Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ειμαι σε πολυ δυσαρεστη θεση λογο του συγγεκριμενου προιοντος,(paintbull 9h) τοποθετηθηκε σε xiaomi mi4c πριν 3 μηνες σε επισημο συνεργατη τους (περιοχη γλυφαδας) το κινητο δυστυχως εκανε παρα πολλες γρατζουνιες στην οθονη... 
δεν γνωριζω αν δεν εγινε σωστα η εφαρμογη η αν φταιει οτιδηποτε αλλο (δεν με ενδιαφερει κιολας αυτο) αυτο που ξερω ειναι πως το κινητο εγινε χαλια.επικοινωνησα αμεσα με την εταιρια στα κεντρικα τους στην καλλιθεα και ενας ευγενικος κυριος μου ειπε να μην ανυσηχω και πως αν υπαρχει προβλημα θα μου αντικαταστησουν αμεσα την οθονη , θα μου τηλεφωνουσε την επομενη μερα για να μου πει ποτε να παω να το ελενξει και ο ιδιος το προβλημα.... 
Απο τοτε η τυχη του αγνοειται επι 7 μερες!!!!! δεν με πηρε κανενας τηλεφωνο, την ογδοη μερα τηλεφωνησα εγω και μου ειπαν χιλια συγνωμη ησασταν η πρωτη προτεραιοτητας μας αλλα ειχαμε πολυ σοβαρο θεμα αυριο το πρωι θα σας καλεσουμε, εξαφανιζονται για αλλες 3 μερες περνω παλι εγω και λεω πειτε μου ημερα και ωρα να ερθω εκει να δειτε το κινητο μου απαντουν αυριο το πρωι στις 8.30. Παω την επομενη μερα ( απο πολυ μακρια κιολας) και ειναι μια γυναικα μεσα μου ζηταει χιλια συγνωμη αλλα εγινε κατι σοβαρο και δεν θα μπορεσει ο κυριος να ελενξει το κινητο ομως θα ερθει ο ιδιος σε μια ωρα στον δικο μου χωρο ,ΦΥΣΙΚΑ δεν ηρθε καθολου... με πηραν τηλεφωνο πριν απο λιγο να μου το ακυρωσουν και να μου πουν οτι θα συναντηθουμε απο εβδομαδα. 
Επειδη προφανως μιλαμε για κοροιδια και δεν ειμαι διατεθημενος να συνεχιστει απο δω και περα αυτη η κωμωδια θα προχωρησω σε αλλα μετρα, καταγγελεια του γεγονοτος σε καθε σχετικο τεχνολογικο φορουμ , καταγγελεια στο ινκα, και φυσικα επαφη με δικηγορο για τα περαιτερω.

post-95484-0-78745700-1455811593_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Σωστες κινησεις. Επισης δες Αρχη Προστασιας Καταναλωτη.

Δημοσ.

Όταν δούλευα σε κατάστημα κινητής ήρθε εξουσιοδοτημένος πωλητής για να μας πείσει να το βάλουμε στο μαγαζί.

Έκανε λοιπόν τη δοκιμή στο κινητό μου. Μετά από 2 μέρες παρατήρησα στην οθόνη γρατζουνιές.

Πάλι καλά ήταν η δεύτερη συσκευή μου. Φυσικά δεν ασχοληθήκαμε καν με το προϊόν.

Μετά από λίγο καιρό μάθαμε ότι σε μαγαζί που συνεργαζόμασταν και είχε βάλει το προϊόν έτρεχαν την εταιρεία γιατί πελάτης με Samsung note 4 τους έψαχνε (όπως το παλικάρι από πάνω) και δεν έβρισκε άκρη μιας και η οθόνη της συσκευής απέκτησε γρατζουνιές.

Προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο προϊόν και καλό είναι να μαθευτεί για να μη βγάζουν κάποιοι χρήματα εξαπατώντας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η γρατζουνιες πως μπορουν να γινουν απο κατι τετοιο?

Οι γρατζουνιές δε γίνονται από αυτό, απλά δε προστατεύει όπως υπόσχεται (9Η αντιχαρακτικη προστασία), κάτι που δοκιμασμένα κάνει ένα tempered glass screen protector. Επεξ/σία από eliashadow
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να ειμαι σωστος και δικαιος μιας και ειχα ξεχασει τελειως το θεμα και τυχαια το ειδα σημερα πρεπει να προσθεσω πως 3 μερες μετα απο οσα εγραψα στην πρωτη μου δημοσιευση και πριν κανω καταγγελεια οπουδηποτε αλλου (οποτε δεν τιθεται θεμα εκφοβισμου η κατι τετοιο ) η εταιρια επικοινωνησε απο μονη της μαζι μου, δοθηκαν απο μεριας τους οι απαραιτητες εξηγησεις και αποζημιωθηκα πληρως για την βλαβη που ειχα, οποτε μπορω να πω πως αν και το προιον σε μενα δεν εκανε τιποτα (ειπαν πως ετυχε με τον συγγεκριμενο τυπο οθονης) η εγγυηση οντως υφισταται διοτι αποζημιωθηκα κανονικοτατα.

Δημοσ.

την εικόνα στο πρώτο ποστ γιατί την αναβάσες δεν υπάρχει στο νετ? καλύτερά να ανέβαζες καμία φώτο από το mi4c να δούμε την ζημία που έπαθε  :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...