Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα Dell inspiron 1545 και ο φορτιστής που είχε έρθει όταν το αγόρασα χάλασε με αποτέλεσμα να αγοράσω έναν καινούριο αλλά όχι της Dell. αφού τον συνδεσα είδα ότι πάλι δεν φορτίζει και έτσι πήρα και μπαταρία επίσης όχι Dell γιατί γενικά δεν μπορούσα να βρω επώνυμα. τώρα έχω ένα λαπτοπ που δεν φορτίζει και δεν ξέρω τι να κάνω η τι φταίει.

χαρακτηριστικά μπαταρίας: 11.1V, 4400 mah και 49wh.

χαρακτηριστικά φορτιστή: output 19.5V, 3.34a και 65w.

αν κάποιος ξέρει οτιδήποτε παρακαλώ ας βοηθήσει! ευχαριστώ.

Δημοσ.

ο αυθεντικός φορτιστής έχει chip και αναγνωρίζεται απο την υποδοχή.

Γι αυτό και δεν σου φορτίζει το λαπτοπ.

Θα δεις επίσης ουτε τα clocks επεξεργαστή και γραφικών ανεβαίνουν.

Δημοσ.

ο αυθεντικός φορτιστής έχει chip και αναγνωρίζεται απο την υποδοχή.

Γι αυτό και δεν σου φορτίζει το λαπτοπ.

Θα δεις επίσης ουτε τα clocks επεξεργαστή και γραφικών ανεβαίνουν.

τι πρέπει να κάνω για να έχω λαπτοπ που φορτίζει? πρέπει να αγοράσω γνήσιο φορτιστη?
Δημοσ.

να κάτι νέο. xristara ξέρεις να μας ενημερώσεις αν ισχύει μόνο στους φορτιστές της dell ?

δυστυχώς δεν γνωρίζω για άλλα μοντέλα.

Και γω τυχαία το ανακάλυψα οταν ο αρχικός δικός μου φορτιστής έπαψε να φορτίζει την μπαταρία και γενικότερα να τροφοδοτεί 100% το λαπτοπ στα 3 χρόνια χρήσης.

Δανείστηκα εναν απο ΗΡ με τα ιδια χαρακτηριστικά ακριβώς και μου ελεγε να συνδέσω αυθεντικό τροφοδοτικό dell.

Το λαπτοπ λειτουργούσε αλλα δεν ανέβαιναν clocks σε επεξεργαστή/γραφικά,ούτε ανοιγε ο ανεμιστήρας ουτε φόρτιζε η μπαταρία.

Το εψαξα στο νετ και διαπίστωσα οτι υπάρχει καπου chip αναγνώρισης(δεν θυμάμαι 100% εαν ειναι στην υποδοχή η στο τροφοδοτικο).Ευτυχώς είχα εγγύηση και μου στείλανε σε 3 μέρες καινούριο απο ολλανδία και μάλιστα κράτησα και το παλιό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...