giannis01234 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Σκοπευω να παω οδικως μεχρι τη βαρκελωνη απο Σκοπια Σερβια Κροατια Σλοβενια Ιταλια Γαλλια Ισπανια Σε καποιες πολεις Ιταλιας Γαλλιας Ισπανιας θα χρειαστω πλοηγηση μου προτειναν το MLS DESTINATOR 43 TSP TALK&DRIVE (EUROPE) Τι λετε; Οι χαρτες ειναι καλοι; Μπορω να τους ενημερωνω με νεωτερες εκδοσεις; Τιμη; Ευχαριστω
xpera_x Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Σκοπευω να παω οδικως μεχρι τη βαρκελωνη απο Σκοπια Σερβια Κροατια Σλοβενια Ιταλια Γαλλια Ισπανια Σε καποιες πολεις Ιταλιας Γαλλιας Ισπανιας θα χρειαστω πλοηγηση μου προτειναν το MLS DESTINATOR 43 TSP TALK&DRIVE (EUROPE) Τι λετε; Οι χαρτες ειναι καλοι; Μπορω να τους ενημερωνω με νεωτερες εκδοσεις; Τιμη; Ευχαριστω από απορία ποιός προτείνει τα MLS σήμερα και ειδικά για πλοήγηση εξωτερικό; όταν υπάρχουν φτηνές και αξιόπιστες εναλλακτικές με πλήρη υποστήριξη ; πάρε φίλε μου ένα οποιοδήποτε smartphone/phablet το φτηνότερο που θα βρεις σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, πέρασέ του here maps και οποιεσδήποτε χώρες επιθυμείς πέρασέ του κι ένα δεύτερο,τρίτο gps app για έξτρα διασφάλιση και θα είσαι και άρχοντας, και φτηνότερα θα σου βγει, και θα σου μείνει και η συσκευή 1
G_Thess Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Πάρε ένα Garmin συνδεσέτο στο pc και με το BaseCamp σχεδίασε την διαδρομή σου άνετα και εύκολα φόρτωσε την στο GPS και είσαι έτοιμος . Άλλο τα smartphone άλλο το GPS. Όποιος ξέρει, οποιος έχει μπλέξει μέσα σε βουνά και κάθε άλλη δυσκολία καταλαβαίνει τι θέλω να πω. 1
xpera_x Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 έχοντας περάσει και χρησιμοποιώντας ακόμα Garmin έχω καταλήξει πως τα smartphone πλέον αποτελούν εξαιρετική επιλογή για πλοήγηση ναι το Garmin έχει και τους κανονικούς του χάρτες (της πάλαι ποτέ Navteq) και εναλλακτικούς (πχ Ελλάδα της αναβασις ή της autodrivehellas) έχει επίσης και κάποια εξτραδάκια για επιλογές, αλλά όλα αυτά δεν είναι ικανά - για μένα - να κάνουν τη διαφορά ώστε ο χρήστης που θέλει την πλοήγηση στο οδικό δίκτυο να προτιμήσει μια dedicated λύση σε σχέση με το smartphone και το πλήθος δωρεάν λύσεων που υπάρχουν 1
giannis01234 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστω πολυ παιδιαΣυχωρεστε μου την ασχετοσυνηΘα κοιταξω τη λυση του smartphone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα