DragonlordP Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, κοιτάζω για 48άρα smart γύρω στα 500 ευρώ, συγκεκριμένα κοιτάω τις Samsung 48j6200, LG 49LF630V, Sony 48R550C ενώ με δελεάζει και η Panasonic TX-48C320 που έχει πάει αυτές τις μέρες στα 400 ευρώ. Το ερώτημά μου έχει να κάνει με τα smart χαρακτηριστικά, δεν το έχω ψάξει καθόλου και δεν ξέρω ποια εταιρεία χρησιμοποιεί το καλύτερο λογισμικό. Παράμετροι που με ενδιαφέρουν είναι πχ το να μην αργεί (όχι μόνο στα apps αλλά και στις αλλαγές καναλιών), η συμβατότητα με συσκευές (πχ κάποιο ασύρματο πληκτρολόγιο - αν κάποια χρησιμοποιεί πυρήνα linux ας πούμε και έχει συμβατότητα με διάφορες συσκευές, αυτό είναι καλύτερο από το να πρέπει να περιοριστώ μόνο σε ό,τι είναι σχεδιασμένο για τη συγκεκριμένη τηλεόραση), ευχρηστία κλπ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rage_unseen Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 επειδη εχω την 48j6200 στην θεση σου θα εψαχνα το καλυτερο panel που θα μπορουσα να παρω με τα λιγοτερα λεφτα και θα αγοραζα ενα καλο android tv box πχ καποιο minix η το nvidia shield 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonlordP Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις να προτείνεις κάποια; Με την 6200 είσαι ευχαριστημένος, ως panel και ως smart λειτουργία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rage_unseen Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ως panel ναι ,οι smart λειτουργιες κ παρολο που οι samsung χοντρικως θεωρουνται οι καλυτερες στον τομεα, στην καλυτερη περιπτωση θα τις χαρακτηριζα αδιαφορες οι εστω απλως ανεκτες kodi η καποιο popcorn time δεν υπαρχει ο media player εχει τα απολυτως απαιρατητα αλλα buffering δεν μπορεις να ρυθμισεις πχ ο internet browser στα ιδια ,απλα για να κανεις στοιχειωδως την δουλεια σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα