Προς το περιεχόμενο

Χ58- Χeon owners club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα το ελέγξω, ευχαριστώ σε όλους για τις απαντήσεις, να διαβάσω και λίγο το manual της μητρικής, καμία σχέση με την DFI X58 T3EH8 που είχα, και το bios είναι διαφορετικό, όλο το o/c γίνεται απο ένα μενού που το λέει cell και δέν το χω συνηθήσει, το πολύ να βρώ έναν xeon 5670 και να το τερματίσω με ένα ελαφρύ o/c.

• Like 1
  • Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Damn. Τι θερμοκρασίες τα είχες? Γιατί διαβάζω απο μαξ το 50 μέχρι και το 80 ασφαλές.

Τα ίδια vrm φοράει και η δικιά μου αν δεν σφάλω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Damn. Τι θερμοκρασίες τα είχες? Γιατί διαβάζω απο μαξ το 50 μέχρι και το 80 ασφαλές.

Τα ίδια vrm φοράει και η δικιά μου αν δεν σφάλω.

Aυτό είναι το ποιό κουλό της υπόθεσης, της είχα φορέσει αυτό https://static1.squarespace.com/static/51998404e4b0ef02d1bd9c2c/t/51ac3504e4b06a38e60523bf/1370240260444/dfiutx58.pdf και με διπλό ψυγείο + ένα μονό έψυχα cpu και το παραπάνω waterblock, με το ζόρι 50c. Όσο για τα vrm ήταν 8phase ψηφιακά της volterra,έμοιαζαν με αυτά που βάζει η evga.

Επεξ/σία από cpc464
Δημοσ.

Καλά, καήκανε με waterblock?  :ph34r: Πόση τάση έβαζες και εσύ? Κάπου [email protected] σηκώνουν.

Ναι τα ίδια Volterra έχω και εγώ.

Δεν νομίζω οτι καήκανε απο volt,ουτε το 1.375 είχα καν πλησιάσει,βλέπεις δέν είναι μόνο οι πυκνωτές που γερνάνε.

Υ.Γ τώρα που το σκέφτομαι εκείνες τις μέρες έκανε κάτι παράξενες αυξομειώσεις το δίκτυο, και στο φόρουμ ήταν πολλοί αυτοί που είχαν ψόφιες μητρικές απο το ίδιο θέμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτά είναι....το ρεύμα στην Ελλάδα.

Welcome to greece.

Δημοσ.

+κακα τροφοδοτικά και ups

Άσχετο αλλά διάβασα για Xeon X79 100€?

Μπορείς να εξηγήσεις; Εκτός και αν εννοείς τα ψοφια 2χχχ που ΔΕΝ παίρνουν OC οπότε υποβάθμιση πάει και όχι αναβάθμιση από το Χ58

Δημοσ.

Άσχετο αλλά διάβασα για Xeon X79 100€?

Μπορείς να εξηγήσεις; Εκτός και αν εννοείς τα ψοφια 2χχχ που ΔΕΝ παίρνουν OC οπότε υποβάθμιση πάει και όχι αναβάθμιση από το Χ58

Ποια σε Χ79 παίρνουν OC?

Δημοσ.

Από 1650 (3930Κ) και πάνω αν και δύσκολα βρίσκεις κάτι άλλο ;(

Για τον 1620 (3820) δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω όχι αλλά δεν έχει σημασία μιας και είναι απλά 4/8.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...