Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που αποδείκτηκε κι από τις τοξικολογικές εξετάσεις ότι το 'χε "τσούξει" για τα καλά, συνεχίστε να κλαίγεστε ότι πέθανε άδικα.

Τι άλλο θ' ακούσω μα τις μπανάνες του Donkey Kong.

Βγάλε το πόρισμα στη δημοσιότητα μεγάλε γκουρού. Αποκάλυψε στο φτωχό και ευκολόπιστο λαό τι συνέβη.

Ασε ο λαος ασχολειται με την "μπαλα" πρασινοι κοκκινοι η με την "πολιτικη" πρασινοι μπλε 40 χρονια τωρα.Δε τον κοροιδευεις ευκολα.

• Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μεν ειναι μεγαλη αναξιοκρατικη σκατιλα,αλλα δε σημαινει οτι υπαρχουν κοντρες κλπ.Μαλιστα.Δηλαδη δυο αντιφασεις στην ιδια προταση.

ΕΣΥ ελεγες οτι υπαρχουν κοντρες και τον κοιτάνε λοξα,2-3 ποστ παραπανω.

Εγω αντιφαση πουθενά δεν έκανα.

Δημοσ.

ΕΣΥ ελεγες οτι υπαρχουν κοντρες και τον κοιτάνε λοξα,2-3 ποστ παραπανω.

Εγω αντιφαση πουθενά δεν έκανα.

Δικα σου λεγομενα μετεφερα.

Δεν ειναι αυτο το θεμα.

Δημοσ.

καποια απο τα σχολια ειναι αισχος, και αυτοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα ψηφου........

Τα αποτελέσματα βγήκαν, Μια είναι η αλήθεια, για ότι αγάπες και να έχεις μιλήσει η έχεις τραγουδήσει, όλα ήταν ψεύτικα, για το χρήμα και την δόξα και μη πω και για τι άλλο και μόνο, διότι εάν έχεις αγάπη μέσα σου, δεν βάζεις την σωματική ακεραιότητα του συνανθρώπου σου σε κίνδυνο. Οταν την βαζεις απο καθαρα ελεύθερη επιλογή, είσαι το ίδιο επίπεδο με έναν εγκληματία. Και η κοινωνία είναι πολύ καλύτερη χωρίς εγκληματίες να ζουν ανάμεσα μας. Αυτή είναι η τελική πραγματικότητα της ύπαρξης μας είτε μας αρέσει είτε όχι. Οι πράξεις έχουν και συνέπειες, ώρα να το συνειδητοποιήσετε.

• Like 3
Δημοσ.

Καλα νταξει κ οι αλλες που μπηκαν μαζι του στ αμαξι εχουν τις ευθυνες τους. Λες και δν ήξεραν οτι μπαινουν σ ενα πολυ γρηγορο αμαξι καποιου ανθρωπου ξενύχτημενου και πιωμένου......

Κι αυτες μαλακια κανανε , αλλωστε μπορει νομικά ο οδηγός να χει την ευθυνη αλλα εδω δε μιλαμε για τιποτα ανήλικα που δε ξερουν τι τους γινεται...

Παίζονται πολλα λεφτα, απο ασφαλεια ζωης, απο αποζημιώσεις που θα ζητηθούν.... Θα σφαχτούν οι οικογένειες στα δικαστηρια κι εχουν ν ακουστούν πολλα ακομη

• Like 2
Δημοσ.

Μαγκίτες, κάθεστε και σφάζεστε για κάτι που εν'μέρη δεν αξίζει (αλλά είναι άξιο προς παραδειγματισμό). Είναι απλό. Ο τυπάς ήπιε τα σπληνάντερα, καβάλησε 500+ bhp, και βγήκε ο χάρος παγανιά. Τώρα για το τί φταίγανε οι άλλες δυο, και βέβαια φταίγανε. Δεν είδαν ότι ο τύπος μυρίζει αλκοόλ, τί στο καλό;Τόσο ήπιε. 

Κάθε μέρα γίνονται τέτοια, και όχι μόνο στην Ελλάδα. Και όχι ένα και δύο.

Κάθε τι που φθείρει τις αισθήσεις σου (αλκοόλ, αϋπνία, στενοχώρια, νευρά, κτλπ) σε κάνει αυτομάτως ανίκανο προς οδήγηση. Τέλος. 

Προσωπικά, δεν πίνω αλκοόλ. Μια φορά δοκίμασα αλκοόλ (ένα ποτήρι, δεν θυμάμαι τί, αλλά νομίζω ήταν vodka), και όχι να οδηγήσω, να περπατήσω αισθανόμουν ανίκανος. Και κλείνοντας, δεν ξέρω τι ευχαρίστηση υπάρχει στο αλκοόλ, πέρα του να κάτσεις με παρέα, για ένα ποτήρι κρασάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω τσακωθεί πολλές φορές με φίλους για το θέμα μεθύσι και οδήγηση. Οι περισσότεροι μεθυσμένοι (και μη) στραβώνουν άσχημα αν καταλάβουν ότι δεν θες να πας μαζί τους γιατί φοβάσαι. Με έναν μάλιστα είχαμε τσακωθεί γιατί έβαλα ζώνη, το οποίο θεώρησε ως προσβολή στις οδηγικές του ικανότητες. Μια άλλη φορά είχα μπει στο αμάξι ενός φίλου που ήταν πραγματικά τύφλα, όταν όλοι οι άλλοι τον παράτησαν. Είχε σκύψει μισή ώρα πάνω από το ράδιο για να βάλει μουσική και μπήκε δύο φορές στο αντίθετο ρεύμα, οπότε του το ίσιωσα. Ευτυχώς ήταν μικρή η διαδρομή. Θέλω να πω ότι δε είναι τόσο απλό να κατηγορούμε τις συνεπιβάτιδες που μπήκαν στο όχημα.

Κατά τα άλλα, όποιος και να έφταιγε, αφού υπάρχει μια άλφα περιουσία, εγώ προσωπικά πιστεύω πάνω από 300.000, θα πρέπει να αποζημιωθεί πλουσιοπάροχα η 30χρονη κοπέλα. Όπως και να το κάνουμε, δεν την άξιζε τέτοια ζημιά.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ έχω τσακωθεί πολλές φορές με φίλους για το θέμα μεθύσι και οδήγηση. Οι περισσότεροι μεθυσμένοι (και μη) στραβώνουν άσχημα αν καταλάβουν ότι δεν θες να πας μαζί τους γιατί φοβάσαι. Με έναν μάλιστα είχαμε τσακωθεί γιατί έβαλα ζώνη, το οποίο θεώρησε ως προσβολή στις οδηγικές του ικανότητες. Μια άλλη φορά είχα μπει στο αμάξι ενός φίλου που ήταν πραγματικά τύφλα, όταν όλοι οι άλλοι τον παράτησαν. Είχε σκύψει μισή ώρα πάνω από το ράδιο για να βάλει μουσική και μπήκε δύο φορές στο αντίθετο ρεύμα, οπότε του το ίσιωσα. Ευτυχώς ήταν μικρή η διαδρομή. Θέλω να πω ότι δε είναι τόσο απλό να κατηγορούμε τις συνεπιβάτιδες που μπήκαν στο όχημα.

Κατά τα άλλα, όποιος και να έφταιγε, αφού υπάρχει μια άλφα περιουσία, εγώ προσωπικά πιστεύω πάνω από 300.000, θα πρέπει να αποζημιωθεί πλουσιοπάροχα η 30χρονη κοπέλα. Όπως και να το κάνουμε, δεν την άξιζε τέτοια ζημιά.

Δεν αξίζει ο θάνατος στον δρόμο....και γενικά. 

Δημοσ.

Εγώ έχω τσακωθεί πολλές φορές με φίλους για το θέμα μεθύσι και οδήγηση. Θέλω να πω ότι δε είναι τόσο απλό να κατηγορούμε τις συνεπιβάτιδες που μπήκαν στο όχημα.

Mπα.

Τόσο ευκολο ειναι.Φέρουν ευθύνη και αυτες.

Και για οτι πάθουν,ΚΑΙ για ό,τι πάθει οποιοσδήποτε αλλος που μπορει να εμπλακεί.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231382708

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

To πάνω από 1.5 που έλεγαν = 1.8 αν τελικά ισχύουν οι "πληροφορίες"

Δημοσ.

οταν πεθανε πριν κανα μηνα ολoi εγραφαν τι κριμα και τι αδικο και τετοια. θεο τον ειχαν κανει κι εκλαιγαν.

τωρα που βγηκε το πορισμα κι ηταν τελικα τυφλα , ολοι γραφουν καλα να παθει και τον βριζουν, κλασσικος Ελληνας κι αλλα τετοια σχετικα.

τι να πω πια για τον ελληνικο λαο... αυτο τα λεει ολα νομιζω

• Like 1
Δημοσ.

οταν πεθανε πριν κανα μηνα ολoi εγραφαν τι κριμα και τι αδικο και τετοια. θεο τον ειχαν κανει κι εκλαιγαν.

τωρα που βγηκε το πορισμα κι ηταν τελικα τυφλα , ολοι γραφουν καλα να παθει και τον βριζουν, κλασσικος Ελληνας κι αλλα τετοια σχετικα.

scripta manent και αστους να ξεφτιλίζονται ^^

Δημοσ.

Κρίμα που πέθανε και γενικά κρίμα που πεθαίνουν άτομα στην άσφαλτο, είτε 20,30,50,80 χρονών.....αλλά το ότι ήταν τύφλα ήταν, και το γεγονός που σκοτώθηκε και λένε καλά να πάθει και σχετικά, δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν είναι κρίμα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...