ειδα εμφανες διαφορες διοτι ασχολουμε με την φωτογραφια..ειδικα το βραδυ μεγαλη διαφορα..και στην μπροστινη..Αλλα υπερτερει και στα παραπανω που εγραψα..κατα τα αλλα εχουν ιδια χαρακτηριστικα..ειναι θεμα γουστου μετα..

Edit: Απο youtube δεν νομιζω οτι θα δεις διαφορες....

Και επίσης το πιο σημαντικό.. Διάφραγμα f1.8 και Lazer auto focus.

Δημοσ.

Και τα δυο εχουν απο της καλύτερες καμερες σε κινητά. Δεν προκεται να τον απογοητεύσουν. οποτε το να καθόμαστε και να μαλώνομε ποίος την εχει μεγαλυτερη δεν εχει νόημα.

• Like 3
Δημοσ.

Κοίταξε, επειδή κι εγώ είμαι σε μια φάση αγοράς συσκευής μέχρι τα 400, θα σου πρότεινα το s6 που το έχω ψάξει σε σημείο ξεφτίλα. Ναι μεν η μπαταρία δεν είναι το δυνατό του σημείο, αλλά σαν αντάλλαγμα δίνει πολύ γρήγορη (ασύρματη) φόρτιση και μπορείς να έχεις και το power bank σου για ώρα ανάγκης. Ειδικά από αύριο, η τιμή του θα πέσει αρκετά και θα είναι πολύ κοντά με αυτή του g4 (πόσο κάτω να πάει μέσα σε 1 χρόνο; Λιγότερο από τα 250 δεν πέφτει κανένα).

Τώρα θα το πω κι ας με κράξουν..... Αν μπορείς και δεν βιάζεσαι για καινούριο κινητό, περίμενε 2 μήνες να πέσει το nexus στα 450 περίπου, ή αλλιώς αν τρελαίνεσαι τόσο πολύ γι΄ αυτό το τηλέφωνο, πάρε κάποιο άλλο και μόλις πέσει η τιμή του 6Ρ το πουλάς και το τσιμπάς.

Δημοσ.

Κοίταξε, επειδή κι εγώ είμαι σε μια φάση αγοράς συσκευής μέχρι τα 400, θα σου πρότεινα το s6 που το έχω ψάξει σε σημείο ξεφτίλα. Ναι μεν η μπαταρία δεν είναι το δυνατό του σημείο, αλλά σαν αντάλλαγμα δίνει πολύ γρήγορη (ασύρματη) φόρτιση και μπορείς να έχεις και το power bank σου για ώρα ανάγκης. Ειδικά από αύριο, η τιμή του θα πέσει αρκετά και θα είναι πολύ κοντά με αυτή του g4 (πόσο κάτω να πάει μέσα σε 1 χρόνο; Λιγότερο από τα 250 δεν πέφτει κανένα).

Τώρα θα το πω κι ας με κράξουν..... Αν μπορείς και δεν βιάζεσαι για καινούριο κινητό, περίμενε 2 μήνες να πέσει το nexus στα 450 περίπου, ή αλλιώς αν τρελαίνεσαι τόσο πολύ γι΄ αυτό το τηλέφωνο, πάρε κάποιο άλλο και μόλις πέσει η τιμή του 6Ρ το πουλάς και το τσιμπάς.

Το S6 είναι ίσο με το G4, αλλά κατώτερο από το Moto X Style, I think.

• Like 1
Δημοσ.

Εκεί που υπερτερεί το s6 είναι στην ποιότητα κατασκευής και στην οθόνη. Κακά τα ψέματα, αλλά ένα κινητό νομίζω πως είναι και λίγο fashion, καθώς όλοι βγαίνουν στο δρόμο με αυτό και πλέον έχει τραπεί και σε "αξεσουάρ". Οπότε θα ήταν προτιμότερο να κυκλοφορείς με κάτι πολύ πιο όμορφο, παρά με κάτι το οποίο υστερεί σε αυτόν τον τομέα και δεν έχει να προσφέρει επιπλέον πράγματα που θα κάνουν ουσιαστική διαφορά.

Δημοσ.

Παιδιά η μπαταρία του s6 είναι σε ανεκτά επίπεδα. Έχει και το fast charge. Επίσης έχει το δσκτυλικο ξεκλείδωμα που είναι για μένα μεγάλο συν. Ούτε κωδικούς ούτε ζωγραφιές για να ανοίξεις το κινητό απλά βάζεις το δάχτυλο πάνω και σε ενα δευτερόλεπτο ανοίγει.

Απλά να μη το πάρεις πριν βγει το marshmallow update. Αν δε φτιαχτεί το multitasking δεν αξίζει καθόλου.

Δημοσ.

Εκεί που υπερτερεί το s6 είναι στην ποιότητα κατασκευής και στην οθόνη. Κακά τα ψέματα, αλλά ένα κινητό νομίζω πως είναι και λίγο fashion, καθώς όλοι βγαίνουν στο δρόμο με αυτό και πλέον έχει τραπεί και σε "αξεσουάρ". Οπότε θα ήταν προτιμότερο να κυκλοφορείς με κάτι πολύ πιο όμορφο, παρά με κάτι το οποίο υστερεί σε αυτόν τον τομέα και δεν έχει να προσφέρει επιπλέον πράγματα που θα κάνουν ουσιαστική διαφορά.

Fashion είναι και παλιότερα γι'αυτό το υποστήριζα κι εγώ, το θέμα όμως είναι ότι κινητό των 400+€ μπαίνει σίγουρα σε θήκη, κάτι που το κάνει ίσο με τα άλλα.

Δημοσ.

Fashion είναι και παλιότερα γι'αυτό το υποστήριζα κι εγώ, το θέμα όμως είναι ότι κινητό των 400+€ μπαίνει σίγουρα σε θήκη, κάτι που το κάνει ίσο με τα άλλα.

Για μενα τα κινητα των 400+ ευρω ειναι που δεν μπαινων με τπτ σε θηκη

Θα παρεις τετοιο κοσμημα και θα το χωσεις μες την πλαστικουρα;

Εγω τουλαχιστον ειμαι υπερπροστατευτικος με τα κινητα οποτε δεν το φοβαμαι, αλλοι παλι ομως ειναι ατσουμπαλοι :P

Δημοσ.

Παίδες, λογικα θα παρω το LG G4 σε λιγες μερες..

Τι πρεπει να προσεξω με την παρτιδα; Πρωτα ψηφια του IMEI;

Επισης ποιο μοντελο διαλέξατε; Το πλαστικό ή το δερμάτινο και πως είναι οι εντυπώσεις σας μέχρι τώρα;

Προς δερμάτινο πάω εγώ νομίζω, το καφέ.. Το έχει κανείς;

lg_g4_leather_comparison_0.jpg?itok=16FO

Δημοσ.

Δερματινο φιλε μου να επιλεξεις..Το καφε ειναι πολυ ομορφο..Αν και εγω εχω το κοκκινο-μπορντο και ειναι απλα πανεμορφο!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...