Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν έπραξε και τόσο επαγγελματικά, διότι δεν του ανέφεραν εξαρχής τη δυνατότητα για επιστροφή χρημάτων στο χέρι, παρά μόνο για πιστωτικό

Tα μυνηματα στο κινητο ειναι αυτοματοποιημενα απο το συστημα τους δεν τα στελνουν ενα ενα με το χερι οποτε εχουν 2-3 προτυπα και στλενουν αναλογα (πχ πιστωτικο, επισκευαστηκε , αντικατασταθηκε )

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tα μυνηματα στο κινητο ειναι αυτοματοποιημενα απο το συστημα τους δεν τα στελνουν ενα ενα με το χερι οποτε εχουν 2-3 προτυπα και στλενουν αναλογα (πχ πιστωτικο, επισκευαστηκε , αντικατασταθηκε )

Θα μπορούσαν να τον ενημερώσουν τηλεφωνικά ότι δεν γίνεται επισκευή ή αντικατάσταση και να τον αφήσουν να διαλέξει τι θέλει να κάνει. Το να του βάλουν έτσι μόνοι τους πιστωτικό δεν είναι και η πιο "επαγγελματική" λύση. Αφού δέχτηκαν χωρίς πολλά πολλά όμως επιστροφή χρημάτων όλα καλά.

Δημοσ.

Το λοιπον.

Πηρα σημερα τα λεφτα.Η εντολη απο το service δωθηκε την παρασκευη.Δεν περιμενα την ιδια μερα ασφαλως,οποτε εκανα υπομονη για αυτην την εβδομαδα.Βεβαια καθε μερα επαιρνα τηλεφωνο για να δω σε τι κατασταση ειναι και παντα μου ελεγαν οτι το προωθουν στο καταστημα για να το κοιταξει.Τελικα σημερα με καλεσε το καταστημα οτι εχει τα λεφτα να παω να παραλαβω.Βεβαια μου ειπε μονο για σημερα γιατι λεει οτι αυριο μπορει να μην τα εχει διαθεσιμα.

Πιστευω οτι δεν θα τα επαιρνα τοσο γρηγρορα εαν δεν εκανα και εγω τα τηλεφωνακια μου,αλλα τελος καλο ολα καλα.Μεσα σε 4 εργασιμες απο την στιγμη που δωθηκε η εντολη πηρα τα χρηματα.

Δημοσ.

Αφού τελικά κατάφερες και έβγαλες άκρη μπράβο. Τελικά αυτό το μαγαζί νομίζω έχει βαλθεί να κάνει Σκωτσέζικα ντουζ στους καταναλωτές. Μια έτσι μια αλλιώς...

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω πιστευω οτι εβγαλα ακρη πολυ ευκολα.Η αληθεια ειναι οτι ξεκινησα με αρκετα ανρητικη διαθεση αλλα διαψευθηκα.Τελος καλο,ολα καλα.

Ευχαριστω τα παιδια απο εδω μεσα που βοηθησαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...