σαχλαμάρα Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας παιδιά. Μένω σε ένα νέο σπίτι στο οποίο δεν μπορεί να μπει γραμμή τηλεφώνου αλλά χρειάζομαι ίντερνετ οπωσδήποτε. Έχουμε internet στον 3ο όροφο αλλά εμείς που είμαστε στον 1ο δεν πιάνουμε. Προτού δοκιμάσω κάποιο repeater έχει κανείς να μου προτείνει κάποια λύση; Προς το παρόν αυτό που έχω κάνει είναι ότι έχω ενώσει με ethernet το πάνω μόντεμ με ένα δεύτερο μόντεμ στον κάτω όροφο αλλά δεν δουλεύει καλά. Συγκεκριμένα κάνει συνέχεια διακοπές ενώ όταν μπαίνεις από iphone ή ipad (μάλλον γενικότερα από mobile συσκευές) δείχνει ότι συνδέεται αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ενώ στον πάνω όροφο το ίντερνετ δουλεύει κανονικά. 1. Υπάρχει κάποια άλλη λύση; 2. Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση στο ρούτερ μου (και τα δύο είναι Boudtech) που δεν παίζει καλά; Ευχαριστώ πολύ!
Lolarikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Όταν λες συνδέεσαι με διακοπές εννοείς με ethernet;
chios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μας είπες τι ρυθμίσεις έκανες στο δεύτερο ρούτερ;
Lolarikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Κάτι με τις ρυθμίσεις παίζει. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τί εννοεί ότι κάνει διακοπές και μετά λέει δεν πιάνει καθόλου το wireless. Για το wireless τα λέει αυτά;
johnmegarythmos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 αφου εχεις περασει καλωδιο ethernet στον χωρο το δικο σου στο 1 οροφο , αυτο ειναι τελειο!!! Συνδεσε το καλωδιο ethernet στον υπολογιστη σου και μπες κανονικα !! ειναι απλο! εξαλλου δεν χανεις ταχυτητες . Οσο για το δευτερο μοντεμ μπες μεσα στο interface και επελεξε το bridge και βαλε το dhcp στο off . και μετα συνδεσε στο lan1 to ethernet στον χωρο σου και θα παιζει , εμενα που το εχω κανει εγω θεμα κολλαει πολλες φορες και χρειαζεται επανεκκινηση το 2ο ρουτερ . Για μενα αμα θελεις στον κατω οροφο να εχεις wifi παρε ενα repeater και βαλε το καλωδιο επανω για να εχεις wifi αλλα με καλωδιο! ( δεν σου προτεινω να βαλεις extender με ασυρματη αναμεταδοση επειδη εχεις ηδη κατεβασει καλωδιο ethernet στον χωρο. και αυτο ειναι πολυ καλο! . Εγω σου προτεινω το tenda a30 για repeter με συνδεση με καλωδιο το εχω και ειναι δυνατο! . Αλλα επειδη ειναι δυσκολο να το βρεις σου εψαξα στο scroutz και διαβασα πολυ καλη κριτικη για το https://www.skroutz.gr/s/4343921/TP-LINK-TL-WA854RE.html αλλα και για το http://www.nok-shop.gr/eshop/shop/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD/huawei-wi-fi-repeater-ws320/ μονο που και τα 2 εχουν ενσωματωμενη κεραια αλλα εχουνε πολυ καλη κριτικη .
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Γεια σας παιδιά. Μένω σε ένα νέο σπίτι στο οποίο δεν μπορεί να μπει γραμμή τηλεφώνου αλλά χρειάζομαι ίντερνετ οπωσδήποτε. Έχουμε internet στον 3ο όροφο αλλά εμείς που είμαστε στον 1ο δεν πιάνουμε. Προτού δοκιμάσω κάποιο repeater έχει κανείς να μου προτείνει κάποια λύση; Προς το παρόν αυτό που έχω κάνει είναι ότι έχω ενώσει με ethernet το πάνω μόντεμ με ένα δεύτερο μόντεμ στον κάτω όροφο αλλά δεν δουλεύει καλά. Συγκεκριμένα κάνει συνέχεια διακοπές ενώ όταν μπαίνεις από iphone ή ipad (μάλλον γενικότερα από mobile συσκευές) δείχνει ότι συνδέεται αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ενώ στον πάνω όροφο το ίντερνετ δουλεύει κανονικά. 1. Υπάρχει κάποια άλλη λύση; 2. Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση στο ρούτερ μου (και τα δύο είναι Boudtech) που δεν παίζει καλά; Ευχαριστώ πολύ! η καλυτερη λυση ειναι το καλωδιο που εχεις ριξει και να δωσεις ιντερνετ στο δευτερο baudtec το οποιο θα παιζει access point.απλα ας τα παρουμε απο την αρχη. α,καλο ειναι αμα το καλωδιο να βρεχεται να ειναι outdoor.β.αν το φτιαξεις εσυ προσεχε πως θα βαλεις τα χρωματα.δεν πανε απλα ενα προς ενα.υπαρχει σειρα.δες για t568b και θα καταλαβεις.επισης το δευτερο baudtec θελει ρυθμισεις αλλιως δεν θα παιξει. αν το πρωτο baudtec ειναι 192.168.1.1 το δευτερο θα το βαλεις πχ 192.168.1.253 και θα κλεισεις τον dhcp.το wirelelss το φτιαχνεις ειτε το ιδιο με το πανω ειτε βαζεις αλλο ονομα.οτι θες εσυ.αλλη λυση ειναι με repeaters και links αλλα δεν εχει νοημα παραπανω λεφτα και μπορει να μην παιζει σωστα. επισης γιατι δεν μπορει να μπει γραμμη τηλεφωνου? Όταν λες συνδέεσαι με διακοπές εννοείς με ethernet; μαλλον τα 2 baudtec εχουν την ιδια Ip + ανοιχτο dhcp server και γινεται πανικος. Δεν μας είπες τι ρυθμίσεις έκανες στο δεύτερο ρούτερ; μαλλον τα εχει αφησει default και για αυτο εχει θεματα αλλιως δεν στεκει να εχει προβλημα εκτος αν εχει φτιαξει λαθος το καλωδιο. Κάτι με τις ρυθμίσεις παίζει. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τί εννοεί ότι κάνει διακοπές και μετά λέει δεν πιάνει καθόλου το wireless. Για το wireless τα λέει αυτά; δεν ειναι οτι δεν πιανει μαλλον οσο οτι μπορει να μην δινει ip και διαφορα τετοια. αφου εχεις περασει καλωδιο ethernet στον χωρο το δικο σου στο 1 οροφο , αυτο ειναι τελειο!!! Συνδεσε το καλωδιο ethernet στον υπολογιστη σου και μπες κανονικα !! ειναι απλο! εξαλλου δεν χανεις ταχυτητες . Οσο για το δευτερο μοντεμ μπες μεσα στο interface και επελεξε το bridge και βαλε το dhcp στο off . και μετα συνδεσε στο lan1 to ethernet στον χωρο σου και θα παιζει , εμενα που το εχω κανει εγω θεμα κολλαει πολλες φορες και χρειαζεται επανεκκινηση το 2ο ρουτερ . Για μενα αμα θελεις στον κατω οροφο να εχεις wifi παρε ενα repeater και βαλε το καλωδιο επανω για να εχεις wifi αλλα με καλωδιο! ( δεν σου προτεινω να βαλεις extender με ασυρματη αναμεταδοση επειδη εχεις ηδη κατεβασει καλωδιο ethernet στον χωρο. και αυτο ειναι πολυ καλο! . Εγω σου προτεινω το tenda a30 για repeter με συνδεση με καλωδιο το εχω και ειναι δυνατο! . Αλλα επειδη ειναι δυσκολο να το βρεις σου εψαξα στο scroutz και διαβασα πολυ καλη κριτικη για το https://www.skroutz.gr/s/4343921/TP-LINK-TL-WA854RE.html αλλα και για το http://www.nok-shop.gr/eshop/shop/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD/huawei-wi-fi-repeater-ws320/ μονο που και τα 2 εχουν ενσωματωμενη κεραια αλλα εχουνε πολυ καλη κριτικη . δεν υπαρχει λογος να το βαλει καν σε bridge.και pppoe/pppoa να το αφησει θα παιξει μια χαρα. αφου το δευτερο baudtec ειναι ασυρμματο γιατι να παρει Repeater? με καλωδιο μπορει να παρει απο μια ethernet του baudtec.το repeater ειναι για να παιρνει ασυρματα και να δινει ασυρματα και μερικα παιζουν και client δηλαδη να παιρνουν ασυρματα να δινουν με καλωδιο. οχι το tenda το οποιο εχει βγει και σε εκδοση turbo x.υπαρχουν καλυτερα access point/repeater πχ tp link 801nd αν χρειαστει κατι τετοιο. επισης αντι γιατο 854 μπορει να παρει το 801nd που παιζει παραπανω modes και εχει και εξωτερικες κεραιες. Huawei θα το απεφευγα γιατι κατι σοβαρο δεν εχω δει σε τετοια προιοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα