Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Αυτό είναι η παλιά έκδοση (που είχε βγάλει ένα φεγγάρι στα 70 ο κοτσοβολος) ωραίο πληκτρολόγιο αλλά επειδή έχει αποσπομενο καλώδιο έβγαζε θέματα σε πολλούς χρήστες έσπαγε η υποδοχή του καλωδίου (το ίδιο έπαθα εγώ και πήγα σε g710)

Ανάμεσα στα 2 προτιμώ το logitech

Δημοσ.

Μια φορά έχω γράψει σε blackwidow ultimate που είχε green switches. Μου φάνηκε πολύ ωραίο αλλά αν ισχύει ότι είναι κατώτεροι από τους cherry mx φαντάζομαι θα είναι πολύ πιο ωραίοι σε αίσθηση οι blue/brown.

Το trigger z μου φαίνεται τέρας.

Οι πρασινοι διακοπτες της razer δεν ειναι της cherry (για αποφυγη παρεξηγησεων), αλλα ειναι πολυ κοντα σε αισθηση με τους blue απλα κανουν περισσοτερο θορυβο..Το trigger z ειναι τερας, χρειαζεσαι αρκετο χωρο στο γραφειο. Εμενα ομως με εχει βολεψει παρα πολυ το wristrest που εχει..

Για τον φιλο που ανεβασε το trigger απο eshop μην το βλεπετε γιατι ειναι παλιο και δεν πιστευω να αξιζει τα 130€ οταν εγω πηρα το καινουργιο στα 110€.

Οπως σου ειπα, εφοσον εισαι αθηνα πηγαινε σε ενα μεγαλο μαγαζι και δες ποιο σ αρεσει, αρχικα ποιοι διακοπτες ειναι σωστοι για σενα και μετα την εταιρια/μοντελο!

Φιλικα.

Δημοσ.

Οι πρασινοι διακοπτες της razer δεν ειναι της cherry (για αποφυγη παρεξηγησεων), αλλα ειναι πολυ κοντα σε αισθηση με τους blue απλα κανουν περισσοτερο θορυβο..Το trigger z ειναι τερας, χρειαζεσαι αρκετο χωρο στο γραφειο. Εμενα ομως με εχει βολεψει παρα πολυ το wristrest που εχει..

Για τον φιλο που ανεβασε το trigger απο eshop μην το βλεπετε γιατι ειναι παλιο και δεν πιστευω να αξιζει τα 130€ οταν εγω πηρα το καινουργιο στα 110€.

Οπως σου ειπα, εφοσον εισαι αθηνα πηγαινε σε ενα μεγαλο μαγαζι και δες ποιο σ αρεσει, αρχικα ποιοι διακοπτες ειναι σωστοι για σενα και μετα την εταιρια/μοντελο!

Φιλικα.

Δεν ξέρω που να πάω να δω, μόνο public και μόνο razer ξέρω ότι μπορώ να πάω να δω.

Δημοσ.

Αν δεν σου χρειάζεται ο φωτισμός μπορείς να πάρεις κάτι πιο φτηνό όπως http://www.skroutz.gr/s/2225883/SteelSeries-6Gv2.html   .Εγω έχω cm tk stealth με καφε switches και ειναι οτι πρεπει (φουλ compact). Πάντως δες μόνο μπλε ή καφε switches .

Δες και αυτο http://www.techstores.gr/cm-storm-kb-quickfire-tk-ultimate-brown-sgk-4011-gkcm1-ui.html

Δημοσ.

Αν δεν σου χρειάζεται ο φωτισμός μπορείς να πάρεις κάτι πιο φτηνό όπως http://www.skroutz.gr/s/2225883/SteelSeries-6Gv2.html .Εγω έχω cm tk stealth με καφε switches και ειναι οτι πρεπει (φουλ compact). Πάντως δες μόνο μπλε ή καφε switches .

Δες και αυτο http://www.techstores.gr/cm-storm-kb-quickfire-tk-ultimate-brown-sgk-4011-gkcm1-ui.html

Δεν το βγάζει το τελευταίο. Θέλω το φωτισμό μου. Προχθες έγραφα με laptop σε σκοτάδι και δεν την πάλευα καθόλου. Όχι επειδή δεν θυμάμαι τις θέσεις αλλά θέλω μια επιπλέον σιγουριά. Επίσης, looks awesome
Δημοσ.

Κάποιο cm ενοείται και εκπλήσσομαι που λίγοι τα προτείνουν εγώ ζαχαρώνω κάτι μήνες τώρα ένα xt με blues βλέπω το φεραν και τώρα το συγκεκριμένο είναι σε ποιότητα κατασκευής ίδιο ακριβώς με το rapid costar made με ατσάλινο backplate από κάτω built like a tank. Αν κάποιος θέλει φωτάκια για μένα η καλύτερη λύση είναι trigger-z ή ultimate. corsair τα θεωρώ overpriced.

Δημοσ.

Ειμαι και γω κατοχος G710+ απο αλλαγη του παλιου Blackwidow Ultimate 2014. Eιμαι πολυ ευχαριστημενος απο το 710+! Πολυ λιγοτερος θορυβος απο το razer και πολυ πιο στιβαρο. Το μονο σπαστικο για μενα ειναι τα macro key στο πλαι το οποια παταω καταλαθος εν ωρα gaming. Κατα τα αλλα προχωρα αφοβα σε αγορα και δεν θα απογοητευτεις και μην ξεχνας οτι η logitech ειναι εγγυση.

Δημοσ.

Μια σημείωση για τον TS. Αν κοιτάς το Logitech G710+ από το ebw έχε το νου σου ότι είναι το απλό 710 με τους μπλε διακόπτες. Στο λέω αν δεν το πρόσεξες για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων :P

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μπέρδεμα η ιστορία με τα logitech. Μιλάμε για πληκτρολόγιο του 2012, που πλέον έχει εξαφανιστεί από παντού. Δεν νομίζω ότι είναι καλή επιλογή γιατί αν συμβεί κάτι δεν είμαι καλυμμένος με άμεση αντικατάσταση κλπ. Θα κοιτάξω σε quickfire σειρά. Έγραψα σήμερα σε ένα πληκτρολόγιο με μαύρους διακόπτες, και μου φάνηκε τελείως silent. Μπορεί να έφταιγε και το περιβάλλον.

Επίσης το quickfire tk είχε πέσει κάποτε στα 70 ευρώ θυμάμαι, αλλά δεν το πήρα τότε. Με αυτό υπόψιν, λέω να περιμένω λίγο μπας και παίξει προσφορά.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Δημοσ.

Αμφιβάλλω αν θα παίξει προσφορά αυτόν τον καιρό. Με capital controls κλπ ο καθένας απλά έχει ένα stock από μερικά δείγματα και τους κοπανάει μια βαρβάτη τιμή για όποιον θέλει χωρίς πολλά πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μπέρδεμα η ιστορία με τα logitech. Μιλάμε για πληκτρολόγιο του 2012, που πλέον έχει εξαφανιστεί από παντού. Δεν νομίζω ότι είναι καλή επιλογή γιατί αν συμβεί κάτι δεν είμαι καλυμμένος με άμεση αντικατάσταση κλπ. Θα κοιτάξω σε quickfire σειρά. Έγραψα σήμερα σε ένα πληκτρολόγιο με μαύρους διακόπτες, και μου φάνηκε τελείως silent. Μπορεί να έφταιγε και το περιβάλλον.

Επίσης το quickfire tk είχε πέσει κάποτε στα 70 ευρώ θυμάμαι, αλλά δεν το πήρα τότε. Με αυτό υπόψιν, λέω να περιμένω λίγο μπας και παίξει προσφορά.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Και εγώ για μια τέτοια προσφορά περιμένω αλλά όπως είπε και ο the other one λόγω CC δύσκολα θα δούμε μια τέτοια καλή προσφορά τώρα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...