W0zzAp Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Πεθανε ενας νεος ανθρωπος τα υπολοιπα ειναι περιττα.Ας ειναι καλα οι αλλες δυο κοπελες τελος παντων. RIP
gdriver Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 νέος άνθρωπος δυστυχώς πήγε χαμένο όλο το μέλλον του που ήταν απλόχερα στρωμμένο πλέον. αδικία.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 οσοι τον εκραζαν και ελεγαν μαλακιες για το παλικαρι να δω πως θα νιωθουν τωρα....(και ειδικα ο γιωργος θεοφανους που ειπε εχθες αυτά τα λογια για τον παντελη...) τι έχει να λέει ρε φίλε ότι του έκανε κριτική προχθές; Ζωντανός ήταν ακόμα. Ολοι θα πεθάνουμε μια μέρα, και φυσικά όσο ζούμε θα κρινόμαστε για αυτά που κανουμε. Δεν υπάρχει καμία αντίφαση απολύτως. Βασικα αν το καντηλι το κρατας αναποδα, θα αδειασει αλλα θα φταις εσυ. Υπερβολικη ταχυτητα, χωρις ζωνες, υπο την επηρεια ουσιων, ξενυχτι.Αν επαιρνε κανεναν πεζο στον λαιμο του να δω τι θα λεγαμε... αυτό. η μοιρολατρεία με καντήλια και μεταφυσικές δεν είναι καλός μπούσουλας στη ζωή, σε απαλλάσσει από τις ευθύνες.
isspro98 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 συλλυπητηρια, επισης σε ολους τους ανθρωπους που χανουν τους αγαπημενους τους... 1
Swimmer21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν και τους τρεις επιβαίνοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα για να απεγκλωβίσουν τον Παντελή, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν φόραγε ζώνη, και όταν τα κατάφεραν διαπίστωσαν ότι δεν είχε σφυγμό. Μόλις απεγκλωβίστηκε η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης.
Glikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ΑΝ όντως φταίει αυτός λόγω αλκοόλ ή/και υπερβολικής ταχύτητας και τραυμάτισε/σκότωσε και άλλους, τότε δεν νιώθω καθόλου εμπάθεια. Έφταιγε και το πλήρωσε και δυστυχώς πήρε και άλλους στον λαιμό του. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Να δω τι θα λέγατε στις οικογένεια των θυμάτων. Αμ έτσι είναι, οταν ένας διάσημος σκοτώνεται άσχετα αν έφταιγε ή όχι, υμνείται. Δεν θέλω να φανώ κακεντρεχής, απλά μιλάω αντικειμενικά και ρεαλιστικά. Για τα παιδιά της Αφρικής που πεθαίνουν απο πείνα και aids no one gives a shit ε? Αυτά από μένα. Χωρίς να είμαι biased προς αυτόν. 11
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Η ζωή του σύντομη αλλά σαν παραμύθι...και όταν τελικά κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε, έφτασε στην κορυφή μόνος του και ο κόσμος τον αγαπούσε η ζωή είχε απλά άλλα σχέδια....τι να πεις και τι να σχεδιάσεις! Στεναχωρήθηκα πολύ, μου άρεσε και ως τραγουδιστής και ως φυσιογνωμία. . Μας άφησε πολλά ωραία τραγούδια που θα ακούγονται για χρόνια πιστεύω, το αγαπημένο μου είναι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=l_tbHLYsLBM Καλό του ταξίδι. 6
παπι Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ΑΝ όντως φταίει αυτός λόγω αλκοόλ ή/και υπερβολικής ταχύτητας και τραυμάτισε/σκότωσε και άλλους, τότε δεν νιώθω καθόλου εμπάθεια. Έφταιγε και το πλήρωσε και δυστυχώς πήρε και άλλους στον λαιμό του. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Να δω τι θα λέγατε στις οικογένεια των θυμάτων. Αμ έτσι είναι, οταν ένας διάσημος σκοτώνεται άσχετα αν έφταιγε ή όχι, υμνείται. Δεν θέλω να φανώ κακεντρεχής, απλά μιλάω αντικειμενικά και ρεαλιστικά. Για τα παιδιά της Αφρικής που πεθαίνουν απο πείνα και aids no one gives a shit ε? Αυτά από μένα. Χωρίς να είμαι biased προς αυτόν. Δεν φταίει ο Παντελίδης για τους 2κ/ετος νεκρούς από τροχαία. 1
aris1986 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δεν φταίει ο Παντελίδης για τους 2κ/ετος νεκρούς από τροχαία. To ξέρουμε απλά έγινε ένας αριθμός της στατιστικής.
aristos12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 αν κ δέν μού αρεσε σάν τραγουδιστής κρίμα κ αδικο πού εφυγε σέ τροχαίο ενας νέος 33 χρόνων , ισως επειδή ετρεχε πολύ ? επειδή ειχε πιεί ? επειδή δέν φόραγε ζώνη ασφαλείας (αν φοραγε μπορεί νά ειχε τραυματιστεί μόνο ) κουράγιο στούς συγγενείς του κ περαστικά στίς 2 κοπέλες πού ηταν μαζί του στό αμάξι http://www.protothema.gr/greece/article/554337/nekros-se-trohaio-o-tragoudistis-padelis-padelidis-/ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Κρίμα!! όταν είδα το πρωί την είδηση νόμιζα ότι ήταν τρολλ αλλά... ήταν αλήθεια. Κρίμα ρε γαμώτο. Νέος άνθρωπος, είχε όλη τη ζωή μπροστά του... Μου άρεσαν κάποια τραγούδια του, ιδίως το "δεν ταιριάζετε σου λέω".
aris1986 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/600575-νεκρός-ο-παντελίδης-σε-τροχαίο-στην-λ-βουλιαγμέ/page-4#entry54661140
Swimmer21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Λενε πεθανε η μια κοπελα τελικα, ισχυει;
Kostasspil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Κρίμα. Ας μην αρχίσουμε τα "ναι αλλά 'όταν σκοτώνονται στη Συρία στ @@ σας". Στον θάνατο δεν χωράνε συμψηφισμοί
4saken Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 τι έχει να λέει ρε φίλε ότι του έκανε κριτική προχθές; Ζωντανός ήταν ακόμα. Ολοι θα πεθάνουμε μια μέρα, και φυσικά όσο ζούμε θα κρινόμαστε για αυτά που κανουμε. Δεν υπάρχει καμία αντίφαση απολύτως. αυτό. η μοιρολατρεία με καντήλια και μεταφυσικές δεν είναι καλός μπούσουλας στη ζωή, σε απαλλάσσει από τις ευθύνες. Μην το λες σε μενα, εγω quote εκανα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις