Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Intel socket έχεις;;αν ναι..κοίταξε μην έχεις στραβώσει κανένα πιν..

Το να μην ακούς μπιπ..πρέπει να σε ανησυχεί!

τι εννοεις;τον επεξεργαστη η αυτο που ειναι διπλα απο αυτον που μοιαζει με ψυκτρα και λεει πανω asus;παντως στον επεξεργαστη που κοιταξα δν βλεπω καποιο πθν στρβο.χρησιμοππιησα μεγενθυντικο φακο για να μππρεσω να δω καλα.

Το 4 pin ρεύματος που μπαίνει πάνω αριστερά στην μητρική κοντά στον επεξεργαστή το συνδέσες? Πολλές φορές αν δεν το βάλεις κάνει το πρόβλημα που λες..

αυτο ειναι κανονικα στην θεση του και δεν το ειχα πειραξει καθολου.βεβαια τωρα που το λες θα το βγαλω και θα το ξαα βαλω.
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Eπίσης σε όσα αναφέρθηκαν ή θερμοσιλικόνη ή πάστα ΔΕΝ είναι φαγητό που καταναλώνεται και εχόσον έχει εφαρμοστεί σωστά και υπάρχει επαφή της ψυκτρας με τον επεξεργαστή ΔΕΝ υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος αντικατάστασης της ΑΠΛΑ οι διάφοροι αστικοι μύθοι θέλουν να αλλάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ακόμα και πάρα πολλοί κάνουν το λάθος να βάζουν όσο πάρει λες και είναι αλάτι στο φαγητό, η πάστα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΚΤΙΚΟ μέσο η απάγωγή της θερμότητας γίνεται μονο απο την ψύκτρα, η πάστα απλά εξασφαλίζει οτι δεν θα υπάρχουν κενά ανάμεσα στο heat spreader και την βάση της ψύκτρας, ΠΟΛΛΟΙ που γράφουν άλλαξα πάστα και είδα 10 βαθμούς διαφορά (προφανώς δεν γίνεται) απλά τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει σωστή επαφή της ψύκτρας με τον επεξεργαστή

Δημοσ.

Τη τροφοδοσια της cpu δεν εχεις βαλει.

τι εννοεις;το καλωδιο της ψυκτρας;σορρυ αν λεω βλακειες.cpu ειναι ο επεξεργαστης.ποια ειναι η τροφοδοσια της;

Eπίσης σε όσα αναφέρθηκαν ή θερμοσιλικόνη ή πάστα ΔΕΝ είναι φαγητό που καταναλώνεται και εχόσον έχει εφαρμοστεί σωστά και υπάρχει επαφή της ψυκτρας με τον επεξεργαστή ΔΕΝ υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος αντικατάστασης της ΑΠΛΑ οι διάφοροι αστικοι μύθοι θέλουν να αλλάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ακόμα και πάρα πολλοί κάνουν το λάθος να βάζουν όσο πάρει λες και είναι αλάτι στο φαγητό, η πάστα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΚΤΙΚΟ μέσο η απάγωγή της θερμότητας γίνεται μονο απο την ψύκτρα, η πάστα απλά εξασφαλίζει οτι δεν θα υπάρχουν κενά ανάμεσα στο heat spreader και την βάση της ψύκτρας, ΠΟΛΛΟΙ που γράφουν άλλαξα πάστα και είδα 10 βαθμούς διαφορά (προφανώς δεν γίνεται) απλά τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει σωστή επαφή της ψύκτρας με τον επεξεργαστή

εχεις δικιο φιλε μ.αλλα απο το 2007 εχω να αλλαξω παστα.αλλα εχεις δικιο.
Δημοσ.

Ναι δν εχω θρμα.αλλα σας γραφω απο το κινητο και δν βλεπω επιλογη για να βαλω στον κειμενογραφο φωτο.θα πρεπει να μπω απο λαπτπ θα προσπαθησω αμμεσα.

IMAG1324.jpg

IMAG1326.jpg

Δημοσ.

εκανα κανονικα.εβγαλα την παταρια για κανα δεκαλεπτο..αλλα τιποτα παλι...πατησα και το power button για τρια τεσσερα δευτερολεπτα αλλα και παλι τπ..νιωθω λες και εχει κολλησει το τροφοδοτικο

εσεις βλεπετε τπτ περιεργο στις συνδεσεις της μητρικης?

Δημοσ.

ναι ειναι οντως.περιμενω τον ξαδερφο μ να μου φερει τον υπολογιστη για να ξηλωσω το τροφοδοτικο του και να το βαλω σε μενα.ξερω πως και το δικο του παλιο ειναι αλλα εχει δουλεψει μονο 50-60 ωρες απο τοτε που το πηρε...θα δω..σημερα το βραδυ..βασικα ηθελα να σας πω κιολας οτι ανοιξα το τροφοδοτικο για να το καθαρισω μεσα και ειδα πολυ μαυριλα...οχι και τελειως χαλια αλλα σαν να μου φανηκε πως ειχε ψιλο τρεξει κατι εκει μεσα.

μπορει να ειναι και μητρικη αυτο που εχει το προβλημα αν δεν ειναι τροφοδοτικο?

Δημοσ.

η παστα που χρησιμοποιησα ειχε το μεγεθος φακης.και σε ολες απο τις πεντε περιπτωσεις απο χθες που εβγαλα για να τσεκαρω και ξανατσεκαρω τον επεξεργαστη παρατηρησα πως η παστα παντα απλωνοταν ομοιομορφα επαν στον επεξ.και την ψυκτρα χωρις να εχει υπολειματα αριστερα και δεξια.

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω εχεις βαλει τη τροφοδοσια της cpu, πιθανον να στραβωσες πινακια της μητρικης τοτε.

Δημοσ.

Τότε και εγώ κλείνω προς τροφοδοτικό δοκίμασε με άλλον τροφοδοτικό μην ανοίγεις πότε έχει μέσα πυκνωτές μεγάλης τάσης και αν κάνεις κάποιο λάθος χειρισμό θα τραβήξει μια αποφόρτιση πάνω σου κανάς πυκνωτής

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδη παλι καλα που δεν επαθα και τπτ που το ανοιξα..δεν γνωριζα.απλα ηθελα να καθαρισω το ανεμιστηρακι απο μεσα και να το δω γτ κανει θορυβο οταν ανοιγω το πσ και μεχρι να ηρεμησει περναει κανα πενταλεπτο.κανει λες και βρσικει καπου.τεσπα..τωρα το βραδυ θα ασχοληθω παλι που θα εχω αλλο τροφοδοτικο στα χερια μ..δοκιμασα και τις ραμ ξεχωριστα να τις βαλω επανψ και στα 4 slots poy εχει η μητρικη αλλα τπτ..παλι δεν ανοιγε..αρα σιγουρα παμε για τροφοδοτικο..

Απο οτι βλεπω εχεις βαλει τη τροφοδοσια της cpu, πιθανον να στραβωσες πινακια της μητρικης τοτε.

τι εννοεις?ποια ειναι τα πινακια?δεν πειραξα αλλα πιν εγω.εκτος αν εχεις εσυ κατι κατα νου.ποια να εχω στραβωσει;μηπως εννοεις πινακια μεσα στοβ επεξεργαστη οπως τον εβαλα;

Επεξ/σία από noobogadgetakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...