Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι παιδιά το κράτος φταίει που κάποιος πίνει και οδηγεί με 200 και ύστερα καρφώνεται σε καμιά μάντρα. Αχ...

• Like 9
Δημοσ.

Και ουσίες να είχε πάρει δεν νομίζω να το πουν.

Btw, διάβασα αυτό που δείχνει ότι είχε συναίσθηση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει... ή είναι παπαρολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 21χρονη, που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή,  επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς πως ο οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης ενώ φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε φιλικά της πρόσωπα πως ο ίδιος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, μπήκε μπροστά της την στιγμή της πρόσκρουσης.

Δημοσ.

Ναι παιδιά το κράτος φταίει που κάποιος πίνει και οδηγεί με 200 και ύστερα καρφώνεται σε καμιά μάντρα. Αχ...

το κράτος ειναι αυτό που οργανώνει τους πολίτες. και πρέπει να κάνει τις ανάλογες ενέργεις αν οι πολίτες είναι χιμπατζήδες.

πχ. περνάει κάποιος με κόκκινο ή οδηγει σουρομένος. 10,000 πρόστιμο επιτόπου, αφαίρεση διπλώματος και κατάσχεση οχήματος. ΑΜΕΣΑ! και όχι, έχω το μπάρμπα του θείου που θα το βρούμε και δεν θα το ξανακάνω. κτλ κτλ.

Εκτελεστικές διαδικασίες εκεί που πονάει, στην τσέπη. Να δεις μετά αν θα υπάρχουν παραβάσεις κοκ..

Anyway, κρίμα στο παιδί, είτε τον γουστάραμε είτε όχι.

• Like 8
Δημοσ.

Και ποιος φταιει; Ο πιωμενος; Το θεμα ειναι να μην υπαρχει πιωμενος πανω σε τιμονι.

Στατιστικα υπαρχουν πολλοι πιωμενοι με τιμονι. Αρα στατιστικα υπαρχουν καποιες πιθανοτητες να πας απο πιωμενο (χτυπα ξυλο). Αν εισαι απο τους ατυχους, τι θα σε ενοιαζε; Να παει φυλακη αυτος που σε εστειλε στο αλλο κοσμο; Ή να μην υπαρχει αυτη η κατασταση;

Ξαναλεω, δεν φταιει ο παντελης για τους 2κ νεκρους καθε χρονο. Ουτε διαβασα πως εκανε καμια "μαλακια". Με 140 λεει πηγαινε στη βουλιαγμενη λεει, λες και υπαρχει κανας που παει με 60-90 ποσο ειναι το οριο εκει.

Anyway, κριμα το παλικαρι, ενω του εκατσε καλα η ζωη, πηγε και τον βρηκε ο θανατος.

• Like 2
Δημοσ.

Στο χέρι σου είναι να τηρείς τον κοκ. Είτε φας πρόστιμο 10 ευρώ είτε 10000. Ο ευσυνείδητος οδηγός δεν καθορίζεται απο τους νόμους. Δηλαδή δεν πρέπει να λες "δεν τρέχω/πίνω επειδή θα φάω πρόστιμο μεγάλο". Αλλά, "δεν τρέχω/πίνω επειδή είναι επικίνδυνο". Ή το χεις ή δεν το χεις. Το κράτος θα σε πάρει απο το χεράκι να σε μάθει τους κινδύνους τέτοιας οδήγησης? Πχ σε λιγο θα βγω να πω οτι το κράτος φταίει που δεν εχω γκομενα διότι δεν μπορώ να βρω δουλειά και ως αποτέλεσμα να μην έχω λεφτά να βγω εξω να γνωρίσω κάποια. Οχι κύριε, εγω ο ίδιος φταίω το ξαναλέω, αν ηταν άγνωστος θα τον κράζατε. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δώσετε ντε και καλα συγχωροχάρτι σε κάποιον. Νεκρό ή ζωντανό. Φταίς, θα το πλερώσεις. Αλλα οι κοπέλες το πληρώσανε και αυτές χωρίς να φταίνε. Αυτο ειναι το point μου.

• Like 1
Δημοσ.

Τσάμπα, εντελώς. Ήταν καλός μουσικός, κακός στιχουργός και συνθέτης. Θα μπορούσε να το δουλέψει και να δώσει πολλά στο χώρο. Κρίμα.

• Like 2
Δημοσ.

Kρίμα κρίμα κρίμα... δεν είχα διαβάσει ειδήσεις και μόλις είδα τον τίτλο του τόπικ νόμιζα πως κάποιος κάνει το κακό τρολάρισμα της χρονιάς

Να πω και κάτι για τον Παντελίδη λίγο άσχετο..  Όταν τον άκουσα για πρώτη φορά σ' ένα τραγούδι του στο ραδιόφωνο, νόμιζα ότι ακούω το καινούριο τραγούδι του Σφακιανάκη. Και λίγους μήνες πριν, είδα τον Σφακιανάκη να λέει σε συνέντευξή του ότι άκουσε ένα τραγούδι του Παντελίδη και νόμιζε ότι ακούει τον εαυτό του :ρ

• Like 1
Δημοσ.

Στο χέρι σου είναι να τηρείς τον κοκ. Είτε φας πρόστιμο 10 ευρώ είτε 10000. Ο ευσυνείδητος οδηγός δεν καθορίζεται απο τους νόμους. Δηλαδή δεν πρέπει να λες "δεν τρέχω/πίνω επειδή θα φάω πρόστιμο μεγάλο". Αλλά, "δεν τρέχω/πίνω επειδή είναι επικίνδυνο". Ή το χεις ή δεν το χεις. Το κράτος θα σε πάρει απο το χεράκι να σε μάθει τους κινδύνους τέτοιας οδήγησης? Πχ σε λιγο θα βγω να πω οτι το κράτος φταίει που δεν εχω γκομενα διότι δεν μπορώ να βρω δουλειά και ως αποτέλεσμα να μην έχω λεφτά να βγω εξω να γνωρίσω κάποια. Οχι κύριε, εγω ο ίδιος φταίω το ξαναλέω, αν ηταν άγνωστος θα τον κράζατε. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δώσετε ντε και καλα συγχωροχάρτι σε κάποιον. Νεκρό ή ζωντανό. Φταίς, θα το πλερώσεις. Αλλα οι κοπέλες το πληρώσανε και αυτές χωρίς να φταίνε. Αυτο ειναι το point μου.

Αν και νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα με τη λογική σου θα έπρεπε να φταίνε και οι κοπέλες που μπήκαν στο αυτοκίνητο μαζί του αν είχε πιει αφού το ξέρανε, έτσι δεν είναι;

(Εγώ δεν άκουσα να είχε πιει πάντως, πρόβα λέει κάνανε όλο το βράδυ, τελειώσανε κι έφυγε).

Kρίμα κρίμα κρίμα... δεν είχα διαβάσει ειδήσεις και μόλις είδα τον τίτλο του τόπικ νόμιζα πως κάποιος κάνει το κακό τρολάρισμα της χρονιάς

Να πω και κάτι για τον Παντελίδη λίγο άσχετο..  Όταν τον άκουσα για πρώτη φορά σ' ένα τραγούδι του στο ραδιόφωνο, νόμιζα ότι ακούω το καινούριο τραγούδι του Σφακιανάκη. Και λίγους μήνες πριν, είδα τον Σφακιανάκη να λέει σε συνέντευξή του ότι άκουσε ένα τραγούδι του Παντελίδη και νόμιζε ότι ακούει τον εαυτό του :ρ

Το ίδιο έπαθα κι εγώ φίλε...είδα την είδηση και νόμισα ότι ήταν κάποιο "αστείο" μετά από όλα αυτά των ημερών....στα πρώτα του τραγούδια έμοιαζε πολύ με το Νότη ναι, πολύς κόσμος μπερδεύτηκε τότε ειδικά αφού δεν τον ήξερε!

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα Ζιο δεν ειναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που φευγει ετσι. Ποτό + αλκοόλ ποτέ.

Δημοσ.

Στο χέρι σου είναι να τηρείς τον κοκ. Είτε φας πρόστιμο 10 ευρώ είτε 10000. Ο ευσυνείδητος οδηγός δεν καθορίζεται απο τους νόμους.

Σε αντίθεση με τον ασυνείδητο....

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα αν κοπανήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο θα χτυπήσεις εσύ μόνο. Οχι κανείς άλλος.

Και επίσης δεν φταίνε οι δρόμοι. Αλλα οι οδηγοί. (εκτός αν ανοίξει η γη να σε καταπιεί)

Ασφαλως! Εκεινο,που θελω να σου δειξω ειναι οτι η ευθυνη ή λοιποι παραγοντες δε μειωνουν το δυσαρεστο συναισθημα για το γεγονος. 

• Like 1
Δημοσ.

Τσάμπα, εντελώς. Ήταν καλός μουσικός, κακός στιχουργός και συνθέτης. Θα μπορούσε να το δουλέψει και να δώσει πολλά στο χώρο. Κρίμα.

Αυτό πώς γίνεται?

Ως προς τι ήταν καλός μουσικός τότε? Μη μου πεις τραγουδιστής :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...