Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Mina Gemini Arnaouti και η Froso Kyriakoy ήταν οι συνεπιβαίνοντες στο θλιβερό δυστύχημα. 

Η Δεύτερη υπέστη ακρωτηριασμό άνω άκρου, έχει πολλαπλά κατάγματα και η κατάσταση της είναι κρίσιμη και σταθερή 

Μέσα στις ερχόμενες ώρες θα έχουμε και τα πορίσματα του ιατροδικαστή. 
Αυτόπτες μάρτυρες μιλάνε για υπερβολική ταχύτητα. 

Κρίμα πραγματικά κρίμα να χάνονται έτσι, τόσο άδικα, ανθρώπινες ψυχές στην άσφαλτο

• Like 1
  • Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έφταιγε η όχι δεν έχει σημασία ,σκοτώθηκε ένας νέος άνθρωπος από τροχαίο, η Ελλάδα είναι πρωτη στην Ευρωπη σε τροχαία και θανάτους.

Προσοχή στο δρόμο παιδιά , όσο και κάλα αμάξια να έχετε δεν θέλει πολύ να γίνει μαλακία σε αυτούς τους κωλοδρομους που εχουμε

Και να μην τρεχετε, το fast n furiοus γυριστηκε σε κλειστο περιβαλλον απο επαγγελματιες, πολλα μονταζ και εφε.

Αυτο λεω στους 20-25 χρόνους που τρέχουν... Δεν φταινε παντα οι δρομοι, οσο χειροτεροι τοσο πιο στοκος καποιος να τρεχει.

Δημοσ.

Μαζεύτηκε και πολλή αρνητική ενέργεια τις τελευταίες μέρες, ας προσέχουμε λίγο τι λέμε και τι γράφουμε...όλα επηρεάζουν.

(Κάποιοι θα κοροϊδέψουν αλλά δεν πειράζει).

• Like 8
Δημοσ.

Μαζεύτηκε και πολλή αρνητική ενέργεια τις τελευταίες μέρες, ας προσέχουμε λίγο τι λέμε και τι γράφουμε...όλα επηρεάζουν.

(Κάποιοι θα κοροϊδέψουν αλλά δεν πειράζει).

Τι θες να πεις ? Οτι η γλωσσοφαγια σκοτωνει και οτι  η εικονιτσα της παναγιας δεν σωζει?

WUT?

Δημοσ.

σορυ αλλά φτες. Ο δρόμος είναι εκεί και τον ξέρεις (**ρδέλο). Το μυαλό σου απλά δεν είναι στη θέση του. Δεν σε παίρνει να τρέξεις.

Και στο σημείο που την έπαθε είναι μια ευθεία που πιάνεις και 100-140 αν θες, και καταλήγει σε κλειστή αριστερή στροφή. Και είναι δρόμος που περνάς μόνο αν μένεις εκεί. Πλεόν λόγω ότι έχει κλείσει το αεροδρόμιο, δεν έχει ποτε κίνηση. 

https://www.google.co.uk/maps/@37.8887836,23.7484966,3a,75y,53.62h,69.68t/data=!3m6!1e1!3m4!1sZ9tbs6Dz-pqBiQJWJwuyrQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=en

btw ήμουν live στο σημείο! ακουστικά, όχι οπτικά. πήγαινα να πάρω το μετρό εκείνη την ώρα. καθε πρωί περνάω απο εκεί

Οκ, το μυαλο μου δεν ειναι στη θεση του. Τρεχω με 100 εξω απο σχολεια καθε μερα. Μια μερα γινεται το κακο και παταω 10 παιδια. Φταιω εγω; Μα καθε μερα το κανω και δεν εγινε τιποτα.

Αυτη ειναι η λογικη του μεσου οδηγου. Και ναι, δεν σου φταιει ο "τα μυαλα του δεν ειναι στη θεση του", σου φταιει ΜΟΝΟΝ το κρατος που για τους χ ψ λογους, εχει αφησει σκοπιμα αυτη την κατασταση.

Δημοσ.

Τι θες να πεις ? Οτι η γλωσσοφαγια σκοτωνει και οτι  η εικονιτσα της παναγιας δεν σωζει?

WUT?

Δεν έχω όρεξη να κάνω πλάκα ούτε είναι το κατάλληλο θέμα. Είπα κάτι που πιστεύω και ότι μπορεί από πολλές απόψεις να παίξει ρόλο και να επηρεάσει. Απλά αυτό.

• Like 3
Δημοσ.

Αν αποφασισω να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο ή αν εγινε κατα λαθος, ο πονος,που θα νιωσω ειναι ιδιος. Αυτο.

Ναι αλλα αν κοπανήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο θα χτυπήσεις εσύ μόνο. Οχι κανείς άλλος.

Και επίσης δεν φταίνε οι δρόμοι. Αλλα οι οδηγοί. (εκτός αν ανοίξει η γη να σε καταπιεί)

Δημοσ.

Τελικά είναι αλήθεια ε;

Νόμιζα ότι είναι πάλι πίπες από τα κουτσομπολίστικα.

Τεσπα, κρίμα για τις γυναίκες που δεν έφταιγαν και ευτυχώς δεν πήρε και κανέναν άλλο στον λαιμό του.

Αυτά.

Δημοσ.

Οκ, το μυαλο μου δεν ειναι στη θεση του. Τρεχω με 100 εξω απο σχολεια καθε μερα. Μια μερα γινεται το κακο και παταω 10 παιδια. Φταιω εγω; Μα καθε μερα το κανω και δεν εγινε τιποτα.

Αυτη ειναι η λογικη του μεσου οδηγου. Και ναι, δεν σου φταιει ο "τα μυαλα του δεν ειναι στη θεση του", σου φταιει ΜΟΝΟΝ το κρατος που για τους χ ψ λογους, εχει αφησει σκοπιμα αυτη την κατασταση.

Είπα και εγώ. Έξι ολόκληρες σελίδες και κανένας δεν έχει κατηγορήσει ακόμα το κράτος. Είχα αρχίσει να ανησυχώ.

• Like 3
Δημοσ.

τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?

ναι ελεγε μαλακιες σε τραγουδι για τα κατεχομενα και τον κραξανε

ναι πεθανε και λυπομαστε

αν ειναι δυνατον δλδ τι σχολια ειναι αυτα!

Μια χαρά ήταν το τραγούδι και πολύ καλά έγραψε.

Οι κύπριοι είναι που θα έπρεπε να ντρέπονται.

Κριμα το παλικάρι 32 χρόνων και τα 2 κορίτσια.

Δημοσ.

συμφωνούμε.

σκόπιμα δεν ξέρω αν την έχει αφήσει την κατάσταση, απλά όπως σε όλα, έτσι και σε αυτό είμαστε μπου***ελο.

Το κράτος φταίει που σε άφησε να πάρεις δίπλωμα και λιγότερο γιατί δεν σου έχει σωστές υποδομές.

Δημοσ.

Πόσο μικρόψυχοι είστε κάποιοι που πεθαίνει κάποιος και βγάζετε ακόμα και εδώ μίσος?

Πραγματικά...

Συλληπητήρια στην οικογένεια του και καλή ανάρρωση στις 2 κοπέλες.

Έτσι όπως ξαφνικά ανέβηκε στην σκηνή, έτσι και έφυγε...

Δημοσ.

Είπα και εγώ. Έξι ολόκληρες σελίδες και κανένας δεν έχει κατηγορήσει ακόμα το κράτος. Είχα αρχίσει να ανησυχώ.

Καλώς ή κακώς, στις "ανεπτυγμένες" κοινωνίες, φορείς του κράτους είναι που ελεγχουν σε ποιους δίνουν διπλώματα, και φροντίζουν για την τήρηση του κοκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...