russianpa50 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια εχω μια απορία . Γιατι εχει Διπλό χτύπημα στις εξερχόμενες κλήσεις όταν καλείς κάποιον ; σχεδόν πάντα .... Έχω Vodafone γυρισμένη σε cu ....micro sim
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε μου έχω κι εγώ το ίδιο κινητό με vodafone. Μου το κάνει και μένα αλλά όχι σε όλες τις κλήσεις. Δεν έχω καταλάβει όμως σε ποιες κλήσεις το κάνει και σε ποιες όχι!
russianpa50 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα φίλε μου, δεν έχω παρατηρήσει και εγώ σε ποιες είναι οκ κ σε ποιες όχι ...είναι σχεδόν αδύνατο να μετρήσεις ....μόνο αν το πας με τα δίκτυα που έχει η κάθε επαφή σου που καλείς .... Αλλά μήπως είναι ποιότητα δυκτυου ώρες ώρες πχ κλπ και τσάμπα θα βασανιστούμε καλύτερα κάποιος που ξέρει από δυκτυα να μας πει
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα φίλε μου, δεν έχω παρατηρήσει και εγώ σε ποιες είναι οκ κ σε ποιες όχι ...είναι σχεδόν αδύνατο να μετρήσεις ....μόνο αν το πας με τα δίκτυα που έχει η κάθε επαφή σου που καλείς .... Αλλά μήπως είναι ποιότητα δυκτυου ώρες ώρες πχ κλπ και τσάμπα θα βασανιστούμε καλύτερα κάποιος που ξέρει από δυκτυα να μας πει Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στις κλήσεις πάντως, απλά καλεί λες και ο άλλος έχει εκτροπή, κάπως έτσι. Από περιέργεια θα ήθελα κι εγώ να μάθω γιατί το κάνει πάντως
TheLordOne Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι παρακολουθουν τα τηλεφωνα! χαχαχαχα 1
russianpa50 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι παρακολουθουν τα τηλεφωνα! χαχαχαχα Σωστοοοοος χαχαχαχααχ
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ts το ιδιο θεμα εχω και γω ΑΛΛΑ σε μονο μια επαφη οπου ειναι cosmote! *εχω vodafone καρτοκινητο!
Xristaras12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ισχυει. Απο βόντα σε cosmote βγάζει και δευτερο "ντριν" απο βοντα σε βοντα δεν το βγάζει,ουτε απο βοντα σε σταθερό. Απο κοσμοτε σε αλλο δεν εχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω κάρτα. Δεν το θεωρώ πρόβλημα πάντως. 1
russianpa50 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ισχυει. Απο βόντα σε cosmote βγάζει και δευτερο "ντριν" Περίεργο πάντως να το κάνει αυτό ... Έχουν θέμα μάλλον αλλά αν είναι απλά σήματος η φασματος κλπ πως τα λενε οι τεχνικοί δίκτυού τότε οκ αλλά αν είναι το κινητό μου τότε τι να πω απο βοντα σε βοντα δεν το βγάζει,ουτε απο βοντα σε σταθερό. Απο κοσμοτε σε αλλο δεν εχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω κάρτα. Δεν το θεωρώ πρόβλημα πάντως.
Mpiftekis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ έχω ένα Lumia 735 και κάνει το ίδιο. Οπότε δεν είναι θέμα τηλεφώνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα