Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά συμφώνησαν για επιστροφή χρημάτων. Με ρώτησαν από ποιο κατάστημα θέλω και περιμένω απλά να δώσουν εντολή για να πάω να παραλάβω.

Αν ήσουν νέο μέλος θα έλεγα ότι είναι κάποιος από το eshop και μας κάνει πλάκα. :P

Φοβερό που κατάφερες να ξεμπερδέψεις έτσι εύκολα.

Μια χαρά.

Μπράβο. Ακολούθησαν την τυπική διαδικασία.

• Like 3
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που έβγαλες τόσο εύκολα άκρη με το e-shop. Όπως και να έχει, καλή αγορά για τη νέα σου κάρτα. Πες μας και ποια θα πάρεις :)

• Like 2
Δημοσ.

Σκέφτομαι για την r9 390 με ένα 50αρι σχεδόν επάνω. Έχω ρωτήσει στο θέμα με τις κάρτες γραφικών για το εάν επαρκεί το 650gm της coolermaster.

Δημοσ.

Φυσικά και κάνει. Προς θεού!
Λιγότερο από 100W παραπάνω, είναι σε σχέση με μία 970. Αν έπαιρνες 970 θα ήσουν οριακά δηλαδή; 
Μια χαρά θα παίξει.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται πως  κάνει και με το παραπάνω 650W. Πρόσεξε λίγο τις υλοποιήσεις μόνο, ψάξτο πριν αγοράσεις. Έχω ακούσει διάφορα προβλήματα πχ για την Asus 390. Άντε με το καλό η νέα κάρτα!

Δημοσ.

Φυσικά και κάνει. Προς θεού!

Λιγότερο από 100W παραπάνω, είναι σε σχέση με μία 970. Αν έπαιρνες 970 θα ήσουν οριακά δηλαδή; 

Μια χαρά θα παίξει.

Δηλαδή?

Εχουν παρόμοια κατανάλωση 970 με 390?

Δημοσ.

Όχι. Η R9 390 χρειάζεται περισσότερη κατανάλωση. Αυτό που εννοεί ο Heatspreader είναι ότι η 390 καταναλώνει λιγότερο από 100 παραπάνω από ότι η 970. Το είπε λίγο περίπλοκα :P Ακριβή νούμερα δεν μπορώ να σε δώσω γιατί εξαρτάται και από την υλοποίηση...

Δημοσ.

Όχι. Η R9 390 χρειάζεται περισσότερη κατανάλωση. Αυτό που εννοεί ο Heatspreader είναι ότι η 390 καταναλώνει λιγότερο από 100 παραπάνω από ότι η 970. Το είπε λίγο περίπλοκα :P Ακριβή νούμερα δεν μπορώ να σε δώσω γιατί εξαρτάται και από την υλοποίηση...

Και εγώ αυτό γνωρίζω. Στοκ είναι κάπου 160 η 970 και 250 η 390. Ανάλογα το boost κτλ.

Δημοσ.

Τελικά συμφώνησαν για επιστροφή χρημάτων. Με ρώτησαν από ποιο κατάστημα θέλω και περιμένω απλά να δώσουν εντολή για να πάω να παραλάβω.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ? πως τα κατάφερες? ποιο είναι το μυστικό? Εγώ εδώ και ένα μήνα παιδεύομαι με μια οθόνη που ήρθε ελαττωματική από την πρώτη ημέρα και δεν μου δίνουν ούτε πιστωτικό! Θα περιμένεις μου λένε άλλες 30 ημέρες να την στείλουμε στην αντιπροσωπεία και βλέπουμε.

Δημοσ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ? πως τα κατάφερες? ποιο είναι το μυστικό? Εγώ εδώ και ένα μήνα παιδεύομαι με μια οθόνη που ήρθε ελαττωματική από την πρώτη ημέρα και δεν μου δίνουν ούτε πιστωτικό! Θα περιμένεις μου λένε άλλες 30 ημέρες να την στείλουμε στην αντιπροσωπεία και βλέπουμε.

Άλλες 30 μέρες?! Μήπως καλύτερα να απευθυνθείς στον συνήγορο του καταναλωτή? Δεν βλέπω αλλιώς να βγάζεις άκρη με το e-shop εκτός αν είσαι τυχερός σαν τον TS (που από ότι φαίνεται δεν είσαι :P )

Δημοσ.

Άλλες 30 μέρες?! Μήπως καλύτερα να απευθυνθείς στον συνήγορο του καταναλωτή? Δεν βλέπω αλλιώς να βγάζεις άκρη με το e-shop εκτός αν είσαι τυχερός σαν τον TS (που από ότι φαίνεται δεν είσαι :P )

Ε να μην θέλουν ένα μήνα να την στείλουν από Θεσσαλονίκη - Αθήνα και άλλο έναν στην αντιπροσωπεία? :P  Η απάντηση είναι ότι δεν έχει το συγκεκριμένο προϊόν κάλυψη DOA, λες και  το DOA εξαρτάται από το προϊόν Άσε που έχουν την ίδια οθόνη άμεσα διαθέσιμη στο site και δεν μου την αντικαθιστούν. Λένε οτι πρέπει να πάει στην αντιπροσωπεία οπωσδήποτε και να ελεγχθεί εκεί (μπούρδες). Υποτίθεται ότι ένας από τους λόγους που αγοράζεις από eshop είναι η άμεση αντικατάσταση ή αλλαγη σε περίπτωση DOA, αλλιώς να αγοράζουμε κατευθείαν από τις αντιπροσωπείες.

• Moderators
Δημοσ.

Ε να μην θέλουν ένα μήνα να την στείλουν από Θεσσαλονίκη - Αθήνα και άλλο έναν στην αντιπροσωπεία? :P  Η απάντηση είναι ότι δεν έχει το συγκεκριμένο προϊόν κάλυψη DOA, λες και  το DOA εξαρτάται από το προϊόν Άσε που έχουν την ίδια οθόνη άμεσα διαθέσιμη στο site και δεν μου την αντικαθιστούν. Λένε οτι πρέπει να πάει στην αντιπροσωπεία οπωσδήποτε και να ελεγχθεί εκεί (μπούρδες). Υποτίθεται ότι ένας από τους λόγους που αγοράζεις από eshop είναι η άμεση αντικατάσταση ή αλλαγη σε περίπτωση DOA, αλλιώς να αγοράζουμε κατευθείαν από τις αντιπροσωπείες.

Το DOA δεν το οριζει ο νομος δυστηχως οποτε δεν σε καλυπτει καπου , επισης αμεση αντικατασταση σε DOA δεν εχουν ολες οι εταιριες

Δημοσ.

Το DOA δεν το οριζει ο νομος δυστηχως οποτε δεν σε καλυπτει καπου , επισης αμεση αντικατασταση σε DOA δεν εχουν ολες οι εταιριες

Ναι αλλα οταν στο site τους γράφουν αυτό ----Το e-shop.gr θωρακίζει τις αγορές σας: Αγοράζοντας από το e-shop.gr οποιοδήποτε προϊόν, πέρα από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή, σας παρέχουμε επιπρόσθετα εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του σε περίπτωση DOA (εξαρχής ελαττωματικό προϊόν), μηδενίζοντας έτσι τον χρόνο αναμονής service για προϊόντα που δεν λειτούργησαν ποτέ. Η εγγύηση DOA παρέχεται για έως 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις----

πάει να πέι οτι καλύπτουν ολα τα προιοντα τους.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα οταν στο site τους γράφουν αυτό ----Το e-shop.gr θωρακίζει τις αγορές σας: Αγοράζοντας από το e-shop.gr οποιοδήποτε προϊόν, πέρα από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή, σας παρέχουμε επιπρόσθετα εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του σε περίπτωση DOA (εξαρχής ελαττωματικό προϊόν), μηδενίζοντας έτσι τον χρόνο αναμονής service για προϊόντα που δεν λειτούργησαν ποτέ. Η εγγύηση DOA παρέχεται για έως 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις----

πάει να πέι οτι καλύπτουν ολα τα προιοντα τους.

Παρε τηλεφωνο και πες τους το γραφετε το site σας και εφοσον στο προιον δεν το αναφερει πουθενα η σελιδα οτι δεν καλυπτεται απο DOA τοτε απαιτω να μου δωσετε αμεσα οθονη ειτε τα λεφτα μου πισω , αλλιως θα προχωρησε σε καταγγελεια

• Like 1
Δημοσ.

πρεπει να σημειωθει οτι το eshop επραξε επαγγελματικα. αυτο γιατι συνηθως βλεπουμε μονο τα αρνητικα ενος καταστηματος. 

επισης θα μπορουσε να το χρησιποιηθει για αναλογα προβληματα (απο αυτο η αλλο καταστημα)

Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν έπραξε και τόσο επαγγελματικά, διότι δεν του ανέφεραν εξαρχής τη δυνατότητα για επιστροφή χρημάτων στο χέρι, παρά μόνο για πιστωτικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...