Vapir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 αλλα τελικα πηγε απο του κεφαλιού του. Και εφερε και ευθυνη εφοσον ειχε συνεπιβάτες. βγήκε κάποια επίσημη ανακοίνωση ? γιατι κ εγώ έτυχε να μπω με φίλο με διπλάσια μη πω τριπλάσια ταχύτητα εκτός ορίου σε στροφή κόμβου αλλα είχε κολλήσει το γκάζι και ο οδηγός ήταν άπειρος , απο τύχη δεν σκοτωθήκαμε τότε
margaritagr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 βγήκε κάποια επίσημη ανακοίνωση ? γιατι κ εγώ έτυχε να μπω με φίλο με διπλάσια μη πω τριπλάσια ταχύτητα εκτός ορίου σε στροφή κόμβου αλλα είχε κολλήσει το γκάζι και ο οδηγός ήταν άπειρος , απο τύχη δεν σκοτωθήκαμε τότε Επισημη ανακοινωση δεν εχει βγει αλλα τα ρεπορταζ λενε οτι πηγαινε με υπερβολική ταχυτητα. Αλλωστε αν ειχε κολλησει το γκαζι δε θα επιχειρούσε να στριψει εκει, ευθεια θα συνέχιζε.
Vapir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 καλά ότι κ να έγινε σημασία έχει το αποτέλεσμα , τουλάχιστον δεν πήρε κ άλλο κόσμο μαζί
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ειμαστε δυστηχως μια απο τις πρωτες χωρες που κατεχουμε μεγαλο ποσοστο τροχαιων...καποια στιγμη πρεπει να βαλουμε μυαλο 2
Iris_89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Με πόσα πήγαινε ξέρει κανείς? Είχε πιεί? Φόραγε κανείς ζώνη? Δεν τον άκουγα αλλά κρίμα νέα παιδιά.
Hellaslover Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 ρε παιδια...τι σημασια εχει αν τον ακουγατε η αν σας αρεσε και γραφετε "δε μου αρεσε αλλα...συλληπητηρια". Δηλαδη χαρη του κανετε να πειτε ενα κριμα και συλληπητηρια; Και ποιος νοιαζεται αν τον ακουγατε η οχι. Δε ντρεπεστε λιγο; εφυγε απο τη ζωη δε σταματησε απλα σα τραγουδιστης... 3
LiquidTroll Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Η μια κοπελα ακρωτηριάστηκε........ Αυτο που έγινε μας διδάσκει 2 πράγματα. 1. Ποτε δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή....Απο την αναγνώριση και τα φραγκα , στον θάνατο. 2. Πόσο μάταια είναι όλα στην ζωή... ΠΑρεπιπτότως , γύρναγε απο πρόβα όλο το βράδυ.... Επίσης , πήγαινε γαμιώντας απο ότι είπανε...... Ελπίζω να μην είναι αυτό που λένε , ότι ήτανε υπο την επήρεια ουσιών...γιατί εκεί θα είναι πιο κρίμα....
Hellaslover Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 επειδή το λες για εμένα κ μου την έδωσες άσχημα τώρα τι θες ρε μεγάλε που θα μου πεις να ντρέπομαι κιόλας? με ξέρεις ? εσύ δεν ντρέπεσαι να ξεκινάς μανούρα σε ένα τέτοιο θέμα ? αμα νιώθεις πολύ emo σήμερα κάνε ένα log out απ το internet κ επιστρέφεις αύριο δε το λεω μονο για σενα το λεω σε οσους το εγραψαν και εδω και σε κατι αλλα σιτε που το διαβαζω και ειναι εντελος ακυρο. Και μη πουλας τζαμπα τσαμπουκα φιλε δεν ειμαστε σε καταλληλο θεμα, δεν υπαρχει λογος και σε συμπαθω απο κατι αλλα ποστς σου που εχω διαβασει μη μου το χαλας liquidtroll που το διαβασες οτι ακρωτηριαστηκε?
Vapir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 δε το λεω μονο για σενα το λεω σε οσους το εγραψαν και εδω και σε κατι αλλα σιτε που το διαβαζω και ειναι εντελος ακυρο. Και μη πουλας τζαμπα τσαμπουκα φιλε δεν ειμαστε σε καταλληλο θεμα, δεν υπαρχει λογος και σε συμπαθω απο κατι αλλα ποστς σου που εχω διαβασει μη μου το χαλας liquidtroll που το διαβασες οτι ακρωτηριαστηκε? δεν πουλάω τσαμπουκά , νόμιζα οτι ήταν προσωπική επίθεση , όλα καλά για τον ακρωτηριασμό το είπαν στις ειδήσεις .. 1
4saken Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ελπίζω να μην είναι αυτό που λένε , ότι ήτανε υπο την επήρεια ουσιών...γιατί εκεί θα είναι πιο κρίμα.... Γιατι πιο κριμα?Καλυτερα να ηταν υπο την επηρεια παρα νηφαλιος και να τον επαιρνε κανεις αλλος στον λαιμο του... Αμα αδειασει το καντηλι αδειασε..η ζωη ειναι τελειως απροβλεπτη,σημερα ειμαστε αυριο δεν ειμαστε. Κριμα,καλο ταξιδι να εχει ο ανθρωπος. Βασικα αν το καντηλι το κρατας αναποδα, θα αδειασει αλλα θα φταις εσυ. Υπερβολικη ταχυτητα, χωρις ζωνες, υπο την επηρεια ουσιων, ξενυχτι.Αν επαιρνε κανεναν πεζο στον λαιμο του να δω τι θα λεγαμε... 1
aris1986 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλυτερα να γινοταν βουτυρο μονος του... Οποιος γουσταρει τρεχει μονος του. Live fast die young, Paul Walker Style. Η αλλη κοπελα τι φταιει που εχασε το ποδι της; Όποιος τρέχει έτσι δολοφονος ειναι, δεν παει να ειναι και ο Ομπαμα. Εχω πολύ περίεργο θέμα με ζώνη και ταχύτητα προσωπικά. 2
alex_000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δεν τον άκουγα καθόλου, μισώ το είδος μουσικής που παίζει / πρεσβεύει αλλά στεναχωρήθηκα πολύ. Έχω ιδιαίτερη συμπάθεια σε όλους τους νέους που καταφέρνουν κάτι από το τίποτα. R.I.P 5
margaritagr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ρε τη καημενη τη κοπελα , ακρωτηριαστηκε απο το πουθενα...κι η αλλη που ειναι καλα , σκεφτειτε ψυχολογικο που θα απεκτησε...νπεθανε κι αυτη μεσα της. Πολυ ασχημες καταστασεις 1
Swimmer21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=xzQxL0pphTc Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του τζιπ σε μια απότομη στροφή στο ύψος του δυτικού αεροδρομίου με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει πάνω στις διαχωριστικές μπάρες και να αναποδογυριστεί.Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν και τους τρεις επιβαίνοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και οι τρεις εν ζωή. Οι συνεπιβάτες είχαν τραυματιστεί, αλλά ο τραγουδιστής είχε μόνο καρδιακό παλμό.Μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης.Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο Ασκληπιείο Βούλας και δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε ότι ο Παντελής Παντελίδης είναι νεκρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις