Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Για το θεμα μου ο τεχνικός μου είπε οτι πρεπει να βρει μια ίδια μητρική για να δει πως είναι εκεί τα μπιλακια για την τροφοδοσία και να τα κολλήσει με την σωστή σειρα ισχυει αυτό που λέει; μου το εχει κρατήσει 2 μηνες σχεδόν και λέει μέχρι να βρει μια παρόμοια μητρική μλκς λέει. Δεν χρειάζεται να τα συνδέσει με την ίδια σειρά. Απλά διεπαφές είναι.
nikοs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Άλλαξε τεχνικό...Δεν κάνουν όλοι για όλα... 1
sil_unique Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Όπως αναφέρθηκε παραπάνω προτείνεται να αλλάξεις τεχνικό 1
yolobot Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλά όταν του το έφερα είχε πρόβλημα μονο η οθόνη έβγαζε τις ραβδώσεις και μετα όταν του το ζήτησα δεν άνοιγε καν και μου είπε αυτό οτι έπρεπε να κολλήσει τα συγκεκριμενα με την ίδια σειρα για να έχει μια παρόμοια μητρική να δει ακριβώς πως μπαίνουν μου χάλασε και την μητρική πρακτικά γιατί απο δικο του λάθος ηταν και τωρα μου λέει αυτά να το πάω σε άλλον τεχνικό θα πρεπει να μου φτιαξει και μητρική και οθόνη έχετε καμια ιδέα τι να κάνω; ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου δινετε
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Το reballing σε laptop ποτέ δεν κράτησε κ ούτε πρόκειται να κρατήσει και το 99% που λες είναι το αντίθετο δηλαδή προβληματικό τσιπ και όχι οι κολλήσεις κ αν είσαι τεχνικός και κάνεις reballing και μου πεις πως δεν σου επιστρέφουν τα μηχανήματα άπλα δεν θα σε πιστέψω. Κοίτα λίγο το βίντεο στο link παρακάτω για να δεις αν έχει κολλήσεις κάτω από τον κρύσταλλο η όχι, είναι στα ρώσικα αλλά τουλάχιστον να πάρεις μια ιδέα. Φιλικά πάντα Κάτω απο τον κρύσταλλο, όχι μέσα! Αυτό λέω! Σημείο ένωσης είναι και αυτό!
PlusCom Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ο κρύσταλλος δεν έχει κολλήσεις (με την παραδοσιακή έννοια). Η ζημιά 99% γίνεται στο αδύνατο σημείο, τις κολλήσεις με την πλακέτα. Το reballing σε laptop ποτέ δεν κράτησε κ ούτε πρόκειται να κρατήσει και το 99% που λες είναι το αντίθετο δηλαδή προβληματικό τσιπ και όχι οι κολλήσεις κ αν είσαι τεχνικός και κάνεις reballing και μου πεις πως δεν σου επιστρέφουν τα μηχανήματα άπλα δεν θα σε πιστέψω. Κοίτα λίγο το βίντεο στο link παρακάτω για να δεις αν έχει κολλήσεις κάτω από τον κρύσταλλο η όχι, είναι στα ρώσικα αλλά τουλάχιστον να πάρεις μια ιδέα. Φιλικά πάντα
PlusCom Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλά όταν του το έφερα είχε πρόβλημα μονο η οθόνη έβγαζε τις ραβδώσεις και μετα όταν του το ζήτησα δεν άνοιγε καν και μου είπε αυτό οτι έπρεπε να κολλήσει τα συγκεκριμενα με την ίδια σειρα για να έχει μια παρόμοια μητρική να δει ακριβώς πως μπαίνουν μου χάλασε και την μητρική πρακτικά γιατί απο δικο του λάθος ηταν και τωρα μου λέει αυτά να το πάω σε άλλον τεχνικό θα πρεπει να μου φτιαξει και μητρική και οθόνη έχετε καμια ιδέα τι να κάνω; ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου δινετε Αν είχε πρόβλημα μόνο η οθόνη και αυτός σου χάλασε την μητρική πολύ απλά θα πρέπει να σου βάλει άλλη με δικά του έξοδα και να σου χρεώσει μόνο την οθόνη. 1
Spads Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Το reballing σε laptop ποτέ δεν κράτησε κ ούτε πρόκειται να κρατήσει και το 99% που λες είναι το αντίθετο δηλαδή προβληματικό τσιπ και όχι οι κολλήσεις κ αν είσαι τεχνικός και κάνεις reballing και μου πεις πως δεν σου επιστρέφουν τα μηχανήματα άπλα δεν θα σε πιστέψω. Κοίτα λίγο το βίντεο στο link παρακάτω για να δεις αν έχει κολλήσεις κάτω από τον κρύσταλλο η όχι, είναι στα ρώσικα αλλά τουλάχιστον να πάρεις μια ιδέα. Φιλικά πάντα έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτο που λες 90% των λαπτοπ που φοράνε chip / g86-750/770-a2 και παρα πολλα αλλα μοντελα nvidia οι πασίγνωστες για τα προβληματα τους αμδ 216-0752001 ooooola προβληματικα και ανν τύχει και κρατησουν με reballing ειναι για λιγο .. 1-5 μηνες (υπαρχουν και ε3ερεσεις 1χρονος +) για αυτο αντικατασταση τ chip για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο 1
sil_unique Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτο που λες 90% των λαπτοπ που φοράνε chip / g86-750/770-a2 και παρα πολλα αλλα μοντελα nvidia οι πασίγνωστες για τα προβληματα τους αμδ 216-0752001 ooooola προβληματικα και ανν τύχει και κρατησουν με reballing ειναι για λιγο .. 1-5 μηνες (υπαρχουν και ε3ερεσεις 1χρονος +) για αυτο αντικατασταση τ chip για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο Με τις g86-750/770-a2 ας πούμε καλά είναι... με τις 216-0752001 και κάποιες παρόμοιες 216-0674026 κτλ δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο εκτός της αντικατάστασης, δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με reballing γιατί σύντομα θα καταλήξει ότι έχασε τον χρόνο του την πρώτη φορά και πρέπει τελικά να το αλλάξει.
conkal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 ο τυπος μαλλον προσπαθωντας να κανει επισκευη σου εκαψε την μητρικη. αρχικα χρειαζοσουν αλλαγη καρτα γραφικών ή επιδιορθωση της . μετα κατι σου εκαψε και τωρα τρεχεις γιατι δεν μπορει να στο δωσει ετσι πισω.
sil_unique Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Υποθέτω κατά την αφαίρεση του chip να σήκωσε τίποτα pads....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα