Tony10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας παιδια, εχω εδω και 1-2 χρονια την corsair h100i για τον i7 4770k και αρχιζει να με ψηνει μια δικια μου υδροψυξη ...ετσι απλα και για να πειραματιστω.Θα ηθελα να μαθω αμα αξιζει για budget 200-250 ευρω να αλλαξω την h100i και αν ναι θα δω καμια διαφορα? επισης εβλεπα τα διαφορα kits της alphacool που εχει ετοιμα parts.Συγκεκριμενα εβλεπα αυτο https://www.skroutz.gr/s/3136991/Alphacool-NexXxoS-Cool-Answer-360-DDC-XT.html .Επισης μπορει καποιος να μου εξηγησεις τι διαφορα εχουν οι D5 και οι DCC αντλιες? ;ρ Πριν λιγες βδομαδες αρχισα να ψαχνομαι οποτε ειμαι καινουργιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εχει διαφορα αρκετη, να προτιμησεις μια καλη τρομπα ωστε να μπορει να γυρναει τα νερα ανετα και στο μελλον να μπορεις να σηκωσεις και υδροψυξη σε καποια καρτα γραφικων, Ακομα το tank να ειναι μεγαλο ωστε να εχει αρκετο νερο για ανακυκλωση. Στο θεμα ψυγειου παρε κατι που θα σε βολευει στην οροφη σου. Τρομπα Swiftech MCP655 Μπλοκ EK-Supremacy EVO Elite Edition - Intel 115x Ψυγειο EK-CoolStream XE 240 (Double) Δοχειο νερου Alphacool Eisfach - Single Laing D5 - Dual 5,25 Bay Station Εγω αυτα θα εβαζα π.χ κοστος η τρομπα 100 + 115 μπλοκ + 85 ψυγειο + 65 δοχειο = 365 μπορει να βρεις και κιτ ποιο φτηνο αλλα εδω π.χ το μπλοκ για μενα ειναι πολυ καλο, Παντα τι θα εκανα εγω γραφω + οτι μπορει να εβαζα ενα διαφορετικο δοχειο νερου αν δεν ηθελα να το εχω στην φατσα του tower και το ηθελα εσωτερικο. Τελος τα fittings + και λαστιχο το κοστος ειναι μικρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ ακριβο. Εγω θα εβαζα: Pump: Ekwb dcp 4.0 pwm Rad: Alphacool x45 240mm Reservoir: Phobya 150mm Fittings: 16/10 Ekwb Cpu block: Ekwb κατι μεχρι 70-80 ευρω. Αυτην την στιγμη δεν εχω να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο! Σωληνας και υγρο κατα προτιμηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 και εγω στην ιδια ακριβως φαση ειμαι μονο που το ξεκινησα να τα παιρνω τα κομματιαλιγα απο εδω απο αγγελειες λιγα απο κανα μαγαζι εδω αν τα βρω φτηνα και λιγα απο εξωτερικο ebay- aliexpressμεχρι τωρα εχω παρει αυτα (δεν τα εχω ακομα ολα στα χερια μου) και σκεφτομαι να τα βαλω καπως ετσι για την σειρα μεσα ειναι ενταξει η σειρα του κυκλου ψυξης,? απλα σκεφτομουνα οτι πριν απο τον cpu να εχω το τριπλο ψυγειο για να πηγαινει το πιο κρυο στον cpu.επισης δεν μπορω να βρω καπου υγρα σε ασπρο χρωμα, βρηκα σε ενα μαγαζι αλλα ηταν τριπλη τιμη απο τα υπολοιπα χρωματα,εσεις τι προτεινετε? μεσα θα εχω κοκκινο φως και εχω και μερικα λαμπακια αν χρειαστει uv lightνα παω σε κανα πρασινο uv η κιτρινο uv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα