zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 To ένα δεν αποκλείει το άλλο. Μπορούν να συνυπάρχουν. Και πάλι προτιμώ την κοινωνία που δεν φοβάται να πει αυτό που σκεφτεται,ασχετα αν ειναι politically correct. Αυτό,φυσικά,δεν σημαίνει οτι θα ειναι υπεράνω κριτικής. Αλλα έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η "υποχρέωση" για εκφραση συγκεκριμένων συναισθηματων,ειδικά σε κάθε θάνατο. Για τον ίδιο λόγο που με εκνεύριζε οταν έβλεπα "rip lemmy,rip bowie,θα μας λειψεις" κλπ,απο κοριτσάκια που κάθε βράδυ ειναι πάνω στα (πρώτα) τραπεζια. Καλύτερα να μη πει τίποτα κάποιος παρά να πει απαλλαχθήκαμε, λες και μιλάμε για κανέναν εγκληματία. Που σιγά τι ακούνε κιόλας οι περισσότεροι που το λένε...λες και ακούνε Μπετόβεν και Μότσαρτ...
kirileman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αυτο καταλαβες? ΠΟΙΑ ειναι ρώτησα. Μηπως ειναι και απορρητα? Η απάντηση είναι: Τί σε νοιάζει ποια είναι; Γιατί ήταν Αεκτζής, γιατί γεννήθηκαν στην ίδια γειτονιά, γιατί υπήρχε κάτι (ασήμαντο για εμάς, σημαντικό για εκείνον) που τον έκανε να νιώθει περισσότερο "κοντά" με τον Παντελίδη σε σχέση με τον Έκο, τον Τόνι Μπάρτον ή κάποιον άλλον.
alex_000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Γιατί αν "επρεπε" να μου λειψει,απλά επειδη "ήταν ενα νέο παιδί και ειναι κρίμα",τότε το ίδιο θα επρεπε να μου λείπουν καθε μέρα μερικές χιλιάδες που πεθαινουν στους δρομους αλλα δεν επηρεάζουν επ ουδενι την καθημερινότητα μου. Ελεος με τον καθωσπρεπισμο και τις politically correct αποψεις. Αυτο καταλαβες? ΠΟΙΑ ειναι ρώτησα. Μηπως ειναι και απορρητα? H politically correct άποψη είναι να προσποιηθείς ότι νοιάζεσαι για τα παιδάκια στην Αφρική ή για τους μερικούς χιλιάδες αγνώστους που πεθαίνουν κάθε μέρα ενώ στην πραγματικότητα δεν σε νοιάζει καθόλου, ούτε νιώθεις κάτι. Ο Παντελίδης ήταν διάσημος και ως εκ τούτου "γνωστός". Οι άνθρωποι εκτός από προσωπικά μπορεί να νιώθουν ότι γνωρίζουν τους συνανθρώπους τους μέσω της δουλειάς τους, των video τους, της παρουσίας τους στα social media κτλ Το ότι όταν πεθαίνει κάποιος γνωστός μας μας προξενεί κάποια συναισθήματα ενώ δεν προξενούνται συναισθήματα για κάποιον άγνωστο είναι εκτός από φυσιολογικό και αυτονόητο. Δεν υπάρχει λόγος για argument, επεξηγήσεις ή αναζήτηση ανύπαρκτων λογικών σφαλμάτων. 5
suffocater Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Η απάντηση είναι: Τί σε νοιάζει ποια είναι; Γιατί ήταν Αεκτζής, γιατί γεννήθηκαν στην ίδια γειτονιά, γιατί υπήρχε κάτι (ασήμαντο για εμάς, σημαντικό για εκείνον) που τον έκανε να νιώθει περισσότερο "κοντά" με τον Παντελίδη σε σχέση με τον Έκο, τον Τόνι Μπάρτον ή κάποιον άλλον. Oλο ξεχνάω οτι πρεπει να σε ρωτήσω τι θα με νοιάζει. Θα το βάλω με post-it στην οθόνη,για να το αγνοώ συνειδητά.
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 H politically correct άποψη είναι να προσποιηθείς ότι νοιάζεσαι για τα παιδάκια στην Αφρική ή για τους μερικούς χιλιάδες αγνώστους που πεθαίνουν κάθε μέρα ενώ στην πραγματικότητα δεν σε νοιάζει καθόλου, ούτε νιώθεις κάτι. Ο Παντελίδης ήταν διάσημος και ως εκ τούτου "γνωστός". Οι άνθρωποι εκτός από προσωπικά μπορεί να νιώθουν ότι γνωρίζουν τους συνανθρώπους τους μέσω της δουλειάς τους, των video τους, της παρουσίας τους στα social media κτλ Το ότι όταν πεθαίνει κάποιος γνωστός μας μας προξενεί κάποια συναισθήματα ενώ δεν προξενούνται συναισθήματα για κάποιον άγνωστο είναι εκτός από φυσιολογικό και αυτονόητο. Δεν υπάρχει λόγος για argument, επεξηγήσεις ή αναζήτηση ανύπαρκτων λογικών σφαλμάτων. Ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση και εγώ και αρκετοί άλλοι που μίλησα νιώσαμε σαν να έφυγε κάποιος φίλος, κάποιος που τον ξέραμε. Ίσως λόγω του τρόπου που έγινε γνωστός, δεν ξέρω. 1
mcharis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Αυτά με τα δήθεν μηνύματα στην νεολαία και τα περι ήθους/ευθύνης επειδή ήπιε και έβαλε άλλους στο όχημα, τα ακούω εδώ και πολλά χρόνια κάθε φορά που γίνεται ένα τροχαίο δυστύχημα με νεκρούς νέους που επέστρεφαν από την τάδε διασκέδαση και ήταν πιωμένοι. Όταν μάθουμε να είμαστε προληπτικοί σε όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα και δεν σκεφτόμαστε ελληναράδικα "έλα μωρέ εγώ τώρα αντέχω τα ποτά τόσα χρόνια πίνω το βράδυ οδηγώ χωρίς ζώνη και δεν έπαθα τίποτα, σήμερα θα τρακάρω?", τότε θα αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα. και να μαθενουμε στα νεαρα παιδια ως γονεις να αρνούνται να μπαίνουν σε οχηματα που τα οδηγουν μεθυσμένοι, ειχα δει ενα ωραιο βιντεακι με καπoιον που πήρε τα κλειδια ενος μεθυσμενου και τα πεταξε, αυτο επρεπε να κανουν και οι φιλοι του, τους θεωρω και αυτους ενοχους Εδώ μου τα χαλάς... Τι θα πει "μπουζουκλερί κουλτούρα"? Και γιατί να μειώσω κάποιον που ακούει ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής? Οκ ούτε και γω είμαι φαν αλλά δεν θεωρώ τους φανς ...υποανάπτυκτους ή χαζούς. Έχω γνωρίσει και πραγματικά άξεστους ανθρώπους που στον ελεύθερο χρόνο τους άκουγαν μόνο "ποιοτική" μουσική... Να πεις για την "αγιοποίηση" μερικών διασημων μετά το θάνατό τους, να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά μην αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τα γούστα του καθενός. PS: Επίσης δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή ενός καλλιτέχνη. Αν μου αρέσει το είδος της "τέχνης" του, τον κρίνω μόνο για αυτό και όχι για το αν είναι καλό παιδί γενικότερα... νομιζω πως ειναι μια μουσικη ταση με εντονο το συναισθηματικο στοιχειο στα τραγουδια οπου ταιριαζουν με το πολυ ποτο και εχει ως αποτελεσμα ανθρωπους που ειναι απροσεκτοι στο δρομο μετα απο μια πολυ εντονη συναισθηματικη βραδια. Αν και δεν ειμαι φαν της μουσικης αυτης διοτι εχει μικρη μουσικη αξια, υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις που ειναι πραγματικα μεγαλης αξιας, μου αρεσει πολυ ο Τερζης, εχει ενα ευγενικο στοιχειο στην φωνη του και βρισκω τον εαυτο μου να απολαμβανω την μουσικη του, αν και ισως να μην ειναι σε αυτο το ειδος της μπουζουκλερι κουλτουρα.
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 και να μαθενουμε στα νεαρα παιδια ως γονεις να αρνούνται να μπαίνουν σε οχηματα που τα οδηγουν μεθυσμένοι, ειχα δει ενα ωραιο βιντεακι με καπoιον που πήρε τα κλειδια ενος μεθυσμενου και τα πεταξε, αυτο επρεπε να κανουν και οι φιλοι του, τους θεωρω και αυτους ενοχους νομιζω πως ειναι μια μουσικη ταση με εντονο το συναισθηματικο στοιχειο στα τραγουδια οπου ταιριαζουν με το πολυ ποτο και εχει ως αποτελεσμα ανθρωπους που ειναι απροσεκτοι στο δρομο μετα απο μια πολυ εντονη συναισθηματικη βραδια. Αν και δεν ειμαι φαν της μουσικης αυτης διοτι εχει μικρη μουσικη αξια, υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις που ειναι πραγματικα μεγαλης αξιας, μου αρεσει πολυ ο Τερζης, εχει ενα ευγενικο στοιχειο στην φωνη του και βρισκω τον εαυτο μου να απολαμβανω την μουσικη του, αν και ισως να μην ειναι σε αυτο το ειδος της μπουζουκλερι κουλτουρα. Σε αυτό είδος είναι
mcharis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Σε αυτό είδος είναι τι να κανουμε......χαχα και παλι ωραιος ειναι ο ατιμος! 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τελικά αληθεύει ότι τον βρήκαν με κατεβασμενο το παντελόνι;
anwnymh29 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τελικά αληθεύει ότι τον βρήκαν με κατεβασμενο το παντελόνι; Που το διαβασες αυτο?
star12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Τελικά αληθεύει ότι τον βρήκαν με κατεβασμενο το παντελόνι;
Ghost_Rider Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Τελικά αληθεύει ότι τον βρήκαν με κατεβασμενο το παντελόνι; τι ακριβως θες να μαθεις φιλτατε?
suffocater Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 τι ακριβως θες να μαθεις φιλτατε? Αν πέθανε ευτυχισμένος 1
PostHelper Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Οπως και να πεθανε, πεθανε. Ζωη σε μας. Οποτε γνωμη μου ειναι να μην χανετε χρονο να ασχολειστε παραπερα με τις λεπτομερειες(το πως πεθανε, αν φορουσε ζωνη, ποιος εφταιγε, ποσο ετρεχε, κλπ, κλπ) γιατι χανετε πολυτιμο χρονο ζωης ασχολουμενοι με ασημαντοτητες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις