Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πεθανε ενας νεος ανθρωπος τα υπολοιπα ειναι περιττα.Ας ειναι καλα οι αλλες δυο κοπελες τελος παντων.

RIP

• Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οσοι τον εκραζαν και ελεγαν μαλακιες για το παλικαρι να δω πως θα νιωθουν τωρα....(και ειδικα ο γιωργος θεοφανους που ειπε εχθες αυτά τα λογια για τον παντελη...)

τι έχει να λέει ρε φίλε ότι του έκανε κριτική προχθές; Ζωντανός ήταν ακόμα.

Ολοι θα πεθάνουμε μια μέρα, και φυσικά όσο ζούμε θα κρινόμαστε για αυτά που κανουμε. Δεν υπάρχει καμία αντίφαση απολύτως.

Βασικα αν το καντηλι το κρατας αναποδα, θα αδειασει αλλα θα φταις εσυ.

Υπερβολικη ταχυτητα, χωρις ζωνες, υπο την επηρεια ουσιων, ξενυχτι.Αν επαιρνε κανεναν πεζο στον λαιμο του να δω τι θα λεγαμε...

αυτό. η μοιρολατρεία με καντήλια και μεταφυσικές δεν είναι καλός μπούσουλας στη ζωή, σε απαλλάσσει από τις ευθύνες.

Δημοσ.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν και τους τρεις επιβαίνοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα για να απεγκλωβίσουν τον Παντελή, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν φόραγε ζώνη, και όταν τα κατάφεραν διαπίστωσαν ότι δεν είχε σφυγμό. Μόλις απεγκλωβίστηκε η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. 

Δημοσ.

ΑΝ όντως φταίει αυτός λόγω αλκοόλ ή/και υπερβολικής ταχύτητας και τραυμάτισε/σκότωσε και άλλους, τότε δεν νιώθω καθόλου εμπάθεια. Έφταιγε και το πλήρωσε και δυστυχώς πήρε και άλλους στον λαιμό του. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Να δω τι θα λέγατε στις οικογένεια των θυμάτων. Αμ έτσι είναι, οταν ένας διάσημος σκοτώνεται άσχετα αν έφταιγε ή όχι, υμνείται. Δεν θέλω να φανώ κακεντρεχής, απλά μιλάω αντικειμενικά και ρεαλιστικά. Για τα παιδιά της Αφρικής που πεθαίνουν απο πείνα και aids no one gives a shit ε? Αυτά από μένα. Χωρίς να είμαι biased προς αυτόν.

• Like 11
Δημοσ.

Η ζωή του σύντομη αλλά σαν παραμύθι...και όταν τελικά κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε, έφτασε στην κορυφή μόνος του και ο κόσμος τον αγαπούσε η ζωή είχε απλά άλλα σχέδια....τι να πεις και τι να σχεδιάσεις! Στεναχωρήθηκα πολύ, μου άρεσε και ως τραγουδιστής και ως φυσιογνωμία. .

Μας άφησε πολλά ωραία τραγούδια που θα ακούγονται για χρόνια πιστεύω, το αγαπημένο μου είναι αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=l_tbHLYsLBM

Καλό του ταξίδι.

• Like 6
Δημοσ.

ΑΝ όντως φταίει αυτός λόγω αλκοόλ ή/και υπερβολικής ταχύτητας και τραυμάτισε/σκότωσε και άλλους, τότε δεν νιώθω καθόλου εμπάθεια. Έφταιγε και το πλήρωσε και δυστυχώς πήρε και άλλους στον λαιμό του. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Να δω τι θα λέγατε στις οικογένεια των θυμάτων. Αμ έτσι είναι, οταν ένας διάσημος σκοτώνεται άσχετα αν έφταιγε ή όχι, υμνείται. Δεν θέλω να φανώ κακεντρεχής, απλά μιλάω αντικειμενικά και ρεαλιστικά. Για τα παιδιά της Αφρικής που πεθαίνουν απο πείνα και aids no one gives a shit ε? Αυτά από μένα. Χωρίς να είμαι biased προς αυτόν.

Δεν φταίει ο Παντελίδης για τους 2κ/ετος νεκρούς από τροχαία.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φταίει ο Παντελίδης για τους 2κ/ετος νεκρούς από τροχαία.

To ξέρουμε απλά έγινε ένας αριθμός της στατιστικής.

Δημοσ.

αν κ δέν μού αρεσε σάν τραγουδιστής κρίμα κ αδικο πού εφυγε   σέ τροχαίο  ενας νέος 33 χρόνων , ισως επειδή ετρεχε  πολύ ? επειδή ειχε πιεί ? επειδή δέν φόραγε ζώνη ασφαλείας (αν φοραγε μπορεί νά ειχε τραυματιστεί μόνο ) κουράγιο στούς συγγενείς του  κ περαστικά στίς 2 κοπέλες πού ηταν μαζί του στό αμάξι 

http://www.protothema.gr/greece/article/554337/nekros-se-trohaio-o-tragoudistis-padelis-padelidis-/

• Like 1
Δημοσ.

Κρίμα!! όταν είδα το πρωί την είδηση νόμιζα ότι ήταν τρολλ αλλά... ήταν αλήθεια. Κρίμα ρε γαμώτο. Νέος άνθρωπος, είχε όλη τη ζωή μπροστά του... Μου άρεσαν κάποια τραγούδια του, ιδίως το "δεν ταιριάζετε σου λέω".

Δημοσ.

τι έχει να λέει ρε φίλε ότι του έκανε κριτική προχθές; Ζωντανός ήταν ακόμα.

Ολοι θα πεθάνουμε μια μέρα, και φυσικά όσο ζούμε θα κρινόμαστε για αυτά που κανουμε. Δεν υπάρχει καμία αντίφαση απολύτως.

αυτό. η μοιρολατρεία με καντήλια και μεταφυσικές δεν είναι καλός μπούσουλας στη ζωή, σε απαλλάσσει από τις ευθύνες.

Μην το λες σε μενα, εγω quote εκανα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...