se7enhills Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 έχω ένα Dell inspiron 1545 και ο φορτιστής που είχε έρθει όταν το αγόρασα χάλασε με αποτέλεσμα να αγοράσω έναν καινούριο αλλά όχι της Dell. αφού τον συνδεσα είδα ότι πάλι δεν φορτίζει και έτσι πήρα και μπαταρία επίσης όχι Dell γιατί γενικά δεν μπορούσα να βρω επώνυμα. τώρα έχω ένα λαπτοπ που δεν φορτίζει και δεν ξέρω τι να κάνω η τι φταίει. χαρακτηριστικά μπαταρίας: 11.1V, 4400 mah και 49wh. χαρακτηριστικά φορτιστή: output 19.5V, 3.34a και 65w. αν κάποιος ξέρει οτιδήποτε παρακαλώ ας βοηθήσει! ευχαριστώ.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ο αυθεντικός φορτιστής έχει chip και αναγνωρίζεται απο την υποδοχή. Γι αυτό και δεν σου φορτίζει το λαπτοπ. Θα δεις επίσης ουτε τα clocks επεξεργαστή και γραφικών ανεβαίνουν.
se7enhills Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ο αυθεντικός φορτιστής έχει chip και αναγνωρίζεται απο την υποδοχή. Γι αυτό και δεν σου φορτίζει το λαπτοπ. Θα δεις επίσης ουτε τα clocks επεξεργαστή και γραφικών ανεβαίνουν. τι πρέπει να κάνω για να έχω λαπτοπ που φορτίζει? πρέπει να αγοράσω γνήσιο φορτιστη?
nikos903 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, και συγκεκριμένα έναν απο τα μοντέλα που γράφει το λάπτοπ σου απο κάτω στο αυτοκόλλητο του. (pa-10, pa-12 κτλπ).
kSiS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 να κάτι νέο. xristara ξέρεις να μας ενημερώσεις αν ισχύει μόνο στους φορτιστές της dell ?
Xristaras12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 να κάτι νέο. xristara ξέρεις να μας ενημερώσεις αν ισχύει μόνο στους φορτιστές της dell ? δυστυχώς δεν γνωρίζω για άλλα μοντέλα. Και γω τυχαία το ανακάλυψα οταν ο αρχικός δικός μου φορτιστής έπαψε να φορτίζει την μπαταρία και γενικότερα να τροφοδοτεί 100% το λαπτοπ στα 3 χρόνια χρήσης. Δανείστηκα εναν απο ΗΡ με τα ιδια χαρακτηριστικά ακριβώς και μου ελεγε να συνδέσω αυθεντικό τροφοδοτικό dell. Το λαπτοπ λειτουργούσε αλλα δεν ανέβαιναν clocks σε επεξεργαστή/γραφικά,ούτε ανοιγε ο ανεμιστήρας ουτε φόρτιζε η μπαταρία. Το εψαξα στο νετ και διαπίστωσα οτι υπάρχει καπου chip αναγνώρισης(δεν θυμάμαι 100% εαν ειναι στην υποδοχή η στο τροφοδοτικο).Ευτυχώς είχα εγγύηση και μου στείλανε σε 3 μέρες καινούριο απο ολλανδία και μάλιστα κράτησα και το παλιό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα