Pepi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Hello sas! apo oti 8a katalavate eimai kainourio frouto edw mesa ksekiname loipon...
Pepi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 kalws sas vrika loipon na arxisw apo twra tis erwtiseis i na gnwristoume kalytera prwta? :wink:
Pepi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 ok.. erwtisi.. diavasa diafora posts kai se orismena vlepw ena pontikaki or enan an8rwpo ton spilaiwn lololol pou kserei kai kung fu, na mou para8etei to ip mou, ton internet provider kai tin ekdosi twn Windows pou exw ka8ws kai tin ekdosi tou ie! ti einai touto kaleeee????
Typhoon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Είχε απάντηθει το συγκεκριμένο ερώτημα αναλύτικά σε άλλο post. Ένα scriptaki είναι.
Jastonas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 e kala, kai toso dyskolo einai na ksana-apanth8ei?!... eleos x 2
insomniaK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 e kala' date=' kai toso dyskolo einai na ksana-apanth8ei?!...eleos x 2[/quote'] Θα είμαι πολύ off-topic, για αυτό αφού το διαβάσουν όλοι, σας παρακαλώ διαγράψτε το μήνυμα μου! Δεν είναι μόνο το θέμα πως απαντάται κάτι και μετά από καμία βδομάδα τίθεται ξανά η ερώτηση (χαρακτηριστικά παραδείγματα: "Πως κάνω Format;" και "Έχω 1547 ευρώ, προτεινετέ μου ένα φορητό που να μαμαεί και να δέρνει"), αλλά η όλη νοοτροπία, "του μπαίνω σε ένα εξειδικευμένο forum, αλλά δεν πειράζει ας πιάσω για την εξυπνάδα μου χώρο στο Server και ας αυξήσω και τον όγκο διακίνησης δεδομένων, αφού δεν τα πληρώνω εγώ, σιγά μη διαβάσω τους κανόνες του forum, ποιος τους μαμεί και αυτούς , όπου και αναφέρονται απλά πραγματάκια για την καλύτερη λειτουργία του forum... Ας βάλω έναν παραπλανητικό τίτλο σε άσχετα ενότητα του forum και αφού μου απαντήσουν πολλοί ας ρωτήσω και κάτι (που αν δεν κάνω λάθος έχει ερωτηθεί 2 φορές και έχει απαντηθει διεξοδικά μία...) για να δείξω πως ενδιαφέρομαι για το περιεχόμενο του..! Αν δηλαδή ανήκαμε όλοι στην παραπάνω κατηγορία το forum θα ονομαζόταν blabla-insomnia_otan_8es_na malakisteis. Συγνώμη που χρησιμοποιώ κάποιες βαριές λέξεις και εκφράσεις, αλλά υποστηρίζω έντονα την άποψη, πως όλη πρέπει να σεβόμαστε τον χώρο στον οποίο βρισκόμαστε!
Pepi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Mipws na xalarwname ligaki? Mipws lew... an einai dynaton.. mia erwtisi ekana! toso vary sas peftei pia na apantisete.. gia onoma tou 8eou..
damn3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 e kala' date=' kai toso dyskolo einai na ksana-apanth8ei?!...eleos x 2[/quote'] kai x 3 kai x 4 -------- http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=362751 opoios thelei apantaei, kalo einai na min geliopioume tous neous xristes ean einai dinaton. gia ta ypoloipa yparxoun oi mods.
Pepi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Jastona se eyxaristw poly.. kalo mina.. oso gia ton insomniak.. apla adiaforw :wink: kai poly tou einai nomizw..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.