anwnymh29 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Τι γραφετε εδω μεσα ρε θα κλαψω.. αν εκανε σεξ,σε τι περιβαλλον ζουσε,αν ηταν αυτοκαταστροφικος,αν ειχε ψυχολογικα..τι ειναι αυτα?Μηπως μπορει να σας απαντησει ο ιδιος ? Αμ δεν μπορει.. Οσο για την ευθυνη ειναι μοιρασμενη και στους τρεις εκτος αν μπηκαν στο αμαξι υπο την απειλη οπλου. Οι οποιες αποζημιωσεις ειναι σωστο και απολυτως λογικο να δοθουν.
kleo1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 τι διαφορά έχει αυτό το τοπικ με τις ξεφτυλο-μεσημεριανές εκπομπές; ποιος θα μου λύσει αυτή την απορία; τις οποίες εκπομπές φαντάζομαι όλοι συχαίνεστε 1
johnbond Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 τι διαφορά έχει αυτό το τοπικ με τις ξεφτυλο-μεσημεριανές εκπομπές; ποιος θα μου λύσει αυτή την απορία; τις οποίες εκπομπές φαντάζομαι όλοι συχαίνεστε Η διαφορά είναι οτι εδώ συζητάμε για να συζητάμε στυλ καφενείου. Ενώ στην tv χαίρονται με το κακό του άλλου καθώς ανεβαίνει η τηλεθέαση και κατ'επέκταση και ο μισθός τους. 1
dimitrisOP Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω ,αφού γίνονταν συνέχεια σουρωτήρι , έναν οδηγό δεν μπορουσε να προσλάβει να τον κουβαλάει από εδώ και από εκεί? τι θα του κόστιζε δηλαδή να τον πληρώνει ένα 1000ρικο τον μήνα, λες και δεν είχε λεφτά...
anwnymh29 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 τι διαφορά έχει αυτό το τοπικ με τις ξεφτυλο-μεσημεριανές εκπομπές; ποιος θα μου λύσει αυτή την απορία; τις οποίες εκπομπές φαντάζομαι όλοι συχαίνεστε Εδω μεσα ειναι χειροτερες Κατινες και απο τις σκατιανες.. τι διαβαζουμε ρε..
margaritagr Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω ,αφού γίνονταν συνέχεια σουρωτήρι , έναν οδηγό δεν μπορουσε να προσλάβει να τον κουβαλάει από εδώ και από εκεί? τι θα του κόστιζε δηλαδή να τον πληρώνει ένα 1000ρικο τον μήνα, λες και δεν είχε λεφτά... Γιατι δν ειναι θεμα ικανότητας αλλα μυαλου και νοοτροπίας. Αυτος που τα χει κοπανήσει και δε παιρνει ταξί (ή οδηγό οπως λες γι αυτη την περιπτωση) δε το κανει για να μη πληρωσει απλα επειδη το θεωρει υπερβολικο και πιστευει οτι "το χει" Εγω μια και μονη φορα ειχα πιει πολυ οταν ειχα αμαξι στα γενεθλια μου, περυσι. Επειδη πηγαμε κ για φαι μετα κ εφτασε η ωρα 6-7 κ ειχα ξενερωσει, θα μπορουσα ισως να το παρω, αλλα δε το ρίσκαρα. Το αφησα εκει που ηταν , με γυρισε η φιλη μου και την αλλη μερα κατεβηκα με τον μπαμπα μου και το πηρα. Αυτο ειναι το λογικο αλλα δυστυχως δε σκέφτονται ολοι ετσι. 2
livefreeordie Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εμενα παντως μου φαινεται αυτο που τρωει περισσοτερο την οικογενεια ειναι μην χασει την αποζημιωση ή μην πληρωσει τις αποζημιωσεις των κοριτσιων. Γι'αυτο και τοση καουρα να αποδειχθει πως δεν οδηγουσε ο Παντελιδης. 1
Miracle Worker Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με τα παραπάνω και δείχνουν την κατάντια μας. Μια ένσταση όσον αφορά το επάγγελμα. Το να έμενε στο ναυτικό δεν ήταν και καμιά σπουδαία καριέρα. 1000 €μισθό θα έπαιρνε για να γυρνάει με τα καράβια και να χτυπάει προσοχες. Εφόσον είχε το ταλέντο και το μικρόβιο καλά έκανε και ακολούθησε αυτό που γούσταρε αλλά έπρεπε να προστατέψει τον εαυτό του και να τον προστατεύουν οι δικοί του Χαχά, πως φαίνεται ο άνθρωπος που έχει πάει στρατό ξηράς. το να ζητησουνε αποζημιωση ειναι νομιμο (μονο αν δεν εχουν πιει και οι συνεπηβατες,σε μια τετοια περιπτωση δικαιουνται 30 η 50%) , αλλα σιγουρα οχι ηθικο . να παει καποιος να χτυπησει την πορτα μιας οικογενειας που μολις εχασε ενα παλληκαρι 32 ετων για αποζημιωση ,σημαινει οτι δεν εχει καμια αξια στην ζωη του Το θέμα είναι ότι υπάρχει μία τεράστια κληρονομιά, που αφού ο θανών δεν είχε παιδιά, δεν υπάρχει άμεσος(ηθικά) δικαιούχος. Γιατί λοιπόν είναι ηθικό την τεράστια αυτή κληρονομιά να την πάρει όλη η οικογένεια, όταν υπάρχει μία κοπέλα που πιθανόν να μείνει βαριά ανάπηρη και να αντιμετωπίσει πρόβλημα επιβίωσης, εξαιτίας εν μέρει του θανόντα. τι διαφορά έχει αυτό το τοπικ με τις ξεφτυλο-μεσημεριανές εκπομπές; ποιος θα μου λύσει αυτή την απορία; τις οποίες εκπομπές φαντάζομαι όλοι συχαίνεστε Το θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ενδιαφέρον για συζήτηση. Έχω δύο περιπτώσεις γνωστών μου που έχουν βρεθεί σε παρόμοια περιστατικά με πολλά παρατράγουδα. Γενικά, δυστυχώς μέσα από τις Τατιάνες και την δημοσιότητα που έχει πάρει το δυστύχημα, είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε πως λειτουργούν οι δικηγόροι, η αστυνομία, η δικαιοσύνη και οι λοιποί εμπλεκόμενοι σε τέτοια περιστατικά. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να γίνει αν υπόθεση ήταν low profile. Μπορεί να έβγαζαν υπαίτιο κανέναν τυχαίο περαστικό. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2016 από Miracle Worker 1
cosmos000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Η ουσία είναι μία..και ο μπακλαβάς γωνία... Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος (χωρίς να εξετάζουμε ιστορικό...διασημότητα...το πόσο καλός ή κακός άνθρωπος ήταν) λόγω μέθης.Το ότι δεν υπήρχαν περισσότερα θύματα εντός και εκτός αυτοκινήτου μάλλον ήταν καθαρά θέμα τύχης.Αυτό και μόνο θα πρέπει τουλάχιστον να βάλει σε σκέψεις ειδικότερα τους νεότερους σχετικά με το ποτό και την οδήγηση.Δεν υπάρχει δικαιολογία..κοτζάμ τανκ οδηγούσε (απο θέμα ασφάλειας) και όμως έγινε το κακό. Αυτό που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση απ όλο αυτό το γεγονός είναι οι συμπεριφορές.Βάλτε τον εαυτό σας στην θέση των κοριτσιών που επέζησαν.Έτσι θα κάνατε??ή στην θέση της οικογένειας.... Η μια ο κώλος της πονεί και δεν μιλάει...η άλλη είναι τραυματισμένη μιλάει στον δικηγόρο και στην μάνα της ...αλλά κατάθεση στην αστυνομία δεν "μπορεί" να δώσει... η οικογένεια (που ο γιος της ευθυνεται για όλη την κατασταση) δεν έχει πάει να υποστηρίξει τις κοπέλες για το κακό που έγινε...αλλά έχουν χρόνο να ανεβάζουν στο φβ τραγουδάκια και λοιπές αφιερώσεις.... Απ ότι καταλαβαίνω εγώ με το ταπεινό μυαλό μου..μπήκε το χρήμα στη μέση....έπεσαν και τα κοράκια από πάνω και τους συμβουλεύουν όλους ώστε να έχουν την καλύτερη χρηματική αποζημίωση... Λυσσάνε και τα μμε και η κάθε κατιάνα γιατί έχει ψωμί η υπόθεση και το κοινό έχει γίνει σπεσιαλίστας σε ό,τι σαχλαμάρα του σερβίρουν... Ακόμα και εδώ μέσα...τσακώνεστε και έχετε γίνει εξπέρ λες και είναι να έχετε εσείς οικονομικές απολαβές... Κανένα ποσόν δεν θα φέρει πίσω το παλικάρι...όποιος και να πάρει...ό,τι και να πάρει... Αλλά λίγο ανθρωπιά...λίγο τσίπα...λίγο ντρομπροσύνη.. 2
suffocater Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 tl;dr -->facts(αδιαμφισβήτητα):1)Ήταν ζάντα,οπότε αναμενόμενο2)Τα κοριτσια ειτε ηξεραν,ειτε όχι πως ήταν ζάντα ο νεκρος,δικαιούνται αποζημίωση,η οποία απλα μπορει να ειναι μικρότερη αν αποδειχθει πως το γνώριζαν.Τip,γιατι καποιοι ακόμα μπερδέυεστε:γενετικό υλικό δεν ειναι μόνο το σπέρμα.Μπορει να ειναι μια τρίχα,σαλιο,κλπ.Το αν ήταν σκυμμένη καμιά τους και γιαλιζε τιποτα,ή αν το κουτάκι της κοκα κολας ήταν εκει επειδή την ηθελε για να την αναμιξει με ουισκι,καμία,περα της κουτσομπολιστικης,σημασια έχουν.Η οργή για τους ηλιθιους που,επειδή δεν εκτιμούν την ζωή τους,βαζουν σε ρισκο των υπολοίπων ,ειναι πολύ μεγάλη για να στεναχωρηθώ έστω και λίγο.Αλλα το καλό ειναι πως ειναι και αυτό μια μορφή του survival of the fittest και μειώνεται ο αριθμός τους.
insomnia888 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εδω μεσα ειναι χειροτερες Κατινες και απο τις σκατιανες.. τι διαβαζουμε ρε.. Αν ανοίξεις topic για το νόημα του χρόνου κατά Heidegger, τα μετά των φυσικών του Αριστοτέλη ή για το συμπόσιο του Πλάτωνα, ενημέρωσέ με, με ενδιαφέρει
anwnymh29 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αν ανοίξεις topic για το νόημα του χρόνου κατά Heidegger, τα μετά των φυσικών του Αριστοτέλη ή για το συμπόσιο του Πλάτωνα, ενημέρωσέ με, με ενδιαφέρει Για το κουτσομπολιο μιλαω βρε συμφορουμιτη.. οπως ειπε και ο cosmos000 λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.
insomnia888 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Για το κουτσομπολιο μιλαω βρε συμφορουμιτη.. οπως ειπε και ο cosmos000 λιγος σεβασμος δεν βλαπτει. Κοίτα κανείς δεν είναι άγιος αλλά το σεβασμό προς τον εαυτό μας τον δημιουργουμε οι ίδιοι με τις πραξεις μας. Ο μακαρίτης επεδίωξε το σταριλικι=κουτσομπολιό, ο ίδιος ανέβαζε φωτος στα social media όπου ίσα που φαινόταν πίσω από βουνά από πιάτα και λουλούδια. Την προσοχή την τράβηξε επειδή πήρε μία κιθάρα, φόρεσε μόνο το boxer και τη φανέλα, έκατσε πάνω στη χεστρα τραγουδώντας "δεν ταιριαζετε". Στη συνέχεια συμπλήρωσε με την παρουσία του το κασέ της Παολα και τελευταία της Βανδη. Ήθελε να τον γνωρίσουμε, καμαρωνε που ήταν γκομενιαρης και έπαιρνε τα μωρά δύο-δυο. Δυστυχώς είχε τραγικό, πρόωρο και άδοξο τέλος. Δεν πέρασε απαρατήρητο και το κουτσομπολιό ήταν μέρος της προβολής που ο ίδιος επεδίωκε. Το ότι τραγούδησε για την γκομενα από τα κατεχόμενα λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το σχήμα στην Αθήνα δεν ήταν τυχαίο ούτε άστοχο.
ASFE Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/nea-stoixeia-gia-to-troxaio-apo-tin-oikogeneia-pantelidi Εχουν αρχισει να με νευριαζουν οι της οικογενειας... Αντι η μανα να βγει δημοσια και να κανει μια προπαγανδα περι ποτου και οδηγησης και τα συναφη αυτοι καθονται και ψειριζουν την μαιμου για το χρημα και τις αποζημιωσεις. 5
suffocater Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/nea-stoixeia-gia-to-troxaio-apo-tin-oikogeneia-pantelidi Εχουν αρχισει να με νευριαζουν οι της οικογενειας... Αντι η μανα να βγει δημοσια και να κανει μια προπαγανδα περι ποτου και οδηγησης και τα συναφη αυτοι καθονται και ψειριζουν την μαιμου για το χρημα και τις αποζημιωσεις. " Αλλά για να αναπαυτεί η ψυχή αυτού του ανθρώπου είμαστε υποχρεωμένοι να διερευνήσουμε τα πάντα»." ε ναι,για την ηρεμία της ψυχής,πάνω απ όλα. Αλλιως τα σκουλικια δεν σε χωνεύουν. Τα χιλιαρικα των αποζημιώσεων ειναι δευτερεύοντα. Νομίζω ειναι προφανές πλεον οτι ειναι αποφασισμένοι να πούνε οποιαδήποτε π@Π@R1a ωστε να μην δώσουν φράγκο,να αναπαυτεί η ψυχούλα του βρε. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις