yolobot Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Είχα παει το λάπτοπ μου σε εναν τεχνικό επειδή η οθόνη έβγαζε ραβδώσεις και τελικά εκανε κάτι στην μητρική και μου λέει οτι έβγαλε κάτι μπιλακια και δεν παιρνει τροφοδοσία και πως πρεπει να τα κολλήσει με την σωστη σειρα για να φτιαχτεί ισχυει αυτό;
Sheogorath Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Nα του κάνει reball θέλει. Δεν θα κρατήσει πολύ να ξέρεις. 1
shoco Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Nα του κάνει reball θέλει. Δεν θα κρατήσει πολύ να ξέρεις. Μπορεις να το εξηγησεις λιγο παραπανω αυτο?
Sheogorath Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=laptop%20reballing
yolobot Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τι είναι το reball; μου το έχει κρατήσει 2 μηνες σχεδόν
nikοs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αν σου κάνει reballing θα κρατήσει μια χαρά,αν όμως κάνει reflow μαξ 2-3 μήνες...
yolobot Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τι είναι το reball και τι το reflow? Το reball καο το reflow έχουν σχέση με την μητρική η την κάρτα γραφικών;
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τι είναι το reball και τι το reflow? Το reball καο το reflow έχουν σχέση με την μητρική η την κάρτα γραφικών; Σου έδωσα λινκ. Ψάξε το. give a man a fish and you feed him for a day; teach a man to fish and you feed him for a lifetime 1
nikοs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Διάβασε εδώ και αυτό που έστειλε ο φίλος παραπάνω και θα καταλάβεις...
shoco Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Nα του κάνει reball θέλει. Δεν θα κρατήσει πολύ να ξέρεις. Αυτο που ρωτησα ειναι, πως εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι το reballing κραταει για 2-3 μηνες. Εχεις κάνει καπού και κρατησε τοσο? εχεις ακουσει απο καποιον? Γιατι ενα σωστο reballing κοστιζει αρκετα πανω απο 100€ γιατι μονο τα υλικα πανε 40-50€. Και μιλαω για flux που το ενα φιαλιδιο των 5ml κανει 120€.
PlusCom Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θα μιλήσω για της τιμές και για το flux που κάνει 120€ αλλά θα σου πω για το reballing. Δεν κρατάει για τον απλούστατο λόγο, το πρόβλημα είναι μέσα στον κρύσταλλο του τσιπ και όχι οι κολλήσεις από κάτω. Και δέκα reballing να του κάνεις το πρόβλημα θα παραμείνει εκεί. Απλά όταν του κάνεις reballing ζεσταίνεις όλο το τσιπ με αποτέλεσμα οι κολλήσεις μέσα στο κρύσταλλο να επιδιορθόνονται προσωρινά για αυτό και σου λένε πως θα κρατήσει 2 με 3 μίνες το πολύ. Ελπίζω να σε κάλυψα.
shoco Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θα μιλήσω για της τιμές και για το flux που κάνει 120€ αλλά θα σου πω για το reballing. Δεν κρατάει για τον απλούστατο λόγο, το πρόβλημα είναι μέσα στον κρύσταλλο του τσιπ και όχι οι κολλήσεις από κάτω. Και δέκα reballing να του κάνεις το πρόβλημα θα παραμείνει εκεί. Απλά όταν του κάνεις reballing ζεσταίνεις όλο το τσιπ με αποτέλεσμα οι κολλήσεις μέσα στο κρύσταλλο να επιδιορθόνονται προσωρινά για αυτό και σου λένε πως θα κρατήσει 2 με 3 μίνες το πολύ. Ελπίζω να σε κάλυψα. Άρα δε φταιει το reballing απλα ειναι προβληματικο το bga. Σε αυτη την περιπτωση δεν αφοριζουμε τη διαδικασια αλλα το προβληματικο ολοκληρωμενο. Εκει ειναι η ενσταση η δικη μου. Γιατι και το καινουριο ολοκληρωμενο με την ιδια διαδικασια θα το κολλησεις.
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θα μιλήσω για της τιμές και για το flux που κάνει 120€ αλλά θα σου πω για το reballing. Δεν κρατάει για τον απλούστατο λόγο, το πρόβλημα είναι μέσα στον κρύσταλλο του τσιπ και όχι οι κολλήσεις από κάτω. Και δέκα reballing να του κάνεις το πρόβλημα θα παραμείνει εκεί. Απλά όταν του κάνεις reballing ζεσταίνεις όλο το τσιπ με αποτέλεσμα οι κολλήσεις μέσα στο κρύσταλλο να επιδιορθόνονται προσωρινά για αυτό και σου λένε πως θα κρατήσει 2 με 3 μίνες το πολύ. Ελπίζω να σε κάλυψα. Ο κρύσταλλος δεν έχει κολλήσεις (με την παραδοσιακή έννοια). Η ζημιά 99% γίνεται στο αδύνατο σημείο, τις κολλήσεις με την πλακέτα.
shoco Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δε συμφωνω. reballing κανουμε σε ταλαιπωρημενα λαπτοπ που απο υψηλες θερμοκρασιες μπορει να εχει σπασει καποια κολληση κατω απο το bga, αρα ειναι μια διαδικασια που επιδιορθωνει κολλησεις και μονο κολλησεις. Αν υπαρχει προβλημα στο bga τοτε αντικαθισταται το bga. Με τον αφορισμο αποτρεπουμε καποιους ανθρωπους που μπορει το προβλημα να ειναι στις κολλησεις του λαπτοπ τους. 1
yolobot Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Για το θεμα μου ο τεχνικός μου είπε οτι πρεπει να βρει μια ίδια μητρική για να δει πως είναι εκεί τα μπιλακια για την τροφοδοσία και να τα κολλήσει με την σωστή σειρα ισχυει αυτό που λέει; μου το εχει κρατήσει 2 μηνες σχεδόν και λέει μέχρι να βρει μια παρόμοια μητρική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα