Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο που αξίζει σε τέτοιο μέγεθος είναι τα emulators από φορητές κονσόλες για παιχνίδια που φτιάχτηκαν για τέτοια μεγέθη εικόνας και φυσικά σχεδιάστηκαν με άλλες λογικές,όχι της αρπαχτής-in game transaction...

Τα λοιπά είναι οδοντόκρεμες.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο 7420 και ο 810 ειναι αρκετα πιο πανω απο core 2 duo...και τα γραφικα αυτη τη στιγμη ειναι σχεδον επιπεδο πσ3

link αν σου βρίσκονται εύκαιρα

Δημοσ.

Ευχαριστώ δεν θα πάρω προτιμώ την 24άρα οθόνη μου, το destop μου και την καρεκλάρα μου. Ποτέ δεν κατάλαβα την τρέλα με το mobile gaming μιάς κι οι περισσότεροι πάνε μέχρι candy crush. Δεν θα κάτσω να δώσω πάνω από 300 για να βγάλω τα μάτια μου.

Προσωπικά δεν μπορώ να παίξω κανένα mobile game πάνω απο 30' χωρίς να βαρεθώ (εκτός από παιχνίδια PS1,GBA που τα τρέχω με emu).

Μέχρι όμως να φτάσει το mobile gaming στο επίπεδο των κονσολών θα έχω χτίσει 4k desktop οπότε πάλι not worth για μένα.

Δημοσ.

Δηλαδή τα σχεδόν 60 εκατομμύρια πωλήσεις είναι από παιδιά του δημοτικού που παίζουν pes και cod.

Όχι είναι από σοβαρούς gamers που παίζουν στα 1080p με 30fps, γουσταρουν να τους αρμεγουν από παντου,θελουν να παίζουν με gamepad το οποίο πέρα από racing και fighting games δεν κάνει για τίποτα άλλο και τους αρέσει που δεν έχουν κανένα απολύτως έλεγχο πανω στο σύστημα τους και οι sony/Microsoft κανουν ό,τι θελουν. Κάτι τέτοιοι αγοράζουν κονσολες, όχι οι τύποι "με ποιο κουμπί ανοίγει αυτό το διαβολομαραφετι?". Και το candy crash saga έχει 500+ εκατομμύρια downloads. Φανταζομαι αυτό το καθιστά το καλύτερο game ever; Το γεγονός ότι κάτι που είναι για τα μπάζα πουλάει δεν αλλαζει το γεγονός ότι είναι για τα μπαζα.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι είναι από σοβαρούς gamers που παίζουν στα 1080p με 30fps, γουσταρουν να τους αρμεγουν από παντου,θελουν να παίζουν με gamepad το οποίο πέρα από racing και fighting games δεν κάνει για τίποτα άλλο και τους αρέσει που δεν έχουν κανένα απολύτως έλεγχο πανω στο σύστημα τους και οι sony/Microsoft κανουν ό,τι θελουν. Κάτι τέτοιοι αγοράζουν κονσολες, όχι οι τύποι "με ποιο κουμπί ανοίγει αυτό το διαβολομαραφετι?". Και το candy crash saga έχει 500+ εκατομμύρια downloads. Φανταζομαι αυτό το καθιστά το καλύτερο game ever; Το γεγονός ότι κάτι που είναι για τα μπάζα πουλάει δεν αλλαζει το γεγονός ότι είναι για τα μπαζα.

Άσχετο rant!

• Like 1
Δημοσ.

link αν σου βρίσκονται εύκαιρα

δεν εχω λινκ, αλλα αν ψαξεις geekbench θα δεις τι σκορ βγαζουν οι επεξεργαστες υπολογισταδικοι, αλλα και mobile...ειναι ενδεικτικα των δυνατοτητων, χωρις αυτο να σημαινει απολυτη υπεροχη παντου πως εξαρταται απο το σκορ...σιγουρα ομως ειναι ενδεικτικο των δυνατοτητων...

Δημοσ.

Και μονο που μετα απο τα pc vs console wars, αρχιζει να υπαρχει και console vs mobile καταλαβαινεις τι γινεται!

Οι τεχνολογια εξελισεται με τετοιους ρυθμους που πολλοι αδυνατουν να ακολουθησουν, και δεν εννοω οικονομικα.

Οι γρηγοροι φορητοι επεξεργαστες θα κανουν δυνατο τα επομενα χρονια το εντελως αυτονομο vr headset και σε δευτερη φαση το AR. Το οραμα της ακομη μυστηριωδους magic leap ερχεται κοντυτερα; Με ενδιαφερον περιμενω τις εφαρμογες και το πως θα αντιμετωπισει η αγορα την αλλαγη παραδειγματος.

Δημοσ.

ο 7420 και ο 810 ειναι αρκετα πιο πανω απο core 2 duo...και τα γραφικα αυτη τη στιγμη ειναι σχεδον επιπεδο πσ3

Εχεις κανενα παιχνιδι που τρεχει σε arm με γραφικα των "βαρβατων" σε γραφικα παιχνιδιων του PS3?

Γιατι στις θεωριες και στα synthetic benchmarks,κεγονται και μαγειρευονται πολλα και δυστυχως δεν ειναι αυτα που θα σου δωσουν την in game εμπειρια των βαρβατων γραφικων!

Και μη μου βαλεις κατι promotion demo,γιατι απο δ'αυτα,χωρτασαμε! ;)

Δημοσ.

Και μονο που μετα απο τα pc vs console wars, αρχιζει να υπαρχει και console vs mobile καταλαβαινεις τι γινεται! Οι τεχνολογια εξελισεται με τετοιους ρυθμους που πολλοι αδυνατουν να ακολουθησουν, και δεν εννοω οικονομικα. Οι γρηγοροι φορητοι επεξεργαστες θα κανουν δυνατο τα επομενα χρονια το εντελως αυτονομο vr headset και σε δευτερη φαση το AR. Το οραμα της ακομη μυστηριωδους magic leap ερχεται κοντυτερα; Με ενδιαφερον περιμενω τις εφαρμογες και το πως θα αντιμετωπισει η αγορα την αλλαγη παραδειγματος.

Καλά μην το ψάχνεις και αυτό το άρθρο γίνετε σιγά σιγά Console/PC war. Απλά πολλοί δεν μπορούν να αποδεχτούν οτι μερικοί άνθρωποι προτιμούν μία κονσόλα της Χ/Ψ εταιρίας από ένα PC. Είναι οι ίδιοι βέβαια που κράζουν αυτούς που χρησιμοποιούν OSX και όχι Windows.

Δημοσ.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core2-Duo-E6600-vs-Intel-Atom-Z3740

Ο Z3740 είναι υποδυέστερος του Snapdragon 810 & Exynos 7420 οπότε... Μου φαίνεται αδιανόητο. Ετσι όπως πάνε σε 3-4 χρόνια θα έχουμε επιδόσεις i5 2500 στην παλάμη μας με ότι αυτό συνεπάγεται

οντως τα mobile εχουν τρομερη εξελιξη...

Σε αντιθεση με τα pc που για να παιξεις ενα console port τιτλο θελεις εναν συχρονο I7,16GB RAM και μια 980ti...(βλεπε tomb raider με ολα very high σε μολις1080p αναλυση)  με καταναλωση ρευματος 600watt τουλαχιστον...

Σε 3-4 χρονια ολα αυτα θα υπαρχουν σε ενα mobile με μολις 2-3watt

Δημοσ.

Tο 2018 λογικά θα είμαστε σε 7nm, τα  PS4 και Xbox One είναι σε 32nm. οπότε δεν μου ακούγατε περίεργο που  τα γραφικά στα mobile παιχνίδια θα φτάσουν στο ίδιο επιδίδω.

Δημοσ.

Ρε μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τα κινητά αι σιχτιρ. Το pc και το xbox one δεν τα αλλάζω με τίποτα και πότε. Όλες οι κατινες και οι άσχετες κυκλοφορούν με μια μαλακια στο χέρι,ανεβάζουν σελφι και γράφουν ποτέ τον παίρνουν από το γκομενο.. Να τα βάλουν στον πάτο τους τα κινητά.. Αντί οι εταιρείες να επενδυσουν σε καμία σοβαρή έρευνα φτιάχνουν παντόφλες για τις πατσαβουρες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...