Swimmer21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την συμβουλή σας για ένα κινητό που θέλω να πάρω (επιτέλους μετά το Galaxy S3). Αν δεν με ένοιαζαν τα λεφτά, θα ήθελα σαν τρελός το Nexus 6P, αλλά έχω budget στα 400 +-. Είμαι μεταξυ των: LG G4 (Μου αρέσει σαν κινητό, αλλά φοβάμαι την μπαταρία του, κάποια προβλήματα που λένε οτι βγάζει και δεν ξέρω αν χρειάζομαι 2K οθόνη..). LG G FLEX 2 (Μου αρέσει το design, δεν ξέρω για την μπαταρία και την κάμερα του τι παίζει, και φοβάμαι μήπως είναι "παλιό" σε σχέση με τις άλλες επιλογές μου. Είναι φθηνότερο αλλά δεν με ενδιαφέρει η τιμή αν είναι να πάρω κάτι καλό). NEXUS 5X (Μου αρέσουν τα πάντα σε αυτό το κινητό και είμαι λάτρης του Pure Android, αλλά πιστεύω δεν πιάνει τις δυνατότητες των άλλων επιλογών μου). GALAXY S6 (Μετά την πατάτα της Samsung με το λογισμικό του S3, έχασα την εμπιστοσύνη μου σε αυτή την εταιρεία και μου άρεσαν πιο πολύ πλέον τα LG. Δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ το κινητό και δεν ξέρω τι παίζει πραγματικά με μπαταρία, κάμερα, αποδόσεις κλπ. Περιμένω απόψεις από κατόχους). Ποιο ειναι καλυτερο αντικειμενικα σε καμερα, μπαταρια και αποδοση; Τι άλλες προτάσεις υπάρχουν; Moto; Oneplus; Ευχαριστώ πολύ!
dimips Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ θα σου πω για το s6 που έχω στην adroid έκδοση 5.1.1 και την samsung έκδοση 920F που δεν έχει bloatware εταιριών. Αρχικά να σου πω ότι το λογισμικό πλέον από πολύ κακό που ήταν έχει αρχίσει να γίνεται καλό. Ελπίζω ακόμη καλύτερο με Marshmallow. Θετικά 1. Σαν επιδόσεις κομπλέ δεν υπάρχει κάποιο κόλλημα αλλά δε το έχω και φορτωμένο με άπειρες εφαρμογές και παιχνίδια. 2. Η οθόνη είναι απίθανη και είναι ο μόνος λόγος που έφυγα από iPhone 6 και πήγα σε αυτό και με κράτησε κιόλας. 3. Έχει δαχτυλικό αποτύπωμα, όπως και το 5x, για πολλούς είναι άχρηστο αλλά κάνει πολύ πιο γρήγορο στο ξεκλείδωμα και ασφαλές το κινητό. 4. Τη κάμερα δεν την έχω δοκιμάσει σε πολλές φάσεις, αρκετά καλή θα την έλεγα, είχα Lumia 930 που κατά τη γνώμη μου είχε πολύ καλύτερη και γούσταρες να φωτογραφίζεις τα πάντα. 5. Το συνολικό μέγεθος του σε σχέση με την μεγάλη οθόνη που έχει είναι πάρα πάρα πολύ καλό για τη τσέπη. 6. Γρήγορη φόρτιση. Από το 0% εως το 100% νομίζω κάνει 1 ώρα. 7. Προσωπικά το θεωρώ πανέμορφο σε όλα του τα χρώματα εκτός απ το μπλε τοπαζ, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Επίσης το Gorilla glass 4 φαίνεται πως προστατεύει πολύ καλά αν δε θες να βάλεις ζελατίνες και τζάμια. Αρνητικά: 1. Μπαταρία κρατάει από 3.30-6 ώρες χρήσης ανάλογα τι χρήση του κάνεις, τη φωτεινότητα κι αν έχεις ανοιχτά WiFi, GPS, NFC, 4g κτλ. Στο iphone 6 είχα σχεδόν διπλάσια νομίζω. 2. Multitasking που πάντα κλείνει τις εφαρμογές αν είναι πάνω από 5-6 και χρειάζεται να τις ξαναφορτώσει. Αυτό λένε λύνεται με την αναβάθμιση σε MM που ακόμα έρχεται. 3. Σημαντικό μειονέκτημα οι πολύ αργοπορημένες αναβαθμίσεις android συστήματος. -Σε σχέση με αυτά τα 4 που αναφέρεις, θα σου έλεγα ξεκάθαρα το S6 πρώτο και να περιμένεις κάνα 2 βδομάδες να βγει η Μarsmallow η έκδοση για να δούμε αν φτιάχνουν τα θέματα με το Multitasking. -Δεύτερη επιλογή το 5X μόνο και μόνο για το pure android και τις αναβαθμίσεις. -Tο G4 που το έχω χρησιμοποιήσει για λίγο δε με ενθουσίασε και πολύ, στο design περισσότερο με χάλασε. Η μπαταρία λένε περίπου ίδια με του S6 μπορεί και πολύ λίγο χειρότερη. -Για το G flex δεν έχω ιδέα -Επίσης το moto x style θα σου πρότεινα αν δε σε πειράζει το μέγεθος. Pure android, ομορφιά, οθονάρα και επιδόσεις. Το έχω δει να το πουλάνε από 380-420 καινούργιο εδώ στο insomnia. 1
Swimmer21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, νομιζω μετα την σειρα A η Samsung το εφτιαξε λιγο το αθλιο TouchWiz.. Αυτο το πραγμα νιωθω και εγω με το G4, ναι μεν αλλα.. ενα κλικ ελειπε απο αυτο το κινητο στο design και θα πουλαγε αερα.. Σε ευχαριστω για την αποψη σου, περιμενω και απο αλλους Ευχαριστω προκαταβολικα
Swimmer21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Με την μπαταρια πως τα παει το G4;
kostas8080 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Με 400€ Θα πάρεις g4, Γνήσια θήκη,καλό temperd glass, και μια Micro sd Ή ένα σκέτο s6 - Moto x style (αν θες Pure android, nexus 5 x είναι αποτυχία)
saruman123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Με την μπαταρια πως τα παει το G4; http://www.insomnia.gr/topic/600671-lg-g4-vs-moto-x-play/?do=findComment&comment=54663181
haHa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δες κ το moto x style που επεσε στα 399€ . 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Για το μόνο που δεν έχω προσωπική άποψη είναι το motorola που δεν το έχω δοκιμάσει. Απο τα υπόλοιπα θα πήγαινα στο G4 που η τιμή του σε σχέση με τα specs είναι "λουκουμάκι". Σχεδιαστικά το πιο όμορφο είναι το S6 αλλά η μπαταρία είναι σχεδόν άθλια για μια τέτοια συσκευή (15 μέρες περίπου το άντεξα)... 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μιας κ επεσε το moto style στα 400 εγω προτεινω αυτο αλλιως περιμενε να πεσει λίγο η τιμη του xperia z5 που περα απο πολυ καλη καμερα/οθονη/αδιαβροχοποιηση /μεταλλικη κατασκευη/στερεο ηχεια/καλο λογισμικο/card slot θα εχεις κ σοβαρη μπαταρια !!
Swimmer21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Note 4 δεν σε ψήνει καθολου; χμμ ειναι και αυτο.. Αλλα δεν χρειαζομαι καθολου το πενακι.. Το εχεις;
mp44christos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αφου επεσε το style στα 400 το προτείνω και εγω.
kostas8080 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 χμμ ειναι και αυτο.. Αλλα δεν χρειαζομαι καθολου το πενακι.. Το εχεις;Το έχω εγώ και εχω και 2 s6 32gb σπίτι (Δεν θα το άλλαζα με τίποτα) Αν συμβιβαστεις με την μεγαλη του οθόνη και σε βολεύει, δεν θες τίποτα άλλο Και ταχύτατο είναι (ιδιες ταχύτητες και με καινούργια κινητα) Και εκπληκτική οθόνη(δεν διαφέρει από τις καινούργιες πχ του s6, είναι λίγο πιο φωτεινη) Και πολύ καλή κάμερα (με χαλάει λίγο το ότι μερικές φορές πρέπει να τραβήξω 2-3 φορες για να βγει όπως θέλω η φωτογραφία,στο s6 βγαίνει πάντα σχεδόν σωστά Απο τις καλύτερες μπαταρίες (+ οτι εχωέχω και δεύτερη, όταν λειπω ολη μερα από το σπίτι ολη μερα πολύ χρήσιμο, μερικες φορες δεν χρειάζεται καν να την αλλαξω, καθως απο μόνη της έχει καλη αυτονομία) Και Micro sd αν δεν σου φτάνουν τα 32gb
Swimmer21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Το style σε τι υπερέχει του G4;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα