Προς το περιεχόμενο

q6700+750ti= bottleneck?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αναβαθμιζω gpu απο 9600gt σε gtx 750.Λετε ο παραπανω επεξεργαστης να κραταει πισω το θηριο ti,και αν ναι τοτε αν προτιμησω την απλη 750 θα υπαρχει ακομα θεμα?(Δεν υπαρχουν περιθωρια για oc της CPU:350watt... :P )ευχαριστω.

Δημοσ.

δεν ειναι ιδιαιτερως θηριο η 750τι (ειναι σε σχεση με την 9600 βεβαια) επισης δεν νομιζω να σε κραταει πισω ιδιαιτερως ο 6700 

Αν εχεις 350 βατ τροφοδοτικο πρωτα παρε τροφοδοτικο και μετα κανε οτι αλλο..

• Like 5
Δημοσ.

δεν ειναι ιδιαιτερως θηριο η 750τι (ειναι σε σχεση με την 9600 βεβαια) επισης δεν νομιζω να σε κραταει πισω ιδιαιτερως ο 6700 

Αν εχεις 350 βατ τροφοδοτικο πρωτα παρε τροφοδοτικο και μετα κανε οτι αλλο..

Ωραια!Σε ευχαριστω πολυ φιλε!Δεν ανησυχω για το psu εφοσον η 9600 τρωει 95watt και η ti μολις 60 σε max tdp και δεν ειχα ποτε προβλημα με την wattage,παρολο και απ'οπου να το δεις q6700>105watt+9600gt>95watt συν ολα τα αλλα hardware αυτο το τροφοδοτικο ειναι ηρωας!! :P (Παρεπιμπτωνος chieftek ειναι).Καλη σου μερα φιλε,ευχαριστω  και παλι! 

Δημοσ.

Εάν δεν έχει "πέσει" το τροφοδοτικό με την χρήση, από τότε που το έχεις, δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης, η 750Ti είναι η καλύτερη κάρτα που σηκώνει ο q6700, χωρίς να ρίχνει μπουκάλι...

Δημοσ.

Ότι σου πε ο Occulist.

Εγώ απ ότι βλέπεις στην υπογραφή μου είμαι με Q6600 και 750ti και είναι νομίζω η καλύτερη gpu που μπορείς να βάλεις σε 775 setup.

Δε ξέρω αν έχεις αποφασίσει υλοποίηση αλλά απέφυγε την Asus..

• Like 1
Δημοσ.

Ότι σου πε ο Occulist.

Εγώ απ ότι βλέπεις στην υπογραφή μου είμαι με Q6600 και 750ti και είναι νομίζω η καλύτερη gpu που μπορείς να βάλεις σε 775 setup.

Δε ξέρω αν έχεις αποφασίσει υλοποίηση αλλά απέφυγε την Asus..

η asus φιλε μου περα απο το συνοδευτικο software ειναι απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη, μη λεμε και οτι θελουμε

Δημοσ.

Αν δεις στην υπογραφή μου αυτήν έχω..

Η Asus είναι για μένα μακράν η καλύτερη σε hardware, στα high end προιόντα της όμως και στις mobo για oc.

Στα λεφτά της 750 όμως δε θεωρώ ότι αξίζουν τα παραπάνω χρήματα από μια msi ή gb.

Και τέλος η δικιά μου έχει ένα μικρό πρόβλημα, οπότε δεν το βγαλα απ το κεφάλι μου αυτό που του λέω.

Δημοσ.

Στα  μεσαιου και χαμηλου κοστους προιοντα της εχει πεσει τα τελευταια χρονια σε ποιοτητα η Asus. Και εγω εχω συναντησει αρκετα προβληματα και αστοχιες τα ταλευταια χρονια κυριως σε μητρικες.

• Like 4
Δημοσ.

Η Asus είναι για μένα μακράν η καλύτερη σε hardware, στα high end προιόντα της όμως και στις mobo για oc.

Στα λεφτά της 750 όμως δε θεωρώ ότι αξίζουν τα παραπάνω χρήματα από μια msi ή gb.

+1

Έχει ρίξει πολύ την ποιότητα στα χαμηλού και μεσαίου κόστους εξαρτήματα πια η asus όπως είπε και ο benign...Στις gpu δε από την σειρά R9 2XX/R9 3XX έχει βγάλει τα χειρότερα προβλήματα και ασυμβατότητες full...Στις nvidia υλοποιήσεις τα πάνε καλύτερα πάντως οι asus gpus!!!

• Like 3
Δημοσ.

Μου βάζει τα monitor σε power save mode για 2 sec και μετά λειτουργούν και πάλι.

Τώρα με τους last drivers το κάνει πολύ σπάνια πια αλλά το κάνει ακόμα.

Δημοσ.

Η asus έχει ρίξει ποιότητα όντως και δυστυχώς δεν κάνει κάτι να το διορθώσει, τόσο σε μητρικές όσο και σε gpu, ειδικά με τις r9 290 / 290x πήγε και έβαλε το ίδιο σύστημα ψύξης που έχει και η 780, ναι οκ...Πάει και βάζει σε hawaii gpu που ο πυρήνας είναι αρκετά ζεστός το ίδιο σύστημα που χρησιμοποιεί στον πυρήνα kepler της 780, lol :P. Anyway, από 750ti, με οποιαδήποτε άλλη υλοποίηση εκτός asus θα είναι κομπλέ, πχ gigabyte, palit, zotac κλπ. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με μητρική της asus, low end βέβαια και πέρασα και εγώ από το τρυπάκι του rma λόγω της χαμηλής ποιότητας της asus στα χαμηλά budget. 

• Like 2
Δημοσ.

Η Asus έχει πέσει πολύ σε ποιότητα τα τελευταία 3 χρόνια, περίπου. Και Palit, δεν τη θεωρώ καλή επιλογή, προσωπικά. Πάρε οποιαδήποτε άλλη...

• Like 2
Δημοσ.

η asus φιλε μου περα απο το συνοδευτικο software ειναι απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη, μη λεμε και οτι θελουμε

Ή είσαι ο γραφικός κολλημένος της υπόθεσης, ή είχες κρυφτεί σε καμια σπηλιά για καμια πενταετία.

Έχει χαλάσει ο κόσμος με τα παράπονα για Asus vga...Ήμαρτον...

Α, ναι...την αγόρασες κιόλας και πρέπει να τη βγάλεις χρυσή τώρα, ε;...

• Like 2
Δημοσ.

Βλέπω ότι έχει την 970 βέβαια για την οποία δεν έχω ακούσει πολλά παράπονα.

Γενικότερα αν αγόραζα 970-980 νομίζω πάλι Asus θα παιρνα, για mobo δεν το συζητάμε καν, αλλά στα πιο φθηνά προιόντα το χουν μαμήσει λίγο το θέμα.

Τέσπα είμαστε offtopic εγώ απλά είπα στον ts την προσωπική μου εμπειρία καθώς έχω την κάρτα που κοιτάει.

Στα low-mid hardware μια χαρά είναι η msi, η palit και άλλες low-mid εταιρείες (πλάκα κάνω μην τρελαθεί κανείς :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...