rafinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας παιδιά! Υπάρχει τρόπος να βρω τον κωδικό του admininistrator σε ένα σύστημα windows 7; Δοκίμασα με το ophcrack αλλά δεν τα κατάφερα. Ξέρω ότι υπάρχει τρόπος να αλλάξω τον κωδικό με διάφορες τεχνικές, απλά είναι πολλά συστήματα με τον ίδιο κωδικό administrator και είναι αρκετά χρονοβόρο να κάνω ακριβός το ίδιο στο καθένα. Τώρα θα μου πείτε πως γίνεται να μην ξέρω τον κωδικό; Είναι κάποιοι υπολογιστές σε έναν κοινόχρηστο χώρο και δυστυχώς ο παλιός τεχνικός δεν τους είχε πει τον κωδικό απλά το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως είναι ο ίδιος σε όλους. Και χρειάζομαι τον κωδικό για να σβήσω bloatware κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Όχι, δεν μπορείς να τον βρεις με απλούς τρόπους. Ποιο γρήγορα θα μηδενίσεις τον κωδικό σε όλα τα συστήματα παρά θα μπορέσεις να ανακτήσεις τον υπάρχων κωδικό, εκτός αν ο κωδικός είναι 1111, 123456, admin, god, love, war, ή η ημερομηνία γέννησης του πρώην admin ή ο αριθμός ταυτότητας ή οι πινακίδες κυκλοφορίας του.
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας παιδιά! Υπάρχει τρόπος να βρω τον κωδικό του admininistrator σε ένα σύστημα windows 7; Δοκίμασα με το ophcrack αλλά δεν τα κατάφερα. Ξέρω ότι υπάρχει τρόπος να αλλάξω τον κωδικό με διάφορες τεχνικές, απλά είναι πολλά συστήματα με τον ίδιο κωδικό administrator και είναι αρκετά χρονοβόρο να κάνω ακριβός το ίδιο στο καθένα. Τώρα θα μου πείτε πως γίνεται να μην ξέρω τον κωδικό; Είναι κάποιοι υπολογιστές σε έναν κοινόχρηστο χώρο και δυστυχώς ο παλιός τεχνικός δεν τους είχε πει τον κωδικό απλά το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως είναι ο ίδιος σε όλους. Και χρειάζομαι τον κωδικό για να σβήσω bloatware κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Τον τεχνικό δηλαδή δεν μπορείτε να τον βρείτε ; Απ τα lidl τον πήρανε ;
rafinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τον τεχνικό δηλαδή δεν μπορείτε να τον βρείτε ; Απ τα lidl τον πήρανε ; Υπάρχει το τηλέφωνο αλλά κατά κύριο λόγω χτυπάει μόνο, χωρίς απόκριση. Ε που θα πάει θα το σηκώσει απλά είπα να κερδίσω χρόνο.
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει το τηλέφωνο αλλά κατά κύριο λόγω χτυπάει μόνο, χωρίς απόκριση. Ε που θα πάει θα το σηκώσει απλά είπα να κερδίσω χρόνο. Άντε να δούμε
rfc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεις με αυτο το προγραμμα απλα να τον μηδενισεις και να κανεις τη δουλεια σου και μετα μπες και βαλε εναν που να τον θυμασαι.
Makeran Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεις με αυτο το προγραμμα απλα να τον μηδενισεις και να κανεις τη δουλεια σου και μετα μπες και βαλε εναν που να τον θυμασαι. Μπορεί, απλά πρέπει να κάνει το ίδιο για όλους τους υπολογιστές.
rfc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δε μπορει, ειναι σιγουρο αυτο που γραφω. Στα αλλα πισια απλα πρεπει να βαλει το καινουργιο κωδικο μονο.
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δε μπορει, ειναι σιγουρο αυτο που γραφω. Στα αλλα πισια απλα πρεπει να βαλει το καινουργιο κωδικο μονο. Πως θα γίνει αυτό; Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για τον κωδικό του local amdin σε κάθε pc. Δεν μπορεί να αλλάξει αυτόματα ο κωδικός σε όλα τα pc απλά αλλάζοντας τον σε ένα! 1
rfc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εγω καταλαβα για ενα που συνδεονται αλλα. Αν ειναι για ολα τοτε ναι σε ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα