dimitrisOP Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τεταρτη θα βαλω και εγω εναν x5670, επιτελους 6core xeon! απο ebay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον μπαίνω και εγώ απο βδομάδα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ξαναναψα το φυτιλι για το 1366 και τους xeon τελικα ; θα σας παρακολουθω μπας και μαθω τιποτα. Γιατι παραειχα συνηθισει στο ευκολο oc με το 1155 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον μπαίνω και εγώ απο βδομάδα! ψηθηκες τελικά για x58? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 απο ebay?Απο εδω μεσα, αγγελια! Εμεινε ενας ακομη αν δεν κανω λαθος. Δεν ξερω αν κανει να αναφερω το ονομα αυτου που εχει βαλει την αγγελια. Σε pm, περισσοτερες πληροφορίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 ψηθηκες τελικά για x58? Αν βρω ΧΕΟΝ ναι Μίλησα με τον Γιώργο και αναμένω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ιδια μητρικη, ιδιος επεξεργαστης και βουρ για benches! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ιδια μητρικη, ιδιος επεξεργαστης και βουρ για benches! Θα σε περάσω χαρ χαρ χαρ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Κατσε πρωτα να τους βαλουμε, και μετα ανεβαζουμε! Να και η παστα περιμενει τον xeon! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Γατάκια να σας τρέξω όταν είστε έτοιμοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Fallen4ngel, με τι συστημα μας εχεις? Στην υπογραφη σου δεν βλεπω κατι καλυτερο απο τους xeon! Εχεις x58? UPDATE: Τωρα ειδα το μηνυμα σου με τα x58! Ορε μανα μου, θα γινει εδω μεσα παρτι με τις x58 και τους xeon! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Eγώ λέω να το κρατήσω για workstation near stock. Θα κρατήσω της υπογραφής λογικά για daily drive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Eγώ λέω να το κρατήσω για workstation near stock. Θα κρατήσω της υπογραφής λογικά για daily drive Οταν λες near stock? Να υποθεσω κανεις πισω απλα γιατι παιζουμε ιδιο team ή ..... Ξαναναψα το φυτιλι για το 1366 και τους xeon τελικα ; θα σας παρακολουθω μπας και μαθω τιποτα. Γιατι παραειχα συνηθισει στο ευκολο oc με το 1155 Ε τους εβαλες στην πριζα οσο να ειναι. Εγω τα λεω αλλα δεν με ακουει κανεις Το ευκολο OC που λες, αυτο ειναι που δεν μου αρεσει. προτιμω να ειναι δυσκολοτερο (οσο ειναι τελος παντων) παρα να αλλαζω ενα Χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Οποιος κάνει κέφι ... το hwbot σας περιμένει. Εκεί θα βρείτε πληθώρα αποτελεσμάτων σε κάθε λογής bench , με πολλά xeon κομμάτια. Λέτε να βάλουμε τα γυαλιά στους ξένους ??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Να πω την αληθεια το hwbot δεν το ειχα σκεφτει, πολυ καλη ιδεα! Κατι θα κανουμε, το μονο σιγουρο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα