Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας με διορθώσω...

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500068561

2.72...

"Και αυτό γιατί σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του προσδιορίσθηκε τελικώς στον απίστευτο αριθμό του 2,72 mg ανά λίτρο που είναι από τους μεγαλύτερους αριθμούς χρήσης αλκοόλ που έχουν καταγραφεί στα ελληνικά και ευρωπαϊκά χρονικά."

Ανταγωνιστικός ο Έλληνας...

Το CSI:insomnia είχε φτάσει στο συμπέρασμα οτι σιγά την ποσότητα που είχε πιεί ή κάτι τέτοιο οπότε τι να μας πει το πόρισμα... :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Ας με διορθώσω...

2.72...

"Και αυτό γιατί σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του προσδιορίσθηκε τελικώς στον απίστευτο αριθμό του 2,72 mg ανά λίτρο που είναι από τους μεγαλύτερους αριθμούς χρήσης αλκοόλ που έχουν καταγραφεί στα ελληνικά και ευρωπαϊκά χρονικά."

Απολυτα λογικο, δεν παει ετσι απλα ευθεια το αυτοκινητο.

Δημοσ.

Ας με διορθώσω...

2.72...

Η οικογένεια του υποστηρίζει ότι δεν οδηγούσε αυτός?

lol

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν είχε Tesla (με το αντίστοιχο extra) θα κατηγορούσε τον "αυτόματο πιλότο" :P

Δημοσ.

Ε λογικό δεν είναι (εν μέρει);

Λογικά δε θα θέλουν και να σπιλωθεί το όνομά του, αλλά και να μην πάρουν τίποτα απ' τις ασφαλιστικές.

Πρόσθεσε στην εξίσωση και τις ενδεχόμενες μηνύσεις που θα έχουν να αντιμετωπίσουν από την πλευρά των γυναικών.

• Like 1
Δημοσ.

Ε λογικό δεν είναι (εν μέρει);

Λογικά δε θα θέλουν και να σπιλωθεί το όνομά του, αλλά και να μην πάρουν τίποτα απ' τις ασφαλιστικές.

Πρόσθεσε στην εξίσωση και τις ενδεχόμενες μηνύσεις που θα έχουν να αντιμετωπίσουν από την πλευρά των γυναικών.

Πλέον επίσημα το αλκοόλ στο αίμα του μακαρίτη ανέβηκε στα 2,72 που σημαίνει ότι ήταν τύφλα. Προφανώς τύφλα ήταν και οι κοπελιές που ανέβηκαν μαζί του στο αμάξι. Αν ήταν νηφαλιες δεν θα έμπαιναν. Με τις δικές τους τοξικολογικές τί γίνεται? Οπότε γιατί να ζητήσουν αποζημίωση? Επίσης κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα χθες ότι ο Ρεμος θα κερδίσει 50 χιλιάρικα από το τραγικό ατύχημα. Υπάρχουν όμως δημοσιεύματα που λένε ότι ο μακαρίτης είχε θέμα με το αλκοόλ και είχε γλυτώσει 3 φορές από ανάλογα ατυχήματα. Ο Ρεμος αποκλείεται να μην γνώριζε το πρόβλημα, "φίλος" του ήταν. Γιατί να αποζημιωθεί αφού γνώριζε σε ποιόν έδινε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Και στην τελική αντί να χρησιμοποιήσουν το τραγικό αυτό γεγονός ως παράδειγμα για αποφυγή μπας και βάλουν μυαλό πολλοί και σωθούν ζωές, προσπαθούν να πλουτίσουν. Ο θάνατός σου ζωή μου....

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον επίσημα το αλκοόλ στο αίμα του μακαρίτη ανέβηκε στα 2,72 που σημαίνει ότι ήταν τύφλα. Προφανώς τύφλα ήταν και οι κοπελιές που ανέβηκαν μαζί του στο αμάξι. Αν ήταν νηφαλιες δεν θα έμπαιναν. Με τις δικές τους τοξικολογικές τί γίνεται? Οπότε γιατί να ζητήσουν αποζημίωση? Επίσης κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα χθες ότι ο Ρεμος θα κερδίσει 50 χιλιάρικα από το τραγικό ατύχημα. Υπάρχουν όμως δημοσιεύματα που λένε ότι ο μακαρίτης είχε θέμα με το αλκοόλ και είχε γλυτώσει 3 φορές από ανάλογα ατυχήματα. Ο Ρεμος αποκλείεται να μην γνώριζε το πρόβλημα, "φίλος" του ήταν. Γιατί να αποζημιωθεί αφού γνώριζε σε ποιόν έδινε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Και στην τελική αντί να χρησιμοποιήσουν το τραγικό αυτό γεγονός ως παράδειγμα για αποφυγή μπας και βάλουν μυαλό πολλοί και σωθούν ζωές, προσπαθούν να πλουτίσουν. Ο θάνατός σου ζωή μου....

1. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας ότι δεν επιτρέπεται στους επιβάτες ΙΧ να είναι υπό επήρεια αλκοόλ. Για μένα χαζές γκόμενες σαν αυτές που τρέχουν γύρο γύρο από διάσημους άνδρες και έχουν ευθύνες επειδή κάτσανε σε ένα όχημα που οδηγούσε ένας μισοπεθαμένος οδηγός. Αλλά νομίζω νομικά μπορούν να κυνηγήσουν την οικογένεια και μάλλον καλά θα κάνουν.

2.Ο Ρέμος δεν θα κερδίζει 50 χιλ αλλά θα πάρει αποζημίωση για χαμένο όχημα. Ασφάλεια λέγεται.Παράνομο να μην την έχεις.

επίσης δεν ήταν νταντά για 30χρονο Παντελίδη. Ο Ρέμος έπρεπε να του βάλει μυαλά? Σιγά. 

Για Παντελίδη δεν φταίνε ούτε τίποτα χαζά κορίτσια ούτε το ότι ο Ρέμος δεν τον πρόσεξε που ήταν αλκοόλας. Για Παντελίδη φτάει μόνο ο Παντελίδης Έτσι όπως ήταν και αν ισχύει 2,87 ανά λίτρο τότε ο θάνατος ήταν κοντά και μέσα στην τραγωδία βρίσκω ένα το καλό. Τό ότι βρήκε τον ίδιο που ευθύνεται και όχι κανέναν τυχαίο που βρέθηκε στο λάθος μέρος σε λάθος χρόνο.

και στο κάτω κάτω δεν νομίζω ότι ήταν κολλητάρια ο Ρέμος με Παντελίδη. Πόσα χρόνια είναι στο προσκήνιο ο Παντελίδης? 3-4-5 χρόνια? Έγιναν best friend for ever μέσα σ αυτό διάστημα? Δεν δουλεύει έτσι το πράμα. Καλοί γνωστοί συμπαθούσε ο ένας τον άλλον οκ θα πω. Αλλά καλύτερος φίλος? Έχω αμφιβολίες.

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί πρέπει να πιστέψουμε ότι ήταν όντως 1.5;

Επρεπε να το ειχα αναφερει εξ αρχης(τωρα ακουγεται καπως σαν "μετα Χριστον προφητης") αλλά ο 3ος ξαδερφος μου εχει ενα κολλητο που ειναι υπευθυνος για την ασφαλεια μεγαλων επιχερηματιων(Μαρινακης ενας εξ αυτων, επισης του Σαμαρα οταν ηταν πρωθυπουργος) καθως και παρα πολλων τραγουδιστων.

Και μου ειχε(ο ξαδερφος) πει τοτε την 2η ημερα μετα το ατυχημα οτι "Αστο για τον Παντελιδη, ηταν "......" " και ειπε μια λεξη για το μεθυσμενος που δεν την θυμαμαι, με την εννοια του τελειως λιωμα. Και του το ειχε πει αυτος ο κολλητος του που ειναι βαθια μεσα στα πραγματα.

Οποτε με την επιβεβαιωση που προερχεται και απο το πορισμα εγω το πιστευω οποτε δυστυχως πρεπει να πω οτι οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες ή οποιος παει γυρευοντας καλα να παθει. Φυσικα κριμα που πεθανε εννοειται, αλλά την βλακεια δεν την αντεχω.

2ον γιατι να μην το πιστεψετε? Ποιο λογο εχουν οι αστυνομικοι/ερευνητες/ιατροδικαστες κλπ να παραποιησουν τα στοιχεια??

Το οριο ειναι φτιαγμενο για να κοβει κληση με το παραμικρο.Δεν ειναι οριο ψυχωσωματικης επιδρασης απτο αλκοολ,απλα ο νομοθετης επρεπε να βαλει ενα νουμερο κ φυσικα οσο το δυνατον πιο αυστηρο για να τα κονομαει.

BS.

Ο νομοθετης δεν βαζει αυθαιρετα νουμερα. Βαζει νουμερα λαμβανοντας υποψη επιστημονικες μελετες και διεθνη στανταρντς(που βασιστηκαν επισης σε επιστημονικες μελετες) για την επιδραση του αλκοολ στην ικανοτητα οδηγησης του ανθρωπου.

PS: Το οριο εγω θα το εβαζα το 0.0001% και οποιος το ξεπερνουσε θα του επαιρνα την αδεια οδηγησης για 1 μηνα.

Πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατι να γινει με τα αυτοκινητιστικα ατυχηματα(ο Ιαβερης τα λεει 4000 χρονια, τον ακουνε ολοι με θαυμασμο και εκπληξη στα στατιστικα που αναφερει, κουνανε το κεφαλι λεγοντας ναι κατι πρεπει να γινει αλλά τελικα δεν γινεται). Και δεν εννοω μόνο απο αλκοολ, αυτο ειναι μόνο 1 απο τα 50000 πραγματα που πρεπει να διορθωθουν.

• Like 1
Δημοσ.

Επρεπε να το ειχα αναφερει εξ αρχης(τωρα ακουγεται καπως σαν "μετα Χριστον προφητης") αλλά ο 3ος ξαδερφος μου εχει ενα κολλητο που ειναι υπευθυνος για την ασφαλεια μεγαλων επιχερηματιων(Μαρινακης ενας εξ αυτων, επισης του Σαμαρα οταν ηταν πρωθυπουργος) καθως και παρα πολλων τραγουδιστων.

Και μου ειχε(ο ξαδερφος) πει τοτε την 2η ημερα μετα το ατυχημα οτι "Αστο για τον Παντελιδη, ηταν "......" " και ειπε μια λεξη για το μεθυσμενος που δεν την θυμαμαι, με την εννοια του τελειως λιωμα. Και του το ειχε πει αυτος ο κολλητος του που ειναι βαθια μεσα στα πραγματα.

Οποτε με την επιβεβαιωση που προερχεται και απο το πορισμα εγω το πιστευω οποτε δυστυχως πρεπει να πω οτι οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες ή οποιος παει γυρευοντας καλα να παθει. Φυσικα κριμα που πεθανε εννοειται, αλλά την βλακεια δεν την αντεχω.

2ον γιατι να μην το πιστεψετε? Ποιο λογο εχουν οι αστυνομικοι/ερευνητες/ιατροδικαστες κλπ να παραποιησουν τα στοιχεια??

BS.

Ο νομοθετης δεν βαζει αυθαιρετα νουμερα. Βαζει νουμερα λαμβανοντας υποψη επιστημονικες μελετες και διεθνη στανταρντς(που βασιστηκαν επισης σε επιστημονικες μελετες) για την επιδραση του αλκοολ στην ικανοτητα οδηγησης του ανθρωπου.

γιατί ο θάνατος του Παντελή ήταν συνωμοσία Μασόνων επειδή δεν ακούνε τέτοιου είδους μουσικής/

Δημοσ.

Κρίμα ειναι σε κάθε περίπτωση.

Κρίμα που πέθανε ανθρωπος που είχε να ζήσει αλλα 40 χρονια,κρίμα που υπάρχουν ηλιθιοι που δεν εκτιμούν την ζωή τους,κρίμα που για την ηλιθιότητα τους κινδυνεύουν και ατομα τριγύρω τους που δεν φταίνε σε τίποτα.

Οπως και να ΄χει,η φυσική επιλογη λειτούργησε.

Δεν λεει αυτο η φυσικη επιλογη. Η φυσικη επιλογη στην πραγματικη της διασταση εχει να κανει με δυναμικη πληθυσμων και για να κατανοηθει θελει μαθηματικες γνωσεις δυναμικων συστηματων και δεν ειναι ευκολο(στον μεσο ανθρωπο που δεν εχει ιδεα απο διαφορικες εξισωσεις κλπ) να ειπωθει τι ειναι στην πραγματικοτητα.

Παντως ΔΕΝ ειναι αυτο που πιστευει ο πολυς κοσμος οτι ο ισχυροτερος/εξυπνοτερος/ικανοτερος επιβιωνει στο τελος(μακροπροθεσμα).

Η κοινη εννοια/ορισμος που εχει αποδωθει δηλαδη για την εννοια της "φυσικης επιλογης" ειναι λαθος.

Οπως πχ και ενα αλλο ακομα χειροτερο που χρησιμοποιειται συχνοτερα, το χαος. Για να περιγραψει σητν καθομιλουμενη κατι που ειναι τελειως απροβλεπτο κατι πολυ πολυπλοκο και απροβλεπτο.

Και αυτο λαθος. ΜΕΓΑ λαθος διοτι το χαος στην πραγματικοτητα(στην επιστημη(μαθηματικα και φυσικη)) ειναι κατι που χρησιμοποιειται για να περιγραψει ενα συστημα 100% ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ!

Ας με διορθώσω...

2.72...

:shock:  :confused:

Λιγο ακομα και θα ειχε αντικατασταθει το αιμα του απο οινοπνευμα!!

Και τωρα που το εμαθα αυτο και παλι φυσικα λεω κριμα, αλλά ενταξει αμα παει καποιος γυρευοντας και πραττει ως 100% ηλιθιος, δεν γινεται και να μην πεις οτι εφυγε ενας εν δυναμει δολοφονος του δρομου. Δεν λεω να νιωσεις χαρα(γιατι απομενουν χιλιαδες απο δαυτους και γιατι χαρα σε θανατο οκ ειναι λιγο τραγικο) αλλά ειναι σαν να παιζιε καποιος με την φωτια καθημερινα, ε αμα καει θα πεις τα 'θελε και τα 'παθε.

• Like 1
Δημοσ.

Εντύπωση μου προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι ο μακαρίτης είχε μία μόνιμη θέση στο πολεμικό ναυτικό και την παράτησε για να ασχοληθεί με το "τραγούδι". Άκουσα για πρώτη φορά κάποια τραγούδια του από περιέργεια μετά το τραγικό γεγονός και σορρυ αλλά γιοκ. Μήπως η οικογένειά του ήταν βουτηγμένη στα χρέη? Τί πρεμουρα και αυτή, Σαββατο κηδεψαν το μακαρίτη, κυριακη βράδυ έτρεξαν στη ΓΑΔΑ για μηνύσεις για τους κωδικούς στα social media? Συνήθως οι δικηγόροι σέρνουν τους πελάτες τους σε τέτοια κουφά αλλά αυτός παραιτήθηκε μόλις βγήκαν οι τοξικολογικές. Μήπως τον έσερναν αυτοί? Και ο συγχωρεμενος ο Παντελίδης έπινε πολύ, συνέχεια. Γιατί τόση δυστυχία? Τί τον έκανε να πίνει σαν σφουγγάρι για να μην σκέφτεται? Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις...

Δημοσ.

Γιατί τόση δυστυχία? Τί τον έκανε να πίνει σαν σφουγγάρι για να μην σκέφτεται? Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις...

Ξαφνική άνοδος, ίσως.

Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια ήταν ο τραγουδιστής που έφερνε τον πιο πολύ κόσμο και γινόταν πανικός...

Είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις την διασημότητα και το πολύ χρήμα όταν σου έρχεται τόσο γρήγορα.

Εγώ έχω άλλη απορία.

Πώς κατάφερε και έκανε έστω 1χλμ με τόσο αλκοόλ που είχε πιει;

Εννοειται ότι δεν πιστεύω ότι δεν οδηγούσε αυτός, αλλά μου είναι απορίας άξιον πώς κατάφερε και οδήγησε το αυτοκίνητο τρέχοντας κιόλας, ενώ θα ήταν ζαλισμένος...

Δημοσ.

Γιατί, ξέρουμε από πού ξεκίνησε ώστε να φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο στη Βουλιαγμένης;

Ρε παιδιά, για να μη μπορείς να οδηγήσεις καθόλου, θα πρέπει να είσαι τόσο ζαλισμένος ώστε να έχεις χάσει τον προσανατολισμό σου, να χρειάζεσαι βοήθεια για να περπατήσεις, πόσω μάλλον για να μπεις στο αμάξι.

Αν εκείνος δεν ήταν σε αυτή τη φάση ή ήταν λίγο πριν, γιατί να μην μπει στη θέση του οδηγού και να «χειριστεί» το αυτοκίνητο;

Τώρα όσον αφορά σε αυτά που λένε κάποιοι ότι από ένα σημείο (κάποια mg/l) και μετά, ΟΛΟΙ οι οργανισμοί συμπεριφέρονται το ίδιο, συγγνώμη, αλλά δε θα ήμουν τόσο απόλυτος.

Ακόμα και στο YouTube υπάρχουν videos από κάτι τύπους στη Ρωσία που κατεβάζουν μπουκάλια βότκα και είναι σα να ήπιαν νερό.

Ακόμα κι εγώ είχα φτάσει σε σημείο που μετά από μισό μπουκάλι ουίσκι ήμουν σα να είχα πιει ένα ποτό. Εντάξει, δε συγκρίνεται το μισό μπουκάλι με το ολόκληρο και βάλε, αλλά δεν ήμουν καν στο κέφι με το μισό μπουκάλι, όχι να έχω ψιλοζαλιστεί.

Δημοσ.

Γιατί, ξέρουμε από πού ξεκίνησε ώστε να φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο στη Βουλιαγμένης;

Ρε παιδιά, για να μη μπορείς να οδηγήσεις καθόλου, θα πρέπει να είσαι τόσο ζαλισμένος ώστε να έχεις χάσει τον προσανατολισμό σου, να χρειάζεσαι βοήθεια για να περπατήσεις, πόσω μάλλον για να μπεις στο αμάξι.

Αν εκείνος δεν ήταν σε αυτή τη φάση ή ήταν λίγο πριν, γιατί να μην μπει στη θέση του οδηγού και να «χειριστεί» το αυτοκίνητο;

Τώρα όσον αφορά σε αυτά που λένε κάποιοι ότι από ένα σημείο (κάποια mg/l) ΟΛΟΙ οι οργανισμοί συμπεριφέρονται το ίδιο, συγγνώμη, αλλά δε θα ήμουν τόσο απόλυτος.

Ακόμα και στο YouTube υπάρχουν videos από κάτι τύπους στη Ρωσία που κατεβάζουν μπουκάλια βότκα και είναι σα να ήπιαν νερό.

Ακόμα κι εγώ είχα φτάσει σε σημείο που μετά από μισό μπουκάλι ουίσκι ήμουν σα να είχα πιει ένα ποτό. Εντάξει, δε συγκρίνεται το μισό μπουκάλι με το ολόκληρο και βάλε, αλλά δεν ήμουν καν στο κέφι με το μισό μπουκάλι, όχι να έχω ψιλοζαλιστεί.

Φίλε μου είσαι λάθος.

Το γεγονός ότι κάποιος πίνει αλκοόλ σαν νερό, και τρελαίνεται, τον κάνει να νομίζει ότι δεν έχει πιεί τίποτα....υπερεκτίμηση ικανοτήτων λέγεται και μη έλεγχος του μέτρου...ααα και δεν είναι αναγκαστικό να σε ¨χτυπήσει κατ' ευθείαν το αλκοόλ, μπορεί να συμβεί μετά από 1 ίσως και λίγο παραπάνω ώρα.... καλομελέτα και έρχεται...

Και αν έχεις πιει έστω και πάνω από ένα ποτήρι αλκοόλ, και πιάσεις τιμόνι, είσαι (όχι προσωπικά, αναφέρομε στο κάθε "εσύ") τουλάχιστον ηλίθιος και ιδιότης ( με την έννοια του εγωισμού).

Δημοσ.

Μάλλον παρεξήγησες τα λεγόμενά μου.

Δεν είπα πουθενά ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει/είναι σωστό κάποιος να μπαίνει στη θέση του οδηγού.

Αυτό που είπα, είναι ότι δε συμφωνώ με εκείνους που λένε ότι αν ήπιε όντως τόσο που λένε, αποκλείεται να ήταν σε θέση να «χειριστεί» το αυτοκίνητο, και άρα δεν οδηγούσε εκείνος κ.λπ. κ.λπ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...