soteras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τροφοδοτικό και θόρυβος και μπλα μπλα σημαίνει μάλλον ότι το φουρφούρι δεν δούλευε σωστά με αποτέλεσμα να ζεσταθεί πολύ και κάτι να σκάσει το πιο πιθανό το βρίσκω τυχαίο γεγονός δοκίμασε και με άλλο τροφοδοτικό και βλ΄πεουμε
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 φιλε μου αφου δεν κανει καθολου τουτ τουτ κι ενω εχεις βγαλει τις μνημες τοτε πιθανον κατι εχεις κανει στον επεξεγαστη η΄την μητρικη αλλιως η΄θελει αποφορτιση πυκνωτων και δοκιμασε κι ενα αλλο τροφοδοτικο για σιγουρια. για αποφορτιση βγαλε καλωδιο ρευματος, βγαλε μπαταρια και μνημες και κρατα το κουμπι που παιρνει μπροστα για κανα λεπτο πατημενο
soteras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Επίσης τσέαρε μήπς από το πολύ σφίξιμο έκανες καμία ζημιά ράγισμα η κάτι άλλο
arrows Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αν άνοιξες το τροφοδοτικό και είδες κάτι σαν υγρό που μπορεί να έχει ανακατευτεί με την σκόνη πολύ πιθανό να έχει σκάσει (έχουν σκάσει) ο ή οι πυκνωτές ανάλογα με το τροφοδοτικό οι μεγάλοι 400v συνήθως της πρώτης φάσης και να είδες τα λάδια τους, μπορεί να ανοιγεί το τροφοδοτικό με βραχυκύκλων απράσινο με μαύρο στην 24πινη φύσα αλλά προφανώς και δεν μπορεί υπο φορτίο να δώσει τίποτε ακόμα και αν οι τάσεις του είναι σωστές
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 τι να σου πω ρε φιλε αν εισαι τοσο ατυχος που την στιγμη που εβγαλες την ψυκτρα του επεξεργαστη ταυτοχρονως σε αφησε το τροφοδοτικο σου.. ολα γινονται αλλα και παλι δυσκολο μου ερχεται..
noobogadgetakias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδια τι να πω και εγω.για ραγισμα που να κοιταξω.δεν ειπα οτι την ασφιξα οσο δεν παει με δυναμη.εσφιξα απλα τις 4βιδες της ψυκτρας μεχρι το τερμα τους χωρις πιεση εννοειται.απλα εκει που τερμστισαν τις αφησα.σημερα το βραδυ θα αλλαξω τροφοδοτικο.αλλα να ειμαι τοσο ατυχος και να εχω κανει ζημια στον επεξεργαστη ρε γμτ; χωρις να ακουσω εστω καατι να ραγιζει η να σπαει;
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 και μια αλλη cpu αν εβαζες πανω θα ειχε ενδιαφερον να βλεπαμε τι θα γινοταν..
noobogadgetakias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Cpu δεν θα πρεπει να ειναι socket 775 που ειναι και η μητρικη; Cpu δεν θα πρεπει να ειναι socket 775 που ειναι και η μητρικη;
soteras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Cpu δεν θα πρεπει να ειναι socket 775 που ειναι και η μητρικη; Cpu δεν θα πρεπει να ειναι socket 775 που ειναι και η μητρικη; Ε ναι εννοειτε cpu για socket 775
noobogadgetakias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 που να βρω τωρα τετοιον επεξεργαστη..η τχη αποτι φαινεται ειναι με το μερος μου..θα κατσω σημερα και αυριο το πρωι να κανω δοκιμες και γενικα ενα ψαχουλεμα για να δω τι παιζει και θα ανεβασω φωτο απο τον επεξεργαστη να τον δειτε και εσεςι απο μεσα στα πινακια μηπως εχει τραβωσει κατι
noobogadgetakias Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον.εχουμε και λεμε.εβγαλα απο πανω τις συνδεσεις του τροφοδοτικου ολες.εβγαλα καρτα γραφικων.ραμ.μπαταρια.αποφορτισα πυκνωτες.συνδεσα ξανα τα παντα απο την αρχη.εννοειται πως εβγαλα και ξανα εβαλα επεξεργαστη.αλλα και το διπλα αππ αυτον το οποιπ δν ξερω καν τι ειναι που λεει asus επανω του.σαν ψυκτρα μοιαζει και αυτο αλλα δεν ξερω τι ειναι.μαντεψτε...ειδαμε το φως το αληθινο.ο υπολογιστης δουλευει ρολοι
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 τα πινακια αν στραβωσανε μιλαμε για την μητρικη και οχι για τον επεξεργαστη γιατι εκει βρισκοντε. απλα κοιτα και τον επεξεργαστη μηπως εχει σε κανα σημειο τιποτα παστουλες και μπλοκαρει καμια επαφη.. α οκ λοιπον τι αλλο εβγαλες δηλαδη, την ψυκτρα απο το chipset? τεσπα αφου ολα καλα ενταξει λοιπον, καλα σερφαρισματα κτλ. κατι μπλοκαρε η΄ κουνηθηκε και αφου τα εβγαλες ολα και τα ξανα βαλες σωστα, εδεσε το γλυκο στο ειπα ομως οτι μου φαινοταν πολυ περιεργο να πειραξες τον επεξεργ. και να σου χαλασε το τροφοδοτικο.δεν ταιριαζε οση γκαντεμια και να ειχες..
noobogadgetakias Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μ χαιρομαι να εχω τετοιους ανθρωπους εστω και διαδικτυακα να με βοηθανε τοσο πολυ.φαντασου οτι μεχρι χθες το μονο που ειχα το θαρρος να πειραξω εκει μεσα στο κουτι ηταν οταν εβαλα εναν επιπλεον σκληρο δισκο που ηθελα.χαρη σε εσας ομως καταφερα πολλα μ φαινεται.σας ευχαριστω και να ειστε παντα καλα παιδια. 3
rfc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Απλα μη ξαναβγαλεις το cpu γιατι εχεις στραβωσει πινακια στο σοκετ και μαλλον σταθηκες τυχερος αυτη τη φορα.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα