Προς το περιεχόμενο

Lenovo A536

Markus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ! Εχω να προβλημα με το κινητο μου και χρειαζομαι την βοηθεια σας. Προσπαθουσα πριν λιγο καιρο να το rootαρω και να του αλλαξω rom ειμουν ομως πολυ στριμογμενος οσον αφορα το χρονο και οτι εκανα το εκανα μεσα σε ενα μισαωρο. Βρηκα λοιπον καποιες οδηγιες απο το XDA Developers και τις ακολουθησα κατα γραμμα. Σε μια απο αυτες ανεφεραι οτι πρεπει να κατεβασω ενα προγραμμα στο κινητο και να φτιαξω ενα recovery αρχειο και μετα τα το κανω flash με ενα αλλο π μ συνιστουσε φυσικα , εγω λοιπον τα εκανα αυτα και μετα που τελιωσε το flash μου ζητουσε να κανει reboot πατησα ναι και απο εκεινη την στιγμη δεν ξανανοιξε ποτε , εφτανε μεχρι το εικονιδιο της lenovo και απο εκει και περα restarts συναιχια. Εψαξα στο google και βρηκα ενα προγραμμα που αν το ειχα ψαξει λιγο καλυτερα πριν θα εκανα μια χαρα την δουλεια μ, τελος παντω sp flash tool ονομαζεται και με αυτο ακολουθοντας παλι οδηγιες προσπαθησα να το φτιαξω αλλα παλι τπτ γτ και αυτο πεταγε " error 8406 " την συσκευη ο υπολογιστης δεν την διαβαζει οταν την συνδεω κανει συναιχια τον χαρακτηριστικο ηχο την εισοδου και μετα της εξοδου επανηλημενα. Ευχαριστω για την προσοχη σας.Παρακαλω πολυ εαν γνωριζεται μηπως μια πιθανη λυση βοηθειστε με  !!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Error 4058 Message: BROM ERROR: S_FT_GET_MEMORY_FAIL (4058) Meaning: SP flash tool was unable to locate the partition you're trying to flash to Solution: * Untick any item (box) with a blank or empty Location - See more at: https://forum.hovatek.com/thread-439.html#sthash.p2QPT4bt.dpuf

Αχααα!!!

Εγω βρηκα παλι αυτο που ειπε απο την αρχει

Error 8406

Meaning: There is some compatibility problem interrupting the flashing process

Solution

* Try flashing another firmware for your exact model

* Update VCOM drivers for the device under Device manager

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Σε windows 7 στην αρχη μ εβγαζε το 8406 αλλα μετα κατεβασα μια πιο καινουργια εκδοση του προγραμματος και μ εβγαζε το αλλο

Error 4058 Message: BROM ERROR: S_FT_GET_MEMORY_FAIL (4058) Meaning: SP flash tool was unable to locate the partition you're trying to flash to Solution: * Untick any item (box) with a blank or empty Location - See more at: https://forum.hovatek.com/thread-439.html#sthash.p2QPT4bt.dpuf

το κοιταξα και αυτο αλλα δεν εχει κατι κενο 

Δημοσ.

Η θα βρεις εναν αλλο υπολογιστη να το κανεις ή θα πας στο αρχικο ποστ(πηγη)και θα ψαξεις μπας και εχει κανενας αλλος τετοιο προβλημα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405

Δημοσ.

Παιξε με τους ντραιβερς οπως και με διαφορετικη εκδοση του φλας τουλ. Επισης δωσε του δικαιωματα διαχειριστη οταν το τρεχεις

Να προσθεσω και με αλλη θυρα
  • Like 1
Δημοσ.

Να προσθεσω και με αλλη θυρα

Ωωω ναι... Παντα στις πισω usb και ποτε με hub. Δοκιμασε και αλλο καλωδιο.. Μπορει να σου φαινονται αστεια ολα αυτα , αλλα δεν ειναι.

Δημοσ.

εχω δοκιμασει ολες τις θυρες λαπτοπ ειναι , και διαφορετικους ντριβερς και σχεδον ολες τις εκδοσης του φλας τουλ και σεδον σε ολες περνω το ιδιο ερρορ δοκιμαζω τωρα διαφορετικες ρομ επομενω βημα θα ειναι σε στααθερο υπολογιστη και μετα θα σας πω ξανα αποτελεσματα 

Δημοσ.

δοκιμασα και σε αλλα 2 pc τιποτε ομως συναιχια τα ιδια μια μ βγαζει error ?? 3 και αλλες φορες τα προηγουμενα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...